woensdag 18 januari 2012

DELL KACE VEROVERT EUROPESE MARKT VOOR SYSTEEMBEHEER

• Uit het jaarlijkse Dell KACE klantenonderzoek blijkt dat organisaties die de Dell KACE Appliance gebruiken een snelle ROI en project implementatie realiseren
• De nieuwe KACE K2000 Deployment Appliance is standaard uitgerust met native imaging en offboard storage om IT-beheerders te helpen met de installatie en opslag van grotere images binnen omgevingen met uiteenlopende besturingssystemen
• Met meer dan 400 organisaties is het Europese klantenbestand nu 12 keer zo groot als één jaar tevoren
• ProSupport is nu ook beschikbaar voor Europese klanten

Amsterdam, 17 januari 2012 — Dell KACE maakt de resultaten bekend van zijn jaarlijkse klantenonderzoek. Hieruit blijkt dat gebruikers een snelle return on investment (ROI) en projectimplementatie ervaren met de Dell KACE Family of Appliances.

Uit het onderzoek (dat in november 2011 werd uitgevoerd door Dimensional Research) blijkt dat organisaties implementatietijden voor projecten kunnen reduceren en een snelle ROI kunnen behalen door appliances te gebruiken voor systeembeheer. Maar liefst 71 procent van de ondervraagden bleek in staat om binnen 6 maanden een ROI te realiseren. Ook gaf meer dan 60 percent aan in minder dan 1 week tijd een volledige productimplementatie te hebben gerealiseerd. Verder toonde 74 procent zich uiterst tevreden met de oplossingen van Dell KACE.

Nieuwe versie van de KACE K2000 Deployment Appliance
De nieuwe Dell KACE K2000 Deployment Appliance versnelt de migratie naar nieuwe besturingssystemen zoals Microsoft® Windows 7 en Mac OS X. Hij versnelt daarnaast ook de migratie naar softwarepakketten zoals Office 2010 door systeemeigen images en offboard storage te ondersteunen. De nieuwe versie biedt:

• Ondersteuning voor systeemeigen imaging-tools voor Mac en Windows, zodat IT-managers hun servers, pc's en laptops snel kunnen inrichten zonder gedwongen te zijn om aangepaste scripts te ontwikkelen.
• Offboard opslag, om organisaties de flexibiliteit te bieden om grotere systeemeigen WIM- en DMG-images en gemigreerde documenten en instellingen op te slaan in omgevingen met verschillende besturingssystemen.

“Als gevolg van de wereldwijde economische onzekerheid kunnen organisaties zich niet langer permitteren om gebruik te maken van arbeidsintensieve en foutgevoelige handmatige procedures voor migraties naar nieuwe besturingssystemen of softwarepakketten”, aldus Lubos Parobek, VP Products bij Dell KACE. “Voor IT-teams is het van cruciaal belang om de migratie te automatiseren en hun bestaande middelen op eenvoudige wijze aan te wenden. De Dell KACE K2000 Deployment Appliance stelt klanten in staat om implementatietrajecten binnen een paar dagen tijd op de rails te krijgen, gebruikersgegevens te migreren en images op te slaan binnen uiteenlopende besturingssystemen op een gecentraliseerde en geautomatiseerde manier welke de ROI versnelt”.

ProSupport-pakket nu ook beschikbaar voor Europese klanten

Dell KACE maakt daarnaast zijn nieuwe ProSupport-pakket beschikbaar voor Europese klanten. Dit aanbod combineert hulp door onderhoudstechnici en supportmedewerkers van Dell. Klanten van KACE en Dell kunnen op elk gewenst moment via een centraal telefoonnummer een beroep doen op dit team voor al hun vragen over producten van Dell (inclusief pc's, servers en opslagsystemen) en de Dell KACE Systems Management Appliance. ProSupport biedt IT-beheerders de mogelijkheid om snel met een expert te spreken, zodat ze tot de kern van elk technisch vraagstuk rond Dell KACE komen en meer tijd overhouden voor strategische projecten.

Dell KACE goed op dreef dankzij wereldwijde expansie

“We zijn uiterst tevreden over de groei die we binnen de Europese markt hebben behaald. IT afdelingen zijn genoodzaakt om kosten te verlagen, maar moeten tegelijkertijd de bedrijfsdoelstellingen ondersteunen. Dit dwingt organisaties om te onderzoeken of hun IT middelen efficiënter beheerd en gestroomlijnd kunnen worden. Met haar applicance-gebaseerde systeembeheeroplossingen biedt Dell KACE hen een simpele en doeltreffende manier om hun doelstellingen te realiseren”, aldus Seann Gardiner, EMEA Sales Director bij Dell KACE. “Onze inspanningen om onze verkoopkanalen uit te breiden, zijn uiterst succesvol gebleken. Daarnaast zijn onze doelstellingen voor het certificeren van partners die Dell KACE-oplossingen aanbieden inmiddels ruimschoots overschreden. We blijven ernaar streven om ons aandeel binnen de Europese markt voor systeembeheer te vergroten en klanten te helpen om kosten- en tijdsbesparingen te realiseren door slimmer IT-beheer.”

Belangrijke groeigebieden van Dell KACE zijn onder andere:

• Wereldwijde expansie – Dell KACE heeft fors geïnvesteerd in het decentraliseren van zijn systeembeheer oplossingen, ondersteuning en content. KACE is bezig om zijn internationale aanwezigheid verder uit te breiden door zijn oplossingen voor een nog groter aantal Europese en Latijns-Amerikaanse landen te lokaliseren. Verder heeft het nieuwe specialisten ingehuurd, waarmee zijn Europese personeelsbestand inmiddels meer dan 50 professionals omvat.
• Een forse groei van het klantenbestand – Sinds KACE door Dell werd overgenomen, is het Europese klantenbestand van Dell KACE gegroeid met factor 12. Meer dan 400 ondernemingen in 20 landen hebben tot nu toe gekozen voor Dell’s systeembeheer en software-implementatie appliances. Klanten in de EMEA-regio zijn onder meer Ipanema Technologies en USG People France.
• Overname van verkoopkanalen– Dell KACE heeft het aantal Europese verkoopkanalen uitgebreid. Binnen een jaar tijd werden meer dan 60 partners gecertificeerd. Dell KACE werkt nauw met deze organisaties samen om hen de vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om de oplossingen voor systeembeheer op effectieve en efficiënte wijze aan de man te brengen.

De Dell KACE family voorziet bedrijven van elke omvang van ondersteuning bij al hun behoeften op het gebied van systeembeheer. Van de installatie van computersystemen tot het beheer, onderhoud en afdanken van deze systemen. De oplossingen van Dell KACE zijn verkrijgbaar in de vorm van fysieke en virtuele appliances. Klanten kunnen deze producten rechtstreeks via Dell of via haar netwerk van partners aanschaffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten