donderdag 26 januari 2012

AVM presenteert tal van innovaties tijdens Cebit 2012

Vooruitblik: AVM aanwezig op Cebit 2012 – hal 13, stand C48

AVM presenteert tal van innovaties tijdens Cebit 2012
• Nieuwe LTE FRITZ!Box biedt meer snelheid en gebruiksgemak
• Nieuwe MyFRITZ! biedt gebruikers eenvoudige en veilige toegang tot hun FRITZ!Box vanuit elke locatie ter wereld

- Nieuwe FRITZ!Box LTE-modellen bieden snellere en eenvoudigere LTE
- Vereenvoudigde LTE-telefonie dankzij geïntegreerd DECT-station
- MyFRITZ! biedt gebruikers veilige en eenvoudige toegang tot hun FRITZ!Box
vanuit elke locatie in huis en via internet
- MyFRITZ! biedt gebruikers vanuit elke locatie ter wereld toegang tot hun muziek, foto's en andere multimedia

De in Berlijn gevestigde communicatiespecialist AVM zal tijdens de Cebit 2012-beurs een complete reeks van productinnovaties presenteren. Het gaat onder meer om twee nieuwe modellen van de FRITZ!Box voor draadloze LTE en de nieuwe dienst MyFRITZ!. Zowel de FRITZ!Box 6842 LTE als FRITZ!Box 6810 LTE is voorzien van een nieuw, elegant ontwerp dat speciaal voor LTE-toepassingen is ontwikkeld. De nieuwe LTE-modellen combineren in één apparaat alle belangrijke communicatiefuncties die gebruikers nodig hebben: LTE, WLAN N, een LAN-poort, een functie voor netwerkopslag, een telefoon en een DECT-basisstation. Op deze manier kunnen zij optimaal profiteren van de voordelen van LTE binnen uw thuisnetwerk. MyFRITZ! beleeft eveneens zijn debuut tijdens de Cebit. Deze nieuwe dienst van AVM bied gebruikers vanuit elke locatie ter wereld eenvoudige en veilige toegang tot hun FRITZ!Box, inclusief alle foto's, muziekbestanden en documenten die zij daarop hebben opgeslagen. Dit is ook mogelijk via een smartphone of tablet. AVM zal tijdens de Cebit 2012 al zijn nieuwe innovaties demonstreren in hal 13 op stand C48.

De FRITZ!Box 6842 LTE en 6810 LTE: een compleet nieuwe LTE-ervaring

Als marktleider in breedbandterminals heeft AVM LTE-connectiviteit geïntegreerd in zijn succesvolle FRITZ!Box-concept. Daarmee garandeert het dat alle functies 24 uur per dag operationeel blijven binnen het thuisnetwerk van de gebruiker. Tijdens de Cebit beleven de FRITZ!Box 6842 LTE en FRITZ!Box 6810 LTE hun debuut. Deze producten bieden ondersteuning voor een frequentiebereik van 800 MHz tot 2,6 GHz dankzij de geïntegreerde LTE CAT-3. Dit biedt de mogelijkheid van downstream doorvoersnelheden tot 100 Mbit/s en upstream snelheden tot 50 Mbit/s. Met WLAN N, vier Ethernet-poorten en één USB-poort voorziet de nieuwe FRITZ!Box 6842 LTE in alle eisen die gebruikers aan hun thuiswerk kunnen stellen. Het model is daarnaast uitgerust met een analoge poort. De kleinere FRITZ!Box 6810 LTE is met DECT, WLAN N en een LAN-poort een ideaal instapproduct met uitmuntende ondersteuning voor alle standaard communicatietoepassingen. Voor LTE-telefonie bieden beide apparaten geïntegreerde DECT voor maximaal zes draadloze telefoons.

MyFRITZ! – een cloud waarop je kunt vertrouwen

Tijdens de Cebit zal AVM voor de eerste keer MyFRITZ! presenteren, een nieuwe oplossing binnen de populaire FRITZ!Box-reeks. Deze dienst stelt gebruikers in staat om vanuit elke locatie ter wereld op uiterst eenvoudige wijze persoonlijke gegevens zoals foto's, video's en muziekbestanden op te vragen via hun FRITZ!Box. Dit is mogelijk vanaf een smartphone, tablet of computer. Dankzij deze persoonlijke cloud blijven alle privégegevens van gebruikers veilig thuis op een externe of vaste schijf op de FRITZ!Box. MyFRITZ! stelt gebruikers daarnaast op de hoogte van inkomende telefoongesprekken en berichten die op hun antwoordapparaat zijn achtergelaten. De toegang wordt versleuteld en beveiligd met de gratis MyFRITZ!-dienst van AVM.

AVM zal al deze innovaties presenteren tijdens Cebit 2012 in hal 13 op stand C48.

Over AVM

Het in 1986 in Berlijn opgerichte AVM is een van de twee grootste fabrikanten van breedbandapparatuur van Europa. Met een marktaandeel van meer dan 50 procent is het de grootste fabrikant van Duitsland, de grootste markt van Europa. De in Berlijn gevestigde communicatiespecialist heeft tal van prijzen ontvangen voor zijn innovatieve productreeks FRITZ!Box, die in Duitsland wordt ontwikkeld en geproduceerd. De FRITZ!Box biedt snelle en eenvoudige internettoegang, gebruiksvriendelijke netwerktechnologie en telefonie en veelzijdige multimediatoepassingen. AVM heeft 400 werknemers in dienst en realiseerde in het boekjaar 2010 een omzet van meer dan 200 miljoen euro. Bezoek ook de Facebookpagina.

AVM GmbH, Communication
Alt-Moabit 95, 10559 Berlin
Germany
www.avm.de, press@avm.de
Press office
Samira Jordan
Phone +49 30 39976-645
s.jordan@avm.de

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano


global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten