donderdag 12 januari 2012

AVM FRITZ!WLAN Repeater 300E

Nu verkrijgbaar: de nieuwe FRITZ!WLAN Repeater 300E met WLAN N- en gigabit Ethernet-verbinding

• FRITZ!WLAN Repeater 300E biedt geïntegreerde gigabit Ethernet-verbinding
• Mogelijkheid om apparatuur met netwerkondersteuning in het thuisnetwerk op te nemen, inclusief apparatuur zonder WLAN-functionaliteit
• Ideale oplossing voor het uitbreiden van standaard WLAN-netwerken
• Perfect geschikt voor gebruik in combinatie met alle modellen van de FRITZ!Box
• Nu verkrijgbaar voor €89

Amsterdam. Dankzij een geïntegreerde gigabit Ethernet-verbinding biedt de FRITZ!WLAN Repeater 300E gebruikers de mogelijkheid om apparatuur met netwerkondersteuning binnen hun thuiswerk op te nemen, inclusief apparatuur zonder WLAN-functionaliteit. De Repeater 300E zorgt voor een uitbreiding van de draadloze dekking van alle standaard WLAN-netwerken en is nu verkrijgbaar voor een prijs van €89.


NIEUW: de FRITZ!WLAN Repeater 300E met gigabit Ethernet-verbinding
De nieuwe FRITZ!WLAN Repeater 300E biedt een geïntegreerde gigabit Ethernet-verbinding, zodat gebruikers apparatuur met netwerkondersteuning in hun thuisnetwerk kunnen opnemen. Dit is ook mogelijk voor apparatuur zonder WLAN-functionaliteit, zoals televisies, set-topboxen, satelliet-/televisieontvangers, printers en netwerkschijven. Net zoals het zwarte model van de FRITZ!WLAN Repeater N/G is de wit uitgevoerde FRITZ!WLAN Repeater 300E perfect geschikt voor het uitbreiden van de dekking van bestaande WLAN-netwerken. Gebruikers kunnen op deze manier beschikken over WLAN-verbindingen op locaties waar architectonische structuren zoals muren de dekking in de weg zitten.

WLAN N met hoge snelheid – eenvoudige installatie met een druk op een knop

Dankzij het compacte ontwerp kan de Repeater worden aangesloten op elk stopcontact (Europlug – type C). Beide modellen van de FRITZ!WLAN Repeater bieden niet alleen WLAN N-ondersteuning, maar kunnen ook worden ingezet binnen WLAN-netwerken die zijn gebaseerd op de standaarden 802.11g, b en a. Het gegevensverkeer wordt op veilige wijze versleuteld en overgedragen via bandbreedtes van 2,4 en 5 GHz. De FRITZ!WLAN Repeaters lenen zich bij uitstek voor gebruik in combinatie met elk model van de FRITZ!Box WLAN, en kunnen op uiterst eenvoudige wijze worden geïnstalleerd met behulp van WPS (Wi-Fi Protected Setup). De Repeaters zijn bovendien compatibel met alle andere standaard WLAN-routers. Verder is een browsergebaseerde wizard beschikbaar om gebruikers bij te staan bij het installeren van de Repeater zonder WPS.

De nieuwe FRITZ!WLAN Repeater 300E is met directe ingang verkrijgbaar tegen een geadviseerde verkoopprijs van €89. De bekende FRITZ!WLAN Repeater N/G is verkrijgbaar voor een prijs van €98, en biedt in plaats van een geïntegreerde gigabit Ethernet-verbinding een uitgebreide reeks van audiofuncties. Net zoals de FRITZ!Box is op beide Repeaters een garantie van vijf jaar van kracht, inclusief gratis ondersteuning en firmware-updates.

Over AVM
Het in 1986 in Berlijn opgerichte AVM is een van de twee grootste fabrikanten van breedbandapparatuur van Europa. Met een marktaandeel van meer dan 50 procent is het de grootste fabrikant van Duitsland, de grootste markt van Europa. De in Berlijn gevestigde communicatiespecialist heeft tal van prijzen ontvangen voor zijn innovatieve productreeks FRITZ!Box, die in Duitsland wordt ontwikkeld en geproduceerd. De FRITZ!Box biedt snelle en eenvoudige internettoegang, gebruiksvriendelijke netwerktechnologie en telefonie en veelzijdige multimediatoepassingen. AVM heeft 400 werknemers in dienst en realiseerde in het boekjaar 2010 een omzet van meer dan 200 miljoen euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten