dinsdag 27 maart 2012

OutSystems introduceert JumpStart: een dagvullende introductie tot het Agile Platform

Nieuwe cursus laat zien hoe het Agile Platform aansluit op bedrijfspraktijk

OutSystems, de leverancier van het Agile Platform, introduceert de dagvullende cursus JumpStart. De cursus richt zich op ICT-professionals die een grondig inzicht willen krijgen in de functies en mogelijkheden van het Agile Platform.

Het Agile Platform wordt steeds vaker geselecteerd door organisaties die web- of mobiele applicaties moeten ontwikkelen en beheren die voldoen aan hun specifieke vereisten. Het doel van de cursus is om nieuwe teamleden snel inzicht te bieden in de mogelijkheden van het platform en hen zo te ondersteunen bij de evaluatie van het uitrolproces en de nadere trainingsbehoeften binnen hun organisatie.

"Deze cursus is bestemd voor ICT-professionals — zoals web architects, Java en .NET-ontwikkelaars — die een integraal overzicht willen krijgen van de voordelen die OutSystems en het Agile Platform hen te bieden hebben. Tijdens de cursus komen alle aspecten van de levenscyclus van softwareontwikkeling aan bod, van het definiëren van de projectomvang tot de ontwikkeling, het gebruik, de aanpassing en controle van toepassingen. Kort gezegd is deze cursus een perfecte springplank voor professionals die zich de basisconcepten van het Agile Platform eigen willen maken", aldus Mário Araújo, manager van de OutSystems Academy.

De eerste cursus vindt plaats op 10 april in het hoofdkantoor van OutSystems in Maarssen. De tweede cursus staat reeds gepland op 15 mei.

Ondersteunende bronnen
Het Agile Platform van OutSystems
Training en certificering door OutSystems
Agile Platform Jump Start Training

Geen opmerkingen:

Een reactie posten