donderdag 29 maart 2012

Verizon’s nieuwe oplossing stelt ondernemingen in staat om videovergaderingen te houden via verschillende toestellen, platforms en netwerken

Verizon’s nieuwe oplossing stelt ondernemingen in staat om videovergaderingen te houden via verschillende toestellen, platforms en netwerken

‘Open Video Communications’-oplossing biedt bedrijven en overheidsinstellingen videocommunicatie buiten kantoormuren

De toenemende populariteit van innovatieve ICT-oplossingen resulteert in een groeiende vraag vanuit het bedrijfsleven naar geavanceerde communicatiemogelijkheden vanaf verschillende apparaten, platforms en netwerken. Als antwoord hierop introduceert Verizon een nieuwe oplossing die bedrijven en overheidsinstellingen de mogelijkheid biedt om veilige en kwalitatief hoogwaardige videovergaderingen uit te voeren via private of publieke netwerken, vanaf uiteenlopende videoplatforms (zoals telepresence en video conferencing), pc’s en tablets.

Verizon’s innovatieve Open Video Communications-oplossing maakt het mogelijk om voorheen incompatibele videosystemen met elkaar te verbinden en een vrijwel onbeperkt open netwerk van videocommunicatiemogelijkheden en eindpunten te creëren.
De oplossing die vanaf het tweede kwartaal van 2012 wereldwijd beschikbaar zal zijn, biedt klanten van Verizon de mogelijkheid om buiten hun firewalls via videoplatforms en netwerken met zakelijke partners en klanten te communiceren. Met Verizon Open Video Communications kunnen deelnemers direct aan een videovergadering worden toegevoegd. Klanten betalen al naar gelang het gebruik van de dienst.

“Eén van de grootste uitdagingen bij het gebruik van videocommunicatie binnen grote ondernemingen en overheidsinstellingen, is de communicatie buiten de kantoormuren”, aldus Mike Palmer, vice-president Product Strategy bij Verizon Enterprise Solutions. “Met de introductie van 4G LTE en de sterke wens van werknemers om voor hun werk gebruik te maken van populaire videotoepassingen, vormt deze oplossing belangrijke stap op weg naar de realisatie van de doelstelling van Verizon: klanten de mogelijkheid bieden om via alle mogelijke apparatuur in contact te komen met de mensen en informatie die ze nodig hebben om hun taken op zo efficiënt mogelijke wijze te volbrengen.”

“Videotechnologie biedt klanten enorme meerwaarde door hen in staat te stellen om met behulp van telepresence of traditionele video conferencing-netwerken verbindingen te maken met potentieel miljoenen nieuwe locaties. Op deze manier kunnen zij een sneller rendement behalen op hun investeringen in videotechnologie,” aldus Palmer.

Deze oplossing breidt de reikwijdte van Verizon’s telepresence-aanbod uit naar het wereldwijde Private IP-netwerk, momenteel beschikbaar in meer dan 170 markten in alle delen van de wereld. Telepresence repliceert persoonlijke interactie op zo’n realistische wijze dat het lijkt alsof de deelnemers zich in dezelfde kamer bevinden – zelfs als ze in werkelijkheid door duizenden kilometers van elkaar gescheiden zijn.

(Bekijk hier een video van Verizon’s visuele communicatieoplossingen)
Verizon beschikt over meer dan 30 jaar ervaring als leverancier van unified collaboration & communications (UC&C)-diensten die organisaties in staat stellen om effectief samen te werken, de productiviteit te vergroten en de kosten en CO2-uitstoot te reduceren die gepaard gaan met zakelijk reizen. Verizon levert enkele van de meest geavanceerde vergadertools die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Klanten kunnen daarnaast een beroep doen op Verizon voor professionele UC&C-adviesdiensten die hen helpen om UC&C-strategie te vinden die het beste op hun zakelijke doelstellingen aansluit.

Over Verizon
Verizon Communications Inc. (NYSE, NASDAQ: VZ) heeft zijn hoofdkantoor in New York en is marktleider in het leveren van breedband en andere draadloze en draadgebaseerde communicatieoplossingen aan consumenten, bedrijven, de overheid en groothandelaren. Verizon Wireless runt het meest betrouwbare draadloze netwerk in de VS met meer dan 104 miljoen verbindingen door het land. Ook biedt Verizon geconvergeerde communicatie, informatievoorziening en entertainmentdiensten via het meest geavanceerde glasvezelnetwerk van de VS en levert het bedrijf naadloze zakelijke oplossingen aan klanten over de hele wereld. Verizon maakt gebruik van een divers personeelsbestand van meer dan 196.000 mensen en behaalde in 2010 als Dow 30 aangeschreven een geconsolideerde omzet van 106,6 miljard dollar. Voor meer informatie, bezoek www.verizon.com.


####

VERIZON'S ONLINE NEWS CENTER: Verizon´s persberichten, speeches en biografieën van bestuursleden, mediacontacten, hoge kwaliteit video, beelden en andere informatie zijn beschikbaar op Verizon's News Center: http://www.verizon.com/news / news. Voor het ontvangen van persberichten per e-mail, ga naar de News Center en registreer voor aangepaste automatische aanlevering van nieuwsberichten van Verizon.
Dit betreft een niet-officiële vertaling. Voor de officiële tekst verwijzen wij graag naar ons originele Engelstalige bericht."


Media Contacts:


Stefanie Scott
512-495-6730
stefanie.scott@verizon.com

Debbie Lewis
215-466-6872
debbie.lewis@verizon.com


Jo Perrin
+44 770 252 5868
jo.perrin@verizonbusiness.com


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano


global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten