dinsdag 4 oktober 2011

Het open source-hoogtepunt van 2011: PostgreSQL Conference Europe gaat van start met keynote door Ram Mohan

EnterpriseDB Corporation treedt op als exclusieve Platinum-sponsor

Amsterdam – 4 oktober 2011 – PostgreSQL Europe maakt bekend dat Ram Mohan, de executive vicepresident en CTO van Afilias, op 19 oktober de openingslezing zal verzorgen tijdens de PostgreSQL Conference Europe. Afilias is een vooraanstaande wereldwijde dienstverlener op het gebied van internetinfrastructuur en domeinnaamregistratie die voor zijn bedrijfskritische infrastructuur gebruikmaakt van PostgreSQL-databases. Ram zal deelnemers laten weten hoe de beslissing van Afilias om voor open source te kiezen de weg vrijmaakte voor het zakelijk succes van de dienstverlener. De PostgreSQL Conference Europe vindt plaats van 18 t/m 21 oktober in Hotel Casa 400 in Amsterdam.

Naast Mohan zullen ook andere prominente vertegenwoordigers uit de open source-gemeenschap en het bedrijfsleven ingaan op specifieke onderwerpen tijdens discussies onder leiding van toonaangevende ontwikkelaars en presentaties van voorbeeldimplementaties bij kleine bedrijven, grote ondernemingen en overheidsorganisaties. Deelnemers zijn onder meer Bruce Momjiam, de medeoprichter van de PostgreSQL Global Development Group, EnterpriseDB, Magnus Hagander, Redpill Linpro en Dave Page van EnterpriseDB, die alle drie lid zijn van het PostgreSQL Core Team, Guillaume Lelarge, de CTO van Dalibo en Simon Riggs, de CTO van 2nd Quadrant, beide trouwe bijdragers aan de PostgreSQL-gemeenschap, Vincent Picavet, PostGIS-bijdrager en medeoprichter van Oslandia, Gavin M. Roy, de CTO van myYearbook.com en Selena Deckelmann, een van de grootste bijdragers aan PostgreSQL en de oprichtster van Postgres Open en Open Source Bridge. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers deelnemen aan meerdere parallelle trajecten en sessies in de Engelse en Franse taal. Op 18 oktober, de dag voor de opening van het evenement, vinden er PostgreSQL-trainingsessies plaats.

Het omvangrijke scala aan technische onderwerpen dat aan bod komt is in lijn met de traditie van PostgreSQL om een evenement te verzorgen dat een divers publiek trekt, van databasebeheerders die reeds met PostgreSQL werken of van plan zijn om dat te doen tot mensen die aan PostgreSQL bijdragen, applicatieontwikkelaars en besluitvormers die op zoek zijn naar alternatieven voor niet-open databases. EnterpriseDB treedt op als exclusieve Platinum-sponsor van de PostgreSQL Conference Europe en geeft daarmee opnieuw blijk van zijn toewijding aan, en ondersteuning van de open source-gemeenschap van PostgreSQL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten