donderdag 1 november 2012

100.000e storage-array van Dell EqualLogic helpt Connexions4London om de omzet uit de cloud-diensten te vergroten


100.000e storage-array van Dell EqualLogic helpt Connexions4London om de omzet uit de cloud-diensten te vergroten

·         Connexions4London schaft 100.000e Dell EqualLogic-array aan en geeft zijn cloud-diensten een impuls met storage-systemen en servers van Dell
·         Sinds de overname door Dell in 2008 is het klantenbestand van EqualLogic gegroeid; 41.000 nieuwe bedrijven werden klant
·         Dell blijft investeren in de kernfunctionaliteit van het EqualLogic-platform, zoals geavanceerde integratie met populaire hypervisors, horizontaal schaalbare NAS-oplossingen, geoptimaliseerde en op prestatie gerichte VDI-oplossingen en een geconvergeerd blade-array

Amsterdam, 1 november 2012Connexions4London (C4L) heeft de 100.000e Dell EqualLogic storage-array geïnstalleerd binnen de voortdurend groeiende data-infrastructuur. Het array ondersteunt collocatie- en cloud-diensten. Sinds 2,5 jaar na de overname door Dell in 2008, is EqualLogic de erkende leider in iSCSI-gebaseerde storage-systemen (IDC)1. EqualLogic’s klantenbestand groeide in deze periode van 4.000 naar meer dan 45.000 wereldwijde bedrijven. Deze mijlpaal geeft blijk van de waarde die gebruikers van storage-oplossingen hechten aan gebruikerseenvoud, integratie van virtualisatietechnologie en eenvoudige schaalbaarheid zonder ingrijpend te moeten opwaarderen.

C4L is een vooraanstaande Britse leverancier van datacenter- en connectiviteitsoplossingen. Het uitgebreide dienstenaanbod omvat onder meer colocatie, IP-netwerken, interconnect-diensten, back-ups, gegevensopslag, virtualisatie, telecommunicatie, disaster recovery en cloud-diensten. Het bedrijf heeft de bestaande storage-infrastructuur uitgebreid met nieuwe Dell EqualLogic PS6100 storage-arrays. C4L is in staat om het prestatievermogen en de capaciteit van verschillende generaties van EqualLogic-arrays te bundelen met behulp van de peer scaling-mogelijkheden. Zo kan het bedrijf de nieuwe arrays op uiterst simpele wijze integreren met de bestaande arrays die in januari 2010 werden aanschaft en alle arrays met dezelfde eenvoud beheren. C4L zet de EqualLogic-systemen in voor het hosten van enorme hoeveelheden klantengegevens in meer dan 40 datacenters.

“We opereren binnen een uiterst dynamische en concurrerende markt. Het is voor ons van groot belang om te kunnen schakelen en snel in te springen op nieuwe ontwikkelingen,” zegt Andrew Sturmey, solutions architect bij C4L. “De EqualLogic-array voldeed vanaf het eerste moment aan onze verwachtingen. De configuratie en installatie van het systeem verlopen uiterst eenvoudig en nemen aanvankelijk ongeveer een uur in beslag. De array biedt alle functionaliteit die nodig is om de gegevensdiensten voor onze klanten te beheren. Een ander voordeel is dat we het prestatievermogen en de capaciteit naadloos kunnen schalen naarmate onze organisatie groeit.” 

De peer scaling-architectuur van Dell EqualLogic en   het innovatieve softwarelicentiemodel geeft klanten kosteloos toegang tot nieuwe  functionaliteiten  en staat garant voor lage totale eigendomskosten. Uit een recente analyse door onderzoeksbureau Enterprise Strategy Group blijkt dat EqualLogic-arrays de laagste totale eigendomskosten over een periode van vijf jaar bieden. Bij kleinere implementaties vallen de kosten tot 47 procent lager uit ten opzichte van concurrerende producten, terwijl de kosten bij grote implementaties 55 procent lager komen te liggen2. De EqualLogic-reeks van Dell biedt grootzakelijke functionaliteit waarmee IT-generalisten hun sterk gevirtualiseerde datacenters optimaal kunnen beheren.

“Klanten zijn erg tevreden met schallbae opslag die wij bieden met het EqualLogic platform. Met name de snelheid de eenvoud van installatie in combinatie met het beheer staat hoog aangeschreven,” zegt Robin Kuepers, Enterprise Director bij Dell Nederland “Doordat we hebben ingezet op datacenter-trends zoals iSCSI en schaalbare architecturen  onze inzetin het sterk vereenvoudigen van gevirtualiseerde infrastructuren was Dell in staat om snel deze belangrijke EqualLogic-mijlpaal te realiseren.”

Investeringen van Dell resulteren in een krachtige EqualLogic-reeks die de groeiende behoeften van klanten ondersteunt

De activiteiten van Dell op het gebied van overnames, integratie en ontwikkeling hebben de EqualLogic-reeks de afgelopen vijf jaar enorm verrijkt. De recente integratie van het Dell Fluid File System middels de EqualLogic FS-reeks stelt klanten ook in staat om gegevens nu op File-niveau verenigen  op het block-gebaseerde EqualLogic-arrays . De investeringen van Dell in productontwikkeling en samenwerking met virtualisatieleveranciers, hebben geresulteerd in een aanbod van storage-oplossingen die op hechte en eenvoudige wijze kunnen worden geïntegreerd met VMware-, Microsoft- en Linux-gebaseerde serveromgevingen. Volgens onderzoek van IDC is Dell EqualLogic de afgelopen twee jaar het leidende primaire externe storage-array voor virtuele serveromgevingen3.

Dell heeft daarnaast de EqualLogic-systemen op zodanige wijze ontwikkeld dat ze onmisbare ondersteuning bieden voor uiteenlopende organisaties en IT-disciplines. Voorbeelden van toepassingen zijn virtuele serveromgevingen, virtuele desktops en het vereenvoudigen van IT-infrastructuren met behulp van geconvergeerde oplossingen.

Zo heeft de School of Business van de Universiteit van Connecticut een virtuele desktopinfrastructuur (VDI) ontwikkeld met behulp van een Dell Virtual Lab-oplossing op basis van Dell EqualLogic storage-arrays en Dell PowerEdge blade-servers. Dit heeft geresulteerd in een betrouwbare en flexibele IT-backbone die veeleisende applicaties binnen een VDI-omgeving kan ondersteunen. Met deze flexibele infrastructuur verwacht de universiteit kostenbesparingen op desktophardware van rond de 30 tot 40 procent te realiseren. Voor het computerlaboratorium van de School of Business zou dit neerkomen op een geschatte reductie van de CAPEX van rond de 318.000 dollar in de komende vijf jaar.

Dankzij de recente introductie van Dell EqualLogic blade-arrays en Active System 800 kunnen klanten hun datacenters vereenvoudigen door storage-, server-, en netwerktechnologie binnen één blade-chassis te combineren. Met Dell’s innovatieve technologie kunnen zij ruimte binnen hun datacenter besparen en zijn ze minder tijd kwijt aan de installatie en het beheer van hun ICT-infrastructuur. Dell convergeert dit brede scala aan technologieën om een integrale portfolio van datacenter-oplossingen te creëren die een antwoord bieden op de belangrijkste problemen van klanten, zoals een gebrek aan personeel, tijd en fysieke ruimte.

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen de kracht geven om meer te doen. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.

Dell Storage Forum
Neem samen met ons deel aan het Dell Storage Forum, een speciaal technisch evenement voor de Dell storage-gemeenschap. Eindgebruikers en channel partners komen tijdens dit evenement te weten hoe ze de storage-oplossingen van Dell kunnen optimaliseren en hoe ze met de Fluid Data-architectuur hun bedrijfsresultaat kunnen bevorderen. Raadpleeg voor meer informatie www.DellStorageForum.com en volg #DellSF op Twitter.  

Dell World
Neem samen met ons deel aan Dell World 2012 – The Power to Do More. Dit evenement biedt ICT-professionals de mogelijkheid om van elkaar te leren en de problemen en kansen te identificeren die verband houden met de belangrijkste technologische ontwikkelingen die voor een transformatie binnen het bedrijfsleven zorgen. Kom meer te weten op www.DellWorld.com en volg #DellWorld op Twitter.

Dell, EqualLogic en Exanet zijn merken van Dell Inc. Dell maakt geen aanspraak op de merken en namen van derden.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg
Dell
+31 (0)20-6744737
Dina-Perla Marciano
AxiCom
+31 (0)20 75469 86Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano
   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten