donderdag 27 oktober 2011

ITSN bundelt service management en IT beheer in één oplossing met Kaseya

IT-dienstverlener gebruikt één interface voor al haar werkzaamheden

LAUSANNE, ZWITSERLAND – 27 oktober 2011 — Kaseya®, ‘s werelds grootste leverancier van software voor het automatiseren van het beheer van ICT-systemen, helpt IT dienstverlener ITSN in het vereenvoudigen van haar werkzaamheden. ITSN levert beheer en advies op het gebied van IT en automatisering en was op zoek naar een oplossing voor de servicedesk en een nieuw pakket voor geautomatiseerd beheer.

ITSN heeft uiteindelijk voor Kaseya gekozen omdat zij met deze oplossing alle behoeften op het gebied van automatisering, beheer en service direct af konden dichten. Martin Aarts, technisch directeur bij ITSN zegt hierover: “Doordat je één interface gebruikt, is de leercurve van de gebruikers veel korter. Vanuit het verleden hebben we ervaring met HP Openview en Tivoli. Bij beide systemen moet je veel investeren om je kennis op peil te houden. Bij Kaseya was dit niet het geval, wat voor ons ook een reden was om voor Kaseya te kiezen. Als bedrijf is Kaseya prettig om mee te werken, de communicatie verloopt vlot en ze dragen altijd goede adviezen aan wanneer dit gewenst is.”

Over de nieuwe werkwijze zegt Aarts: “Het nieuwe beheer, zoals wij deze werkwijze noemen, is een sterke verbetering voor onze dienstverlening en prestaties. In het kort biedt deze werkwijze een proactieve houding, automatische afhandeling van bekende problemen, standaardisatie van processen, automatisering van repetitieve taken en een strategische communicatie met de klant.”

Over ITSN
IT Services Nederland (ITSN), is verdeeld over twee vestigingen in Venlo en Eindhoven en actief in de IT dienstverlening. Met 70 man leveren zij diensten op het gebied van IT-infrastructuur, bestaande uit beheer, IT-projecten tegen een fixed price en cloud diensten. Het bedrijf gelooft sterk in haar pijlers proactief beheer en goede communicatie met klanten.

Over Kaseya
Kaseya is de wereldwijd leidende aanbieder van systeembeheer-software. Met Kaseya kan iedere thuisgebruiker, organisatie of IT-dienstverlener op een eenvoudige en effectieve manier zijn IT-middelen beheren vanuit één geïntegreerd webplatform. De oplossingen van Kaseya worden wereldwijd ingezet bij IT-dienstverleners, en in een groot aantal andere verticale markten, waaronder retail, gezondheidszorg, onderwijs, financiële dienstverlening, de overheid, defensie, onroerend goed en transport. Het niet-beursgenoteerde bedrijf heeft dertig kantoren in twintig landen. Voor meer informatie bezoekt u http://www.kaseya.nl/.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten