maandag 3 december 2012

De nieuwe FRITZ!Fon M2: uitmuntende geluidskwaliteit en uitgebreide telefoniefuncties


• Hoogwaardige gesprekskwaliteit dankzij HD-telefonie

• Uitgebreide internetdiensten zoals e-mail RSS-feeds en podcasts

• Energiezuinig: DECT-veld wordt uitgeschakeld in de stand-bymodus

• Werkduur van 240 uur (10 dagen) in de standby-modus

• Ondersteuning voor 5 talen
Berlijn - De nieuwe FRITZ!Fon M2 van AVM is nu verkrijgbaar in Nederland. Deze draadloze telefoon is speciaal geoptimaliseerd voor alle modellen van de FRITZ!Box met een DECT-basisstation, maar werkt ook in combinatie met stations van andere leveranciers. De nieuwe FRITZ!Fon M2 biedt ondersteuning voor vijf talen: Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Duits. Dit toestel voor vaste en internettelefonie blinkt uit door zijn uitmuntende HD-akoestiek. De in wit met zilver uitgevoerde M2 combineert internetdiensten zoals e-mail, internetradio, newsfeeds (RSS) en podcasts met een breed scala aan telefoniemogelijkheden, zoals een handsfree-functie, sneltoetsen en een babyfoonfunctie. De antwoordmachines en het PC-telefoonboek zijn zeer gebruiksvriendelijk. In de energiezuinige DECT Eco-modus wordt het DECT-veld volledig uitgeschakeld wanneer het basisstation en de handset zich in de stand-bymodus bevinden. Dankzij het geoptimaliseerde energiebeheer biedt het toestel een werkduur van maar liefst 240 uur (10 dagen) in de stand-bymodus. De M2 biedt daarnaast kant-en-klare beveiliging door alleen versleutelde verbindingen toe te laten. AVM stelt gratis updates met nieuwe functionaliteiten beschikbaar die de gebruiker met een simpele druk op een knop kan downloaden en installeren. De FRITZ!Fon M2 is per direct in de winkel verkrijgbaar.
DECT Eco: deactivatie van het draadloze veld in de stand-bymodus

In de DECT Eco-modus wordt het DECT-veld volledig uitgeschakeld als de M2 zich in de stand-bymodus bevindt. De verbinding met de draadloze DECT-telefoon blijft daarbij echter in stand. Wanneer een gesprek binnenkomt, ontvangt de M2 automatisch een signaal van het basisstation, zodat het gesprek direct kan worden aangenomen. De DECT Eco-modus kan ook worden gebruikt in combinatie met de ‘niet storen’ functie. Alle modellen van de FRITZ!Fon van AVM zijn voorzien van de DECT Eco-modus.
Een lange werkduur dankzij geoptimaliseerd energiebeheer

Dankzij een werkduur van meer dan 240 uur (10 dagen) in de stand-bymodus blijft de batterij in de FRITZ!Fon M2 dagenlang werken zonder de noodzaak om het toestel op het oplaadstation te plaatsen. Met een gesprekstijd tot 15 uur biedt het toestel optimale vrijheid voor zelfs de langste gesprekken.
Eenvoudige bediening en een breed scala aan functies

De M2 registreert zichzelf snel en automatisch bij het DECT-basistation. Het enige dat de gebruiker hiervoor hoeft te doen, is de telefoon inschakelen en op de zoekknop van de FRITZ!Box te drukken. Het ergonomische ontwerp van het toestel wordt gecompleteerd door een hoogwaardig zwart/wit-display en een verlicht toetsenblok. Het menu van het nieuwe model van de FRITZ!Fon is even overzichtelijk als intuïtief.

De FRITZ!Fon M2 biedt daarnaast een uitgebreide reeks van telefoniefuncties. De belangrijkste hiervan zijn:

• Handsfree-functie en speakerphone van HD-kwaliteit

• Weergave van e-mailberichten en RSS-feeds

• Afspelen van internetradio en podcasts

• De antwoordapparaten doen melding van nieuwe gesprekken en berichten

• Simpele configuratie en eenvoudig afspelen van berichten op de antwoordapparaten van de FRITZ!Box

• Telefoonboek in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box geeft tot 300 entries weer

• Naamweergave voor bekende bellers

• Sneltoetsen, een lijst van inkomende gesprekken en gespreksblokkering

• Babyfoon en wekfunctie

• Gesprekken in de wacht zetten en doorverbinden

• Wisselgesprekken en conferentiegesprekken
Meer informatie over de FRITZ!Fon M2 is te vinden op www.fritzbox.eu.
Over AVM

AVM ontwikkelt en maakt producten voor uw breedbandverbinding. De in Berlijn gevestigde communicatiespecialist heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn innovatieve FRITZ!-familie. FRITZ! maakt snelle, gebruikersvriendelijke ADSL-toegang en gemakkelijk werken in netwerken mogelijk en zorgt voor goedkope internettelefonie en veelzijdige multimediatoepassingen.

AVM werd in 1986 opgericht in Berlijn en is een van de twee grootste aanbieders van breedbandapparatuur in Europa. Met een marktaandeel van meer dan 50 procent is AVM de grootste fabrikant in Duitsland, Europa's grootste markt. AVM heeft 400 werknemers en genereerde in boekjaar 2011 een omzet van €220 miljoen.

Meer persinformatie en beeldmateriaal is te vinden in het persgedeelte van AVM: www.avm.de/en/press. Bezoek ook de Facebookpagina.

AxiCom


global technology PR

ingrid hamers
axicom
watertorenplein 4b
1051pa
amsterdam
t: +31 (0)20 75469 83
f: +31 (0)20 75469 88
m: +31 (0)651 665 538
ingrid.hamers@axicom.com
www.axicom.com

KvK Amsterdam: 27193737


Geen opmerkingen:

Een reactie posten