dinsdag 13 november 2012

Verizon What's Hot For 2013 Local Event


What’s Hot For 2013
Local events in Nederland en België
26 en 27 november vanaf 12:00
In de Veranda - Amsterdam en Hotel Brussels Airport - DiegemBeste persrelatie,

Mobility wordt met de jaren steeds belangrijker, zeker in het bedrijfsleven. Mobile working zal toenemen en nu is de periode waarin de standaarden worden bepaald. Verizon blikt vooruit en kijkt tijdens het What’s Hot For 2013 Local Events in Nederland en België naar de trends. 

Graag verwelkomen wij je op:

26 november om 12:00 in De Veranda in Amsterdam
of op:
27 november om 12:00 in Hotel Brussels Airport in Diegem

Onder het genot van een stevige lunch praten diverse Verizon-vertegenwoordigers graag met je verder over de stand van zaken en de focuspunten voor de nabije toekomst. Speciale aandacht voor onder meer:

De meerderheid van de Nederlandse mobiele professionals wil persoonlijke clouds. Er is amper tot geen scheiding tussen werk en privé. Professionals hebben geen zin in opgelegde keuzes van het centrale IT-team en geen geduld voor meerdere accounts op verschillende netwerken. Het bedrijf moet de ‘nieuwe efficiëntie’ faciliteren en naadloze service bieden op elk moment van de dag en vanaf welke locatie dan ook.  

Dag VPN en hallo hybride cloud. De ideologische oorlog tussen de publieke en private cloud is irrelevant. Het netwerk moet zich confirmeren aan de taak en niet andersom. Clouds zijn goedkoper, sneller en schaalbaarder. Herstel is ingebouwd.

Big-data gedrevenheid. Complex voor bedrijven maar deze trend is onvermijdelijk. Het draait allemaal om de kwaliteit van de analyse, met als peilers: volume, diversiteit en snelheid. 

Sociale machines. We spreken over sensoren met directe verbindingen, de voorspelling van 50 miljard machines in 2020 - The internet of Things -  wereldwijd en smart energy. 

Veiligheid is de nieuwe wapenwedloop. Denk aan toegang, infrastructuur, apps, vast, mobiel, lokaal en wereldwijd. We zullen ons moeten buigen over identiteitsmanagement en het beveiligen van onze verbonden wereld.

En er wachten meer verrassingen op je…

Om je aan te melden, stuur een e-mail naar: dina-perla.marciano@axicom.com. Even bellen kan natuurlijk ook: 020-7546986 / +316 30 045 484

Na aanmelding krijg je een bevestiging met meer informatie. Let op: aanmelden is verplicht. Zonder registratie, geen toegang.


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten