woensdag 18 januari 2012

Alienware X51-desktop van Dell brengt HD-gaming binnen handbereik


• Krachtige gaming prestaties met hoge resolutie in een compact systeem
• Dankzij het geavanceerde ontwerp kan deze gaming pc overal in huis worden geplaatst


AMSTERDAM, 18 januari 2012. Alienware´s kleinste desktop, de Alienware X51, nodigt gebruikers uit voor de ultieme game-ervaring. Dit is de kleinste desktop voor gamers uit zijn aanbod, met de krachtigste gameprestatie. De X51 is de laatste toevoeging aan Dells aanbod van desktops en laptops voor gamers. Deze desktop biedt een opmerkelijk hoge resolutie van 1.080 pixels en een ijzersterke 3D-ervaring voor de meest populaire en geavanceerde games van dit moment. Het nieuwe en kleinere chassis biedt gebruikers de flexibiliteit om vrijwel elke ruimte in huis, van de huiskamer tot de slaapkamer, om te toveren tot een bolwerk van entertainment en spelgenot.

De Alienware X51 biedt gebruikers de vrijheid om zich volledig op hun spel te concentreren. Hiertoe combineert het de krachtige prestatie die zij van een gaming-desktop verwachten met een uitgekiend, toekomstgericht ontwerp dat op eenvoudige wijze kan worden opgewaardeerd en een uiterst geavanceerde technologie voor prestatieoptimalisatie. Het veelzijdige ontwerp van de X51 staat garant voor een krachtige spelprestatie dankzij zijn zowel horizontaal als verticaal opstelbare chassis en ondersteuning van 7.1 surround sound-audio.

“Met de Alienware X51 maken we een fascinerende HD game-ervaring toegankelijk voor meer gamers dan ooit tevoren”, aldus Arthur Lewis, de vicepresident van Alienware en de Product Management for Consumer, Small and Medium Business-divisie. “Met de X51 richten we onze pijlen op alle gamers, naast de echt fanatieke en competitieve gamers. Nu kan iedereen van de laatste games genieten op een stijlvolle, krachtige, compacte en eenvoudig aanpasbare computer. De X51 desktop biedt naar onze mening een unieke functiereeks voor een desktop van deze omvang en prijs."

Een krachtige spelprestatie en geavanceerd ontwerp
De Alienware X51 is uitgerust met krachtige tweede generatie Core i-processors van Intel, een grafische kaart van het model NVIDIA GeForce GT of optionele grafische kaart uit de GTX-klasse voor een intense game-ervaring, Wireless-N-technologie voor snelle internettoegang, HDMI 1.4 voor aansluiting op een 3D-televisie, twee SuperSpeed USB 3.0-poorten voor snelle gegevensoverdracht, High-Definition 7.1 Performance Audio en GDDR5-geheugen — het meest geavanceerde grafische geheugen dat op de markt verkrijgbaar is. Bij de instapconfiguratie met een Core i3-processor, 4 GB geheugen , een grafische kaart van het model 1 GB NVIDIA GeForce GT 545iii en een vaste schijf van 1 TB met 7.200 omwentelingen per minuut staat de ongebreidelde rekenkracht van de X51 garant voor gemiddeld 34 frames per seconde voor Battlefield 3 met hoge instellingen en een resolutie van 1.080 pixels . De games-desktop is verkrijgbaar vanaf een prijs van 799 euro inclusief BTW en verzendkosten.

Het chassis van de Alienware X51 kenmerkt zich door een combinatie van functionaliteit en stijl. De elegante afwerking in mat zwart met donkere chroomaccenten en drie aanpasbare verlichtingszones die door de AlienFX®-software worden beheerd, voorzien de computer van een gedistingeerd uiterlijk. Het chassis kan zowel horizontaal als verticaal worden opgesteld, zodat de omvang van de X51 ondanks zijn krachtige prestatie zo min mogelijk ruimte inneemt. Dankzij de slimme indeling van onderdelen en het gebruik van een mini-ITX-moederbord kunnen gebruikers de vaste schijf, grafische kaart en het geheugen snel en eenvoudig upgraden om de levensduur van hun computer te maximaliseren.

Volledige controle en integrale ondersteuning
Alle desktops en laptops van Alienware zijn standaard uitgerust met het Alienware Command Center. Deze gebruiksvriendelijke beheertoepassing biedt gebruikers snelle toegang tot exclusieve applicaties en bedieningsmechanismen, zoals de verlichtingseffecten van AlienFXTM en het energiebeheersysteem AlienFusion. AlienAdrenaline, een nieuwe module voor de Alienware X51, stelt gamers in staat om unieke profielen te creëren die eenmaal geactiveerd een reeks van instelbare gebeurtenissen in gang zetten, zoals het opstarten van bepaalde programma's, het wijzigen van AlienFX-thema's en het openen van relevante internetlinks. Updates en nieuwe versies van het Command Center worden automatisch gedownload. Gebruikers kunnen daarmee beschikken over een voortdurend verbeterde tool waarmee ze hun computer aan hun behoeften en persoonlijke voorkeuren kunnen aanpassen.

Productleiderschap
De producten van Alienware worden onthaald op lovende reacties van branchespelers en klanten vanwege hun hoogwaardige prestaties, functionaliteit en ontwerp. De Alienware M17x, gaming-laptop met Intel Sandy Bridge-processors won recentelijk de “Silver Award” van Hardware.info. Zodra er een nieuwe technologie wordt geïntroduceerd, is de kans groot dat deze haar weg vindt in de computers van Alienware. Dell werkt namelijk voortdurend samen met andere spelers binnen de technologiebranche om gebruikers een optimale game-ervaring te kunnen bieden.

Productspecificaties voor de Alienware X51:
• Keuze uit Intel Core i3, i5 en i7 dual- en quad-core processors
• Intel H61 Express Chipset Architecture
• Mini-ITX-moederbord
• Keuze uit krachtige grafische kaarten van NVIDIA
o 1 GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GT 545iii (standaard)
o 1 GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GTX 555iii
• Configuratie met maximaal 8 GB aan DDR3-geheugeniii (standaard 4 GB); 2x 240-pins DDR3 SDRAM-sleuven
• Snelle vaste schijf met 7.200 omwentelingen per minuut en een capaciteit van 1 TBiv
• Microsoft Windows 7 Home Premium
• Dual Layer DVD-brander met sleuflader (standaard)
• Geïntegreerde High-Definition 7.1 Performance Audio met Waves MAXX Audio-software
• Geïntegreerde 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet-NIC en geïntegreerde 802.11 a/b/g/n Wi-Fi Wireless LAN standaard inbegrepen
• USB 2.0 (6x); USB 3.0 (2x); microfooningang, aansluiting voor koptelefoon/luidspreker; HDMI 1.4 Output; RJ-45 Gigabit Ethernet; poorten voor luidsprekers aan voorzijde, achterzijde en in het midden; SPDIF Digital Output (TOSLINK); SPDIF Digital Output (coax)
• Alienware-voeding van 240 Watt (standaard) of optionele voeding van 330 Watt
• Horizontaal en verticaal opstelbaar tower-model: hoogte 343 mm x breedte 95 mm x diepte 318 mm.
• Gewicht vanaf 5,49 Kg


Beschikbaarheid en prijzen:
De Alienware X51 is per direct verkrijgbaar via Dell.nl en Alienware.nl vanaf een prijs van 799 euro, inclusief BTW en verzendkosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten