woensdag 14 maart 2012

K2 en ABBYY gaan strategische samenwerking aan

K2 en ABBYY gaan strategische samenwerking aan

K2, leider in Business Process Management (BPM)- en workflow-oplossingen voor Microsoft-omgevingen en ABBYY Europe, een leider op het gebied van documentconversie en intelligente gegevensextractie, gaan een strategische samenwerking aan.

Deze samenwerking heeft ten doel om de oplossingen van ABBYY voor het vastleggen van informatie te integreren met de software van K2 voor BPM en dossierbeheer. Met deze samenwerking beschikt ABBYY over een strategische partner die de internationale markt bedient met oplossingen voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. De twee bedrijven zullen gezamenlijke documentoplossingen voor bedrijfsprocessen aanbieden die draaien om het vastleggen van gegevens.

De oplossingen van ABBYY voor documentvastlegging en intelligente ontsluiting van gegevens die binnen ondernemingen besloten liggen, vormen een natuurlijke aanvulling op de documentgerichte bedrijfsprocessen die door de BMP-software van K2 worden ondersteund. De papieren informatie die voor transactiegestuurde bedrijfsprocessen is benodigd, kan worden opgehaald met de software van ABBYY voor gegevensvastlegging en geïntegreerd met het BPM-systeem voor nadere verwerking van de opgehaalde informatie.

FlexiCapture, het platform van ABBYY voor gegevensvastlegging, zal worden geïntegreerd in oplossingen die zijn ontwikkeld op basis van de softwaretoepassingen K2 blackpearl en K2 blackpoint. De twee bedrijven zullen daarnaast gezamenlijke oplossingen aanbieden voor de optimalisatie van kernprocessen zoals crediteurenbeheer, contractbeheer en personeelszaken.

“Onze oplossingen hebben op brede schaal erkenning gekregen. Dat geldt met name voor onze innovaties op het gebied van de automatisering van SharePoint-processen”, aldus Ruan Scott, directeur van K2 Northern Europe GmbH. “De expertise van ABBYY op het gebied van documentvastlegging en intelligente gegevensextractie vormt een uitstekende aanvulling op het BPM-platform van K2 en stelt ons in staat om onze klanten krachtige meerwaarde te bieden. Een efficiënte documentverwerking staat aan het hart van elke workflow- en BMP-toepassing, en dankzij ABBYY zijn we nu in staat om onze klanten hiervoor een nog uitgebreidere oplossing aan te bieden.”

Dankzij de integratie van het platform van ABBYY voor gegevensvastlegging met de workflow- en BPM-oplossingen van K2 kunnen klanten profiteren van een geïntegreerde oplossing die het volledige traject omspant, van het vastleggen van informatie tot de succesvolle uitvoering van workflows.

Naast het automatisch ophalen van gegevens verzenden de oplossingen metagegevens en afbeeldingen van complete teksten naar een verscheidenheid aan bedrijfstoepassingen. Op deze manier kunnen documentgegevens direct worden geïntegreerd in belangrijke bedrijfsprocessen.

Deze werkwijze resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen en maakt een snellere return on investment mogelijk. Factuurverwerking is één van de gebieden waarin bedrijven met behulp van procesautomatisering aanzienlijke kostenbesparingen kunnen realiseren. Gegevens kunnen automatisch worden opgehaald uit gescande facturen en vervolgens aan een goedkeuringsworkflow worden toegevoegd. Facturen die door de crediteurenadministratie worden goedgekeurd, kunnen daarna automatisch in een ERP-systeem worden ingevoerd.

“Eén van onze belangrijkste aandachtsgebieden is de ontwikkeling van mogelijkheden voor een krachtige en efficiënte gegevensverwerking voor papieren en digitale documenten”, aldus Jupp Stoepetie, CEO en president van ABBYY Europe GmbH. “We zijn zeer verheugd om in K2 een partner te hebben gevonden die over de meest strategische en technologisch geavanceerde workflow- en BPM-software op de markt beschikt en zich heeft gepositioneerd als leider binnen het Microsoft SharePoint-ecosysteem.”

Over K2
K2 procesgestuurde toepassingen – snel.
Met zijn gebruiksvriendelijke en exclusieve functionaliteit verandert K2 de manier waarop mensen software gebruiken.

Met K2 blackpearl kunnen ontwikkelaars en zakelijke gebruikers bestaande informatie en processen inzetten om flexibele, schaalbare toepassingen te ontwikkelen die werknemers, afdelingen, organisaties en ‘line of business-systemen’ omspannen.
Deze procesgestuurde toepassingen kunnen worden aangewend voor het automatiseren van bedrijfsprocessen en om bedrijfsprocessen, mensen, diensten, informatie en systemen te verenigen via één toepassing die de bedrijfsprestaties verbetert.
En wanneer de bedrijfsbehoeften veranderen, kunnen deze processen en toepassingen op eenvoudige wijze worden aangepast.

Alles is visueel. Alles is declaratief. Alles is herbruikbaar. Alles is intuïtief.
De software van K2 is gebaseerd op .NET en maakt gebruik van bestaande investeringen in Microsoft-software — Microsoft OfficeSharePoint Server, InfoPath, Visio, Visual Studio, Office, Exchange, BizTalk en Office Communications Server.
De oplossingen van K2 worden gebruikt door een groeiend aantal ondernemingen die deel vormen van de wereldwijde Fortune 100-lijst. K2 is een dochteronderneming van SourceCodeTechnology Holdings, Inc. Het bedrijf is gevestigd in Redmond, Washington en beschikt over kantoren in alle delen van de wereld.

Over ABBYY Europe
ABBYY Europe GmbH is onderdeel van de ABBYY Group die sales en marketingactiviteiten in Western Europa ondersteund. ABBYY is een toonaangevende aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguïstische technologieën. Tot de producten behoren de ABBYY FineReader-serie met toepassingen voor optische tekenherkenning (OCR), de ABBYY FlexiCapture-serie met oplossingen voor gegevensvastlegging, ABBYY Lingvo woordenboekapplicatie en ontwikkelingsgereedschappen. ABBYY Language Services biedt uitgebreide linguïstische oplossingen voor zakelijke klanten. Overal ter wereld in organisaties waar veel papier wordt gebruikt, worden ABBYY-oplossingen toegepast om tijdrovende en arbeidsintensieve werkzaamheden te automatiseren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. ABBYY’s producten worden gebruikt in grootschalige overheidsprojecten, onder andere door de Australische belastingdienst, de belastinginspectie van Litouwen, het Ministerie van Onderwijs van Rusland, het Ministerie van Onderwijs van Oekraïne en door het bestuur van Montgomery County, USA. Onder andere de bedrijven BancTec, Canon, EMC/Captiva, Hewlett-Packard, KnowledgeLake, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions en Samsung Electronics maken gebruik van ABBYY-technologie. ABBYY OCR-toepassingen worden verscheept met de apparatuur van 's werelds beste fabrikanten, zoals Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Toshiba en Xerox. Het hoofdkantoor van ABBYY is gevestigd in Moskou, Rusland, met kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oekraïne, Cyprus, Australië, Japan en Taiwan. Bezoek www.abbyy.com voor meer informatie.

ABBYY, het ABBYY-logo, FineReader, ADRT, Lingvo, FlexiCapture, Recognition Server en PDF Transformer zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van ABBYY Software Ltd. Andere vermelde productnamen zijn mogelijk handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaren en worden erkend.

Contacten:

Xavier Sauvan
ABBYY Europe
press_eu@abbyy.com
+49 89 51 11 59 0

Dina-Perla Marciano
Axicom
dina-perla.marciano@axicom-benelux.com
+31 20 7546986

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano


global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten