dinsdag 3 november 2009

OutSystems maakt vier nieuwe winnaars van de Agility Award bekend

Award-programma van OutSystems geeft erkenning aan ontwikkelingsprojecten op basis van de Agile-methodiek die op tijd, binnen het budget en naar de volledige tevredenheid van de klant werden afgeleverd

OutSystems®, de leverancier van het brancheleidende Agile Platform, maakte vandaag de vier nieuwe winnaars van de Agility Awards bekend. Met deze award wil OutSystems een blijk van erkenning geven voor ontwikkelingsprojecten op basis van de Agile-methodiek die tastbaar zakelijk voordeel hebben opgeleverd.

Travelzoo, Van Ameyde, Home Energy en REN Trading ontvingen een Agile Award voor hun ontwikkelingsprojecten. De winnaars van de award zijn afkomstig uit alle delen van de wereld, namelijk Amerika, Nederland en Portugal.

Het Agility Award-programma werd einde mei 2009 geïntroduceerd. De awards worden toegekend op basis van een selectie van inzendingen, en vormen een blijk van erkenning voor ontwikkelingsteams en bedrijven die de iteratieve, gebruikersgerichte ontwikkeling op basis van de Agile-methodiek volledig hebben omarmd. Hierdoor zijn ze in staat geweest om toepassingen op tijd, binnen het budget en naar de volledige tevredenheid van de klant af te leveren.

Geheel in de geest van de Agile-methodiek worden de Agility Awards in vaste intervallen uitgereikt. Een lijst van alle winnaars van de award is beschikbaar op www.outsystems.com/goto/agilityaward.

Projecten waaraan een Agility Award werd toegekend en ondersteunende citaten:

Travelzoo en zijn integrator, het OutSystems Solution Delivery-team ontvingen een Agility Award voor de ontwikkeling van www.fly.com, een geavanceerde zoekmachine waarmee gebruikers informatie over vliegreizen afkomstig van honderden luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus kunnen doorzoeken om de beste prijzen te vinden. Gebruikers kunnen de zoekresultaten filteren, sorteren en aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren. Deze toepassing werd ontwikkeld in een periode van 28 weken op basis van 14 sprints.

Citaat: “Met behulp van het Agile Platform van OutSystems was Travelzoo in staat om een oplossing te ontwikkelen waarmee we het tempo van de markt konden bijhouden en in sommige gevallen zelfs onze belangrijkste concurrenten voorbijstreefden,” aldus Max Rayner, de Chief Technology Officer van Travelzoo. “Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder de gestroomlijnde Agile-aanpak en de ongekende prestatie en flexibiliteit die het Agile Platform van OutSystems ons biedt.”

Van Ameyde en zijn integrator, het OutSystems Solution Delivery-team, ontvingen een Agility Award voor de ontwikkeling van ECHO-LOCO. Dit systeem biedt ondersteuning voor de bedrijfsprocessen binnen de Van Ameyde-organisatie die betrekking hebben op de verwerking van gelokaliseerde verzekeringsclaims van multinationalklanten. Deze toepassing werd ontwikkeld in een periode van 29 weken op basis van 14 sprints.

Citaat: “Dankzij de Agile-aanpak en het Agile Platform van OutSystems waren we in staat om alle bedrijfsprocessen in zeer korte tijd en op uiterst flexibele wijze te integreren,” aldus Marco Valkenburg, IT-manager bij Van Ameyde.


Home Energy en zijn integrator Reditus ontvingen een Agility Award voor de ontwikkeling van het nieuwe Business Management-systeem, dat ondersteuning biedt voor de bedrijfsprocessen Energiecertificatie en Microgeneratie van energie van Home Energy voor de woningmarkt. Ontwikkelde toepassingsmodules waren onder meer Callcenter, Mobiliteit (draait op tablet-pc’s), Planning, Facturatie, Analyse en CRM. Het systeem werd ontwikkeld in een periode van 18 weken op basis van 6 sprints.

Citaat: “Onze time-to-market vormde een kritieke factor. De combinatie van het ervaren en vakkundige ontwikkelingsteam van Reditus en de ontwikkeling op basis van de Agile-methodiek met behulp van het Agile Platform van OutSystems stelde ons in staat om onze doelstellingen te realiseren. Op een andere manier zou dit niet mogelijk zijn geweest.” Miguel Barreto, beheerder bij Home Energy.

REN Trading en zijn integrator Glintt ontvingen een Agility Award voor de ontwikkeling van SIRT, een systeem voor het centraal beheer van de handel in, en import/export van elektriciteit. Het systeem integreert gegevens uit verschillende bronnen en draagt zorg voor het uiterst complexe proces van het importeren en controleren van gegevens. Deze toepassing werd ontwikkeld in 14 weken op basis van 5 sprints.

Citaat: “Dankzij de inzet van de Agile-methodiek op basis van het Agile Platform van OutSystems waren we in staat om het SIRT-project in meerdere sprints uit te voeren. Daarbij konden we functionaliteit in volgorde van belangrijkheid voor onze bedrijfsactiviteiten implementeren, en tijdens elke iteratie de prioriteiten opnieuw indelen. Fernando Santos, beheerder bij REN Trading.

Ondersteunend citaat van OutSystems

“We zijn uiterst verheugd om de bekroonde Agile-projecten voor dit kwartaal bekend te maken,” aldus Mike Jones, Agile-verkondiger en vicepresident Marketing bij OutSystems. “Elk project was van bedrijfskritisch belang voor de opdrachtgever, en kon met behulp van de Agile-methodiek in minder dan 30 weken worden afgeleverd. Daarmee vormen deze projecten een tastbaar bewijs van de kracht van Agile.”

Ondersteunende bronnen

Meer informatie over het Agility Award-programma en de projecten waarvoor een Agility Award werd toegekend is beschikbaar op www.outsystems.com/goto/agilityaward.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten