donderdag 26 juli 2012

ABBYY Europe en DSD Europe kondigen distributieovereenkomst aan


ABBYY Europe en DSD Europe kondigen distributieovereenkomst aan

Toonaangevende OCR- en documentconversiesoftware wordt gedistribueerd door DSD Europe

Amsterdam, 26 juli 2012. ABBYY Europe, een toonaangevende aanbieder van technologieën voor documentherkenning, gegevensextractie, linguïstische toepassingen en professionele diensten en DSD Europe, distributeur van software gevestigd in Nederland, hebben een nieuwe strategische distributieovereenkomst aangekondigd. Met deze overeenkomst helpt ABBYY Europe de groeiende distributietak van DSD in Nederland en de rest van Europa aan diversiteit, via zijn vernieuwende technologieën op het gebied van OCR- en documentconversie. 

DSD is een flexibele online distributeur die downloadversies van ABBYY-producten distribueert via het ‘Reseller Portal’. Deze e-distributie stroomlijnt niet alleen het productie- en verzendingsproces, maar biedt ook nieuwe zakelijke kansen voor wederverkopers.
DSD Europe gaat een breed assortiment ABBYY-desktopsoftware aanbieden via het portaal voor wederverkopers, waaronder: 

·         ABBYY FineReader Professional Edition - bespaart aanzienlijk veel tijd die normaal gesproken wordt besteed aan het overtypen en het reconstrueren van digitale kopieën van documenten. Deze professionele OCR-software voor individuele gebruikers zet gescande documenten, PDF's en afbeeldingen van digitale camera's om naar doorzoekbare en bewerkbare indelingen, waaronder Microsoft® Word, Excel® en doorzoekbare PDF.
·         ABBYY FineReader Corporate Edition - maakt uw bedrijfsprocessen nog productiever. Met extra hulpmiddelen voor zakelijke omgevingen, zoals als de automatisering van taken, het verwijderen van gevoelige informatie, automatische OCR-verwerking vanuit toegewezen mappen en de directe export naar Microsoft SharePoint is het een onmisbare toepassing voor elk bedrijf.
·         ABBYY PDF Transformer 3.0 Pro - converteert eenvoudig elk PDF-bestand naar een bewerkbaar formaat, met behoud van de oorspronkelijke indeling en opmaak. Het is ook mogelijk om vanuit Microsoft Office-toepassingen met één muisklik PDF-bestanden te maken.
·         ABBYY Business Card Reader 2.0 (voor Windows) - selecteert automatisch de contactgegevens van papieren visitekaartjes en zet deze over naar herbruikbare elektronische gegevens, die u rechtstreeks kunt exporteren naar Microsoft Outlook® en Salesforce®. Ontworpen om professionals te helpen hun productiviteit te verhogen en de effectiviteit van de bedrijfscommunicatie te vergroten.

"We zijn blij samen te kunnen werken met een distributeur van software in de Benelux met een gevestigde reputatie", zegt Bodo Wagener, VP Sales van ABBYY Europe. "De combinatie van onze vernieuwende technologieën op het gebied van documentconversie met de efficiëntie van de distributie van DSD, belooft een versteviging van onze marktpositie in deze landen. Onze klanten kunnen profiteren van een krachtige software-suite die is afgestemd op hun eisen." 

"ABBYY staat bekend om het leveren van hoogwaardige OCR software", zegt Rens Eerhart. "Het toevoegen van ABBYY software creëert voor ons een nieuwe markt naast onze huidige leveranciers van antivirus,back-up en foto/video en office software. "

Bezoek voor meer informatie over DSD en de door hen aangeboden diensten http://www.dsdeurope.com/.
Bezoek voor meer informatie over ABBYY en ABBYY-producten http://www.abbyy.com.

Over DSD Europe
DSD is de groene softwaredistributeur. Groen omdat allen producten digitaal geleverd worden en hiermee het milieu bespaard wordt. DSD tracht ernaar om alle fysieke softwaredistributie om te zetten naar een digitale distributie. Met een eigen ontwikkelde webportaal levert DSD de software direct digitaal uit richting de reseller. Door een koppeling van databases gaan softwarelicenties digitaal door naar de klant. Dit proces is van voor tot achter te automatiseren. DSD is opgericht in 2009 en hiermee de jongste distributeur in het kanaal. Jong en een duurzaam concept geeft DSD de kracht om snel te kunnen schakelen binnen de markt. DSD is klaar voor de toekomst en maakt uw softwarehandel efficiënter vanaf leverancier tot eindgebruiker.

DSD Europe is dé software distributeur in het leveren van digitale software producten. Deze organisatie heeft het breedste maar ook het diepste assortiment in antivirus, back-up, photo / video en office software. Bij DSD heeft u geen voorraad risico en worden producten direct digitaal geleverd zonder verzendkosten en zonder wachttijden. Ook heeft u als klant altijd de nieuwste software in huis. Voor meer informatie en partnerschap kunt u zich vrijblijvend aanmelden op www.dsdeurope.com

Over ABBYY Europe
ABBYY Europe GmbH is onderdeel van de ABBYY Group die sales en marketingactiviteiten in Western Europa ondersteund. ABBYY is een toonaangevende aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguistiek. Tot de producten behoren de ABBYY FineReader-serie met toepassingen voor optische tekenherkenning (OCR), de ABBYY FlexiCapture-serie met oplossingen voor gegevensvastlegging, ABBYY Lingvo woordenboekapplicatie en ontwikkelingsgereedschappen. ABBYY biedt professionele diensten aan om klanten te helpen bij hun business oplossing, gebaseerd op ABBYY’s producten. Overal ter wereld in organisaties waar veel papier wordt gebruikt, worden ABBYY-oplossingen toegepast om tijdrovende en arbeidsintensieve werkzaamheden te automatiseren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. ABBYY’s producten worden gebruikt in grootschalige overheidsprojecten, onder andere door de Australische belastingdienst, de belastinginspectie van Litouwen, het Ministerie van Onderwijs van Rusland, het Ministerie van Onderwijs van Oekraïne en door het bestuur van Montgomery County, USA. Onder andere de bedrijven BancTec, Canon, EMC/Captiva, Hewlett-Packard, KnowledgeLake, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions en Samsung Electronics maken gebruik van ABBYY-technologie. ABBYY OCR-toepassingen worden verscheept met de apparatuur van 's werelds beste fabrikanten, zoals Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Toshiba en Xerox. Het hoofdkantoor van ABBYY is gevestigd in Moskou, Rusland, met kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oekraïne, Cyprus, Australië, Japan en Taiwan. Bezoek www.abbyy.com voor meer informatie.

ABBYY, het ABBYY-logo, FineReader, Lingvo en FlexiCapture zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van ABBYY Software Ltd. Microsoft, SharePoint, Outlook en Excel zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Salesforce is een handelsmerk van Salesforce.com, Inc in de Verenigde Staten en andere landen. Alle overige handelsmerken zijn eigendom van de betreffende eigenaren.

Contacten:
Xavier Sauvan
ABBYY Europe
+49 89 51 11 59 0

Dina-Perla Marciano
Axicom
+31 20 7546986


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten