woensdag 14 november 2012

Dell introduceert nieuwe tools en verbeterde trainingsprogramma’s om de storage-expertise en -omzet van partners te vergroten

Dell onderstreept tijdens het Dell Storage Forum in Parijs zijn toewijding aan partners met nieuwe investeringen in zijn PartnerDirect-programma en stelt een extra budget van 10 miljoen dollar beschikbaar

PARIJS, 14 november 2012 – Tijdens de tweede EMEA-editie van het klanten- en partnerevenement Dell Storage Forum onthult Dell een reeks van nieuwe initiatieven in het kader van zijn PartnerDirect-programma. Deze initiatieven zijn bedoeld ter ondersteuning van partners die willen inspringen op kansen binnen de snel groeiende storage-markt. Dell introduceert onder meer de nieuwe en uitgebreide Enterprise Master tool, nieuwe storage-trainingen voor partners en verbeteringen in het bestaande trainingsaanbod. In aanloop naar het vijfjarige lustrum van PartnerDirect biedt Dell daarnaast een speciale korting aan voor Premier partners en Preferred partners in de EMEA regio.

De Enterprise Master Tool bouwt voort op het succes van de Storage Master en Server Master tools. Dit platform biedt partners eenvoudige toegang tot relevante verkoopinformatie en voorziet hen van ondersteuning tijdens het volledige verkoop proces. Partners krijgen al naar gelang het verkoopstadium de beschikking over praktische hulpmiddelen en materialen, zodat ze altijd beschikken over de informatie die nodig is om effectieve oplossingen te formuleren en nieuwe deals binnen te halen. De Enterprise Master Tool is momenteel alleen beschikbaar in het Engels.


Dell presenteert daarnaast verbeteringen in het aanbod van storage-trainingen voor PartnerDirect-deelnemers, waaronder:

• Drie nieuwe Dell PowerVault-trainingen – Er zijn online drie nieuwe technische en verkooptrainingen beschikbaar naar aanleiding van de introductie van de Dell PowerVault MD3600. Partners leren onder meer hoe ze de oplossing effectief in de markt kunnen zetten en nieuwe omzetmogelijkheden kunnen aanboren.

• Capaciteitsuitbreiding binnen het traininglab in Eindhoven – Het traininglab in Eindhoven werd in maart 2012 opgericht als speciale locatie voor storage-trainingen van Dell. Het biedt nu ruimte voor zes extra deelnemers en is voorzien van de laatste Dell Compellent-arrays.

• Geactualiseerde Dell Compellent-trainingen – Het trainingaanbod voor Dell Compellent-oplossingen is bijgewerkt om partners te laten profiteren van nieuwe omzetkansen. Voorbeelden zijn de standaard installatiecursus en herauthorisatiecursus.

• Geactualiseerde Dell EqualLogic- en VMware-trainingen – Het trainingaanbod rond Dell EqualLogic- en VMware-oplossingen is volledig herzien om partners bekend te maken met de laatste ontwikkelingen op dit gebied.


In aanloop naar het vijfjarige lustrum van het PartnerDirect-programma in de EMEA-regio introduceert stelt Dell daarnaast een budget van 10 miljoen dollar beschikbaar voor kortingen. Dit budget is bedoeld als blijk van waardering voor West-Europese partners die de afgelopen vijf jaar in de enterprise oplossingen* van Dell hebben geïnvesteerd. De individuele korting wordt toegepast als een aanvullende korting van 5% op alle bestellingen van Dell Storage, Server en Networking oplossingen tussen nu en 31 december 2012.


Citaat
“Bijna vijf jaar na de introductie van PartnerDirect in EMEA blijven we dit programma verder uitbreiden en investeren in de partners die hebben bijgedragen aan de forse groei van onze kanaalomzet in deze regio,” zegt Andreas Schuetze, Marketing Director, EMEA Channel Marketing & Programs bij Dell. “De tweede editie van het jaarlijkse Dell Storage Forum vormt voor ons een perfecte gelegenheid om nieuwe verbeteringen binnen ons PartnerDirect-programma te introduceren, in een tijd waarin de storage-markt blijft groeien en de kansen voor partners voor het oprapen liggen. We zorgen ervoor dat onze partners over alle hulpmiddelen kunnen beschikken die nodig zijn om hun storage-activiteiten uit te breiden en hun kernexpertise in de oplossingen van Dell te versterken.”*Enterprise producten worden gedefinieerd als bestellingen voor een of meer van de volgende oplossingen: Dell PowerEdge, Dell Compellent, Dell EqualLogic, Dell PowerVault, Dell PowerConnect en Dell Force10.Over Dell

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen de kracht geven om meer te doen. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.

Dell World

Dell World 2012 – The Power to Do More. Dit evenement biedt ICT-professionals de mogelijkheid om van elkaar te leren en de problemen en kansen te identificeren die verband houden met de belangrijkste technologische ontwikkelingen die voor een transformatie binnen het bedrijfsleven zorgen. Kom meer te weten op www.DellWorld.com of volg #DellWorld op Twitter.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Simone Versteeg Dell +31 (0)20-6744737 simone_versteeg@dell.com


Dina-Perla Marciano AxiCom +31 (0)20 75469 86 dina-perla.marciano@axicom-benelux.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten