dinsdag 4 juni 2013

Dell ververst laptops en pc’s van zijn Latitude-, OptiPlex- en XPS-lijn

Amsterdam, 4 juni 2013 –Dell verbetert de laptops en PC’s van de Latitude, OptiPlex en XPS reeks. De nieuwe modellen beschikken over een verbeterd ontwerp, geavanceerde beveiliging, krachtigere prestaties en optimale beheeropties.


Verbeterd touchscreen en krachtigere prestaties
De nieuwe Dell XPS reeks biedt verbeterde prestaties en uitbreidingsmogelijkheden voor klanten die gebruik willen maken van de laatste ontwikkelingen in high performance-technologie. De nieuwe XPS 27 All-in-One PC heeft een touchscreen met een Adobe RGB Quad HD-display voor het ontwerpen en creëren van multimedia. Gebruikers die een veelzijdige PC zoeken met geavanceerde prestaties kunnen een beroep doen op de XPS 8700. Deze desktop is ontwikkeld met het oog op snelheid, uitbreidbaarheid en opslagcapaciteit. De convertible laptop XPS 12 is nu nog efficiënter en, met een prestatieverbetering van 63 procent , maar liefst 1,6 keer sneller. De batterij biedt een werkduur tot 8 uur en 43 minuten, twee uur meer dan de vorige versie .

Zakelijke lijn blinkt uit in beveiliging, beheer en betrouwbaarheid
De zakelijke PC’s en oplossingen van Dell voorzien niet alleen in alle behoeften op het gebied van zakelijke automatisering, maar houden ook de bedrijfsgegevens veilig. Dell introduceert de Latitude E6540, de veiligste en meest beheerbare zakelijke laptop die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Dit is momenteel de enige laptop met een voor FIPS 140-2 gecertificeerde Trusted Platform Module (TPM). Het systeem biedt ook Dell Data Protection-oplossingen voor uitgebreide encryptie van bestanden, authenticatie en geavanceerde anti-malwarebeveiliging, zodat bedrijfsgegevens altijd en overal beschermd blijven. De Latitude E6540 kenmerkt zich door uitstekende prestaties en betrouwbaarheid en biedt eenvoudiger beheer dankzij de exclusieve Intel vPro™-uitbreidingen van Dell.

De OptiPlex 9020 met Intel® vPro™ is de meest beheerbare zakelijke desktop van Dell tot nu toe. Het systeem is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, waaronder een veelzijdig en compact all-in-one model. De OptiPlex 9020 past in elke kantooromgeving en biedt verbeterde bedienings- en beheermogelijkheden. De desktop beschikt daarnaast over cloud-ondersteuning in de vorm van Dell Cloud Desktop. Deze nieuwe virtualisatietechnologie voor PC’s en applicaties wordt ondersteund door Dell Wyse WSM. Met Dell Cloud Desktops zijn stateless en diskless computers te configureren. Dit maakt het mogelijk de functionaliteit van de OptiPlex 9020 met virtuele gebruikers te delen binnen een veilige omgeving met centraal beheer en opslag. Het systeem ziet er net zo uit als een traditionele PC met een besturingssysteem en biedt vergelijkbare prestaties en functionaliteit.

De PC’s die vandaag worden aangekondigd zijn voorzien van vierde generatie Intel® Core™-processors.

Nieuwe randapparatuur
In aanvulling op deze PC’s en laptops met verbeterde prestaties wordt de Dell 21.5 inch Touch Monitor S2240T gepresenteerd. Dit 10-punts touchscreen staat garant voor snelle en intuïtieve interactie met applicaties in Full HD-resolutie. De monitor is daarnaast voorzien van een veelzijdige standaard. Gebruikers kunnen de monitor verschuiven en kantelen voor invoer op basis van aanraken of typen. Het beeldscherm is ook aan een wand te monteren of te bevestigen aan de Dell Single Monitor Arm.

Dell presenteert ook twee nieuwe multifunctionele printers. De B1165nfw en B1265dfw bieden groeiende bedrijven en thuisgebruikers een kostenefficiënte oplossing voor het printen vanaf hun PC. Deze betaalbare multifunctionele printers zijn voorzien van draadloze netwerkmogelijkheden en software voor documentbeheer. Gebruikers kunnen afdrukken, scannen, kopiëren en faxen met behulp van één gebruiksvriendelijk apparaat. Als aanvulling op het aanbod van multifunctionele printers voor kleine bedrijven en kantoren aan huis introduceert Dell in augustus dit jaar de 3-in-1 multifunctionele printer B1163w.

Beschikbaarheid
De XPS 27, XPS 12 en XPS 8700 zijn vanaf vandaag beschikbaar op www.dell.nl. De Optiplex 9020, Latitude E6540, S2240T en multifunctionele printers zullen de komende weken beschikbaar worden.


Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen in staat stellen om meer te doen. Raadpleeg voor meer informatie http://www.dell.nl/.

Dell Solutions Tour
Op 13 juni aanstaande organiseert Dell Nederland de Dell Solutions Tour 2013. Op deze dag wordt je bijgepraat over hoe IT-managers om kunnen gaan met de uitdagingen die de huidige marktomstandigheden met zich meebrengen. Ook kunt u kennis maken met de nieuwste zakelijke producten en oplossingen van Dell. Wilt u aanwezig zijn, meldt u dan aan via jeff.ronge@axicom.com

Dell XPS, OptiPlex, Latitude merken van Dell Inc. Dell maakt geen aanspraak op het eigendom van de merken en namen van derden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Simone Versteeg Dell +31 (0)20-6744737 simone_versteeg@dell.com

Ingrid Hamers AxiCom +31 (0)20-7546983 ingrid.hamers@axicom.comi - Gebaseerd op 3DMark ’11 Performance overall benchmark test uitgevoerd door Dell labs in mei 2013 op XSP 12 (9Q23): Intel Core i7 (1.9GHz), 8GB memory, 256GDSSD en HD 4000 graphics vs. XPS 12 (9Q33): Intel Core i7 4500U (1.8GHz), 8GB memory, 256GB SSD and HD4400 graphics. Werkelijke resultaten kunnen variëren gebaseerd op configuratie, gebruik en bouwtype.


ii - Batterijduur: Getest system met 4GB geheugen, Intel HD 4400 graphics, Intel Core i5-4200U, en 128GB SSD. Gebaseerd op test: Mobile Mark 2012 battery life benchmark test. Meer informatie over deze benchmark test kunt u vinden op www.bapco.com. Test resultaten mogen alleen gebruikt worden om producten te vergelijken en zijn geen garantie dat u dezelfde batterij duur zal ervaren. Batterijduur kan aanzienlijk lager zijn dan de testresultaten en verschilt afhankelijk van de productconfiguratie, software, gebruik, werk condities, energiebeheer settings en andere factoren. Maximale batterijduur zal verlagen in de loop van de tijd na gebruik.

Batterijduur verbeteringen: Getest op XPS 12 (9Q33) voorzien van 4GB geheugen, Intel HD 4400 graphics, Intel Core i5-4200U, en 128GB SSD vs. XPS 12 (9Q23) voorzien van Intel Core 5-3427U, 4GB geheugen, 128GB SSD and HD 4000 graphics. Gebaseerd op tests gebruik makende van Mobile Mark 2012 battery life benchmark test. Meer informatie over deze benchemark test kunt u vinden op www.bapco.com. Test resultaten mogen alleen gebruikt worden om producten te vergelijken en zijn geen garantie dat u dezelfde batterij duur zal ervaren. Batterijduur kan aanzienlijk lager zijn dan de testresultaten en verschilt afhankelijk van de productconfiguratie, software, gebruik, werk condities, energiebeheer settings en andere factoren. Maximale batterijduur zal verlagen in de loop van de tijd na gebruik.

iii - PC moet een wireless card beschikken of aangesloten zijn op een draadloos network en moet de printer software geïnstalleerd hebben voor een goed functioneren.


1 opmerking:

  1. De beschikbaarheid van de XPS 12 klopt niet. Er staat dat deze vanaf vandaag beschikbaar zou zijn, maar Dell ontkracht dit. In het Engelse persbericht (http://online.wsj.com/article/PR-CO-20130604-900209.html?mod=googlenews_wsj) staat overigens ook dat deze in de komende weken beschikbaar wordt gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen