woensdag 19 oktober 2011

Dell introduceert geavanceerde printeroplossingen

Dell OpenManageTM Printer Manager v2 vereenvoudigt complexe printernetwerken

Amsterdam, 19 oktober 2011 – Dell breidt zijn aanbod van printeroplossingen uit met de introductie van Dell OpenManageTM Printer Manager (OMPM) v2, een krachtige internetgebaseerde tool die het beheer van printernetwerken vereenvoudigt.

“Het laatste waar klanten zich zorgen over willen maken, is of hun werknemers beschikken over alle informatie die ze nodig hebben om hun werk te doen, en in het juiste formaat,” aldus Paul-Henri Ferrand, de vicepresident en algemeen directeur van de wereldwijde Software & Peripherals (S&P)-divisie van Dell. “Printertools zoals Dells OMPM v2 en onze samenwerkingsverbanden met partners zorgen voor efficiëntie door klanten te voorzien van flexibele en innovatieve technologieën die hun documentwerkstromen stroomlijnen.”

Geïntegreerd printerbeheer
Bedrijven van alle omvang worden voor de taak gesteld om parken van netwerkprinters te beheren die de behoeften van werknemers op proactieve wijze bewaken en problemen signaleren alvorens deze de dagelijkse werkzaamheden kunnen verstoren. Volgens Gartner kunnen bedrijven door middel van een proactieve beheeraanpak hun printerkosten met 30 procent reduceren1.

Dell OMPM v2 helpt organisaties om de apparatuurkosten te reduceren en de productiviteit van hun werknemers te verbeteren. Hiertoe voorziet het ICT-beheerders van alle tools die nodig zijn voor een proactieve aanpak van de bewaking, het beheer en de evaluatie van statusrapporten voor alle netwerkprinters. Dell OMPM v2 reduceert de tijd die nodig is voor het onderhoud van printers, zodat ICT-afdelingen zich kunnen concentreren op kritische taken en de downtime tot een minimum kunnen beperken. De printerbeheersoftware van Dell biedt beheerders:

• Een gebruiksvriendelijke online tool die toegankelijk is vanaf elke computer en uitgebreide maatrapportage biedt, zodat beslissingen op basis van de meest actuele informatie kunnen worden genomen
• vooraf instelbare kennisgevingen die een snelle reactie op technische problemen mogelijk maken
• de mogelijkheid om ‘slimme’ Simple Network Management Protocol (SNMP)-kennisgevingen naar de juiste beheerders te verzenden, zodat zij op passende en proactieve wijze kunnen inspringen op elk printerprobleem
• één eenvoudig te installeren installatiebestand dat alle benodigde documenten, toepassingen en databases omvat
• een printer discovery-wizard waarmee netwerkprinters direct of op een vooraf ingesteld tijdstip kunnen worden gedetecteerd om binnen complexe bedrijfsomgevingen een soepel netwerkverkeer te garanderen.

Prijzen en beschikbaarheid

Dell OpenManageTM Printer Manager v2 is beschikbaar als gratis download via de website van Dell. Voor informatie over samenwerkingsverbanden kunt u contact opnemen met een vertegenwoordiger van Dell Imaging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten