maandag 24 oktober 2011

Dell introduceert de XPS 14z, een uiterst dunne 14 inch laptop met een indrukwekkende rekenkracht en een inspirerend ontwerp

Dell introduceert de XPS 14z, een uiterst dunne 14 inch laptop met een indrukwekkende rekenkracht en een inspirerend ontwerp


 Krachtig gebouwde laptop die minder dan één inch (2,33 cm) dik is
 Revolutionair ontwerp: een 14 inch scherm binnen een 13 inch vormfactor
 Biedt professionals optimale rekenkracht en de mogelijkheid om in stijl te werken

Tweet dit: Dell introduceert de XPS 14z: een stijlvolle 14 inch laptop met ODD en discrete grafische kaart dell.to/qF05Rm #ThinandPowerful

Dell introduceert de XPS 14z, één van de dunste en meest complete 14 inch laptops met een ingebouwd optisch station en een optionele discrete grafische kaart. De XPS 14z is de nieuwe telg binnen een reeks van dunne en krachtig presterende laptops, desktops en accessoires van Dell. De laptop kenmerkt zich door een indrukwekkende rekenkracht en een inspirerend ontwerp. Met de XPS 14z kunnen professionals tijdens hun werk van een optimale prestatie genieten en 's avonds ontspannen door films of video's op het HD-display te bekijken.

De XPS 14z is een krachtige laptop inclusief alle krachtige functionaliteiten waar professionals om vragen. De fraaie vormgeving stelt hen bovendien in staat om in stijl te werken. De laptop is verkrijgbaar met tweede generatie Intel Core™ i5- of Core i7-processoren, een HD WLED-display die garant staat voor een optimale entertainmentervaring, een optisch station met schijflader en een optionele grafische kaart van NVIDIA. De XPS 14z is ultradraagbaar en kenmerkt zich door een oogverblindend en compact ontwerp dat niet meer dan één inch (2,33 cm) dik is. Het unieke ontwerp maximaliseert daarnaast het weergavegebied van het beeldscherm, hetgeen het gebruik van een 14 inch scherm in combinatie met een vormfactor van 13 inch mogelijk maakt.

De XPS 14z is de laatste toevoeging aan Dells aanbod van thin-and-powerful-oplossingen. De laptop vormt de tweede oplossing in de XPS-reeks en volgt daarmee in het spoor van de succesvolle XPS 15z. Het Thin + Powerful-aanbod van Dell omvat daarmee de Inspiron 14z-laptop en de Inspiron One all-in-one computer, ideale oplossingen voor ouders en scholieren en de Vostro V131-laptop, die voor kleine bedrijven is bestemd. Deze oplossingen zijn ontwikkeld om elk type gebruiker een hoge prestatie en een prachtig ontwerp te bieden.

De XPS 14z zal met ingang van 15 november beschikbaar zijn in Nederland.

Meerwaarde: een 14 inch display in een 13 inch laptop
De fraai vormgegeven en slim gebouwde XPS 14z is een schoolvoorbeeld van stijl en inhoud. Deze laptop biedt klanten voor een dergelijk functierijke laptop verrassend meer draagbaarheid en een groter schermformaat.

Het 14 inch HD-display past naadloos binnen een laptop met een vormfactor van 13 inch en biedt bovendien 10 procent meer weergaveruimte dan een display van 13,3 inch. Met een gewicht vanaf slechts 4,36 pond[i], een dikte van minder dan een inch en een batterijwerkduur tot zes uur en 49 minuten[ii] biedt de XPS 14z ook nog eens de simpele draagbaarheid van een 13 inch laptop. De hoge rekenkracht van de XPS 14z helpt drukbezette professionals om hun persoonlijke en zakelijke doelstellingen geheel in stijl te realiseren. De XPS 14z heeft namelijk een opvallend uiterlijk en een dun doch robuust ontwerp dat synoniem staat aan innovatie. De afwerking van geanodiseerd aluminium verleent de laptop een stijlvol en geavanceerd uiterlijk, terwijl het grendelloze ontwerp voor een rustig doch elegant effect zorgt.

“De XPS 14z biedt professionals alles wat ze nodig hebben: robuuste rekenkracht in combinatie met een oogstrelend, geavanceerd ontwerp dat blijk geeft van persoonlijk en zakelijk succes,” aldus Steve Felice, president van de Consumer en Small/Medium Business-divisie van Dell. “De XPS 14z is speciaal ontwikkeld om klanten in staat te stellen om meer te doen binnen hun privé- en beroepsleven. De laptop sluit daarom perfect aan op onze brancheleidende visie van dunne en krachtige oplossingen die een compromisloze prestatie bieden.”

“Voor innovatie en productontwikkeling kijkt Dell eerst naar de behoefte van de klant. We willen de juiste reeks van functies en een passend ontwerp bieden om onze klanten een optimale gebruikerservaring te garanderen”, aldus Sam Burd, vicepresident van de Consumer en Small/Medium Business-productgroep van Dell. “Met de XPS 14z was onze uitdaging om een laptop te bouwen die klanten de prestatie en draagbaarheid bood waar zij om vragen, met een ontwerp en afwerking die het beste op hun levensstijl aansluit.”

De Dell XPS-laptops zijn daarnaast uitgerust met Dell Stage, een toepassing die gebruikers met een simpele muisklik toegang biedt tot hun favoriete content, zoals muziek, foto's, video en SyncUP, een toepassing die in samenwerking met Nero is ontwikkeld om content en persoonlijke gegevens te synchroniseren met andere pc's en mobiele toestellen binnen het draadloze thuisnetwerk waarop Dell Stage is geïnstalleerd.

Gedetailleerde informatie:

 De dunne laptop (0,9 inch/23 mm) met Microsoft Windows 7 Home Premium; donkergrijze polssteun van geanodiseerd aluminium en een magnesiumlegering
 Keuze uit tweede generatie Intel® Core™ i5- en Core™ i7 Dual Core-processoren
 Standaard HD (720p) WLED met TrueLife™ en schermvullend glas (1366x768)
 Snelle optionele grafische kaart van NVIDIA met NVIDIA Optimus™-technologie:
o NVIDIA GeForce GT 520M met een grafisch geheugen van 1 GB[iii]
 Geheugenopties: 4 GB dual channel DDR3 tot 8GB DDR3 1333Mhz[iv]
 Snelle opslag op de 7200 RPM vaste schijf van 500 GB tot 750 GB; 256GB SSD-optie[v]
 Ingebouwde DVD +/- RW-speler met schijflader (leest en schrijft naar cd's/dvd's)
 Klein formaat, morsbestendig toetsenbord met achtergrondverlichting
 Ingebouwde Intel Centrino Advanced-N 6230 802.11 A/G/N- en draadloze Bluetooth 3.0-connectiviteit[vi]
 Ondersteuning voor Intel Wireless Display[vii]
 Batterijwerkduur tot zes uur, 49 minuten met batterij met 8 cellen[viii]
 USB 3.0 (1), USB 2.0 (1), HDMI 1.4 (1), RJ-45 (1), Mini Display-poort en microfoon-/audioconnectors
 Ingebouwde 1.3MP HD-webcam met digitale dual array-microfoons en stereoluidsprekers
 Geavanceerde softwaretoepassing Dell Stage biedt snelle en eenvoudige toegang tot content zoals muziek, video's en foto's
 Afmetingen: hoogte: 0,9 inch (23 mm) / breedte: 13,19 inch (335 mm) / diepte 9,21 inch (234 mm); gewicht: vanaf 1,98 kg[ix]


Beschikbaarheid en prijzen:

De XPS 14z zal vanaf 15 november verkrijgbaar zijn in Nederland vanaf een prijs van 749 euro via www.Dell.nl en in een select aantal winkelketens in aanloop naar de kerst- en nieuwjaarsperiode.

Belangrijke links:

www.dell.nl/XPS14z
Afbeeldingsgalerie: XPS 14z
You Tube: XPS 14z product video

Over Dell

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert hen innovatieve technologie die hen het vermogen biedt om meer te doen. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg Dell +31 (0)20-6744737 simone_versteeg@dell.com

Dina-Perla Marciano AxiCom +31 (0)20 75469 83 Dina-perla.marciano@axicom-benelux.com

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom-benelux.com |www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

________________________________________
[i] Het gewicht kan al naar gelang de configuratie en productievariabiliteit verschillen.
[ii] Het geteste systeem was uitgerust met een batterij met 8 cellen, 6 GB aan geheugen, een grafische kaart van het type NVIDIA GeForce GT 520M, Intel Core i7-2640M en een vaste schijf met een capaciteit van 750 GB/7.200 omw./min. De tests zijn gebaseerd op de Mobile Mark 2007-benchmarktest voor het meten van de batterijwerkduur. Raadpleeg voor meer informatie over deze test www.bapco.com. De testresultaten mogen uitsluitend worden gebruikt voor het vergelijken van producten, en bieden geen garantie dat u dezelfde batterijwerkduur zult ervaren. De batterijwerkduur kan aanzienlijk lager uitvallen dan die van de testresultaten, en verschilt al naar gelang de configuratie van uw product, de geïnstalleerde software, het gebruik, de werkomstandigheden, de instellingen voor het energiebeheer en andere factoren. De maximale batterijwerkduur zal naar verloop van tijd en gebruik minder worden.
[iii] Grafische kaart en systeemgeheugen: 1 GB komt overeen met 1 miljard bytes. 1 TB komt overeen met 1 triljoen bytes. Er kan een aanzienlijke hoeveelheid systeemgeheugen nodig zijn voor de ondersteuning van de grafische kaart. Dit is afhankelijk van de capaciteit van het systeemgeheugen en andere factoren.
[iv] Grafische kaart en systeemgeheugen: 1 GB komt overeen met 1 miljard bytes. 1 TB komt overeen met 1 triljoen bytes. Er kan een aanzienlijke hoeveelheid systeemgeheugen nodig zijn voor de ondersteuning van de grafische kaart. Dit is afhankelijk van de capaciteit van het systeemgeheugen en andere factoren.
[v] Vaste schijf: 1 GB komt overeen met 1 miljard bytes. 1 TB komt overeen met 1 triljoen bytes. De werkelijke capaciteit varieert al naar gelang de vooraf geïnstalleerde toepassingen en het besturingssysteem, en zal in de praktijk lager uitvallen.
[vi] Op locaties waar draadloze internettoegang beschikbaar is. In sommige locaties worden mogelijk extra kosten in rekening gebracht.
[vii] Vereist een draadloze kaart van het type Intel® Centrino® Wireless-N 1000 of Centrino® Advanced N 6200, een Netgear PTV1000 Push2TV media-adapter (los verkrijgbaar) en een HDMI- of composiet beeldscherm met AV-ondersteuning.
[viii] Het geteste systeem was uitgerust met een batterij met 8 cellen, 8 GB aan geheugen, een grafische kaart van het type NVIDIA GeForce GT 520M, Intel Core i7-2640M en een vaste schijf met een capaciteit van 750 GB/7.200 omw./min. De tests zijn gebaseerd op de Mobile Mark 2007-test voor het meten van de batterijwerkduur. Raadpleeg voor meer informatie over deze test www.bapco.com. De tests zijn gebaseerd op de Mobile Mark 2007-benchmarktest voor het meten van de batterijwerkduur. Raadpleeg voor meer informatie over deze test www.bapco.com. De testresultaten mogen uitsluitend worden gebruikt voor het vergelijken van producten, en bieden geen garantie dat u dezelfde batterijwerkduur zult ervaren. De batterijwerkduur kan aanzienlijk lager uitvallen dan die van de testresultaten, en verschilt al naar gelang de configuratie van uw product, de geïnstalleerde software, het gebruik, de werkomstandigheden, de instellingen voor het energiebeheer en andere factoren. De maximale batterijwerkduur zal naar verloop van tijd en gebruik minder worden.
[ix] Het gewicht kan al naar gelang de configuratie en productievariabiliteit verschillen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten