donderdag 31 mei 2012

Nieuwe zakelijke desktops en laptops van Dell bieden beheereenvoud en databeveiliging


PERSBERICHT


Nieuwe zakelijke desktops en laptops van Dell bieden beheereenvoud en databeveiliging

·         Uiterst lichte laptop en modern vormgegeven all-in-one desktop zijn geschikt voor bedrijven van alle omvang
·         Nieuwe  opties bieden maximale productiviteit, beheereenvoud en databeveiliging
·         Dell geeft de beschikbaarheid en details van de Dell Precision tower-workstation vrij

Amsterdam, 31 mei 2012 – Dell heeft het portfolio zakelijke Latitude- en OptiPlex- laptops en –desktops volledig  vernieuwd. Deze zijn voorzien van een nieuw ontwerp dat door de consumentenmarkt is geïnspireerd en aantrekkelijk is voor hedendaagse professionals. In de praktijk zijn de computers aantoonbaar duurzaam, eenvoudig te beheren en beschikken over goede databeveiliging. Ze kunnen naadloos worden geïntegreerd binnen moderne, veranderlijke bedrijfsomgevingen waar voortdurende toegang tot gegevens nodig is en krachtige productiviteitsopties voor een steeds mobieler werknemersbestand.

“Dell staat bekend als leverancier van client-oplossingen die de productiviteit van klanten vergroten en hen in staat stellen om sneller resultaten af te leveren. Vandaag bieden we ons krachtigste aanbod van producten, geïntegreerde oplossingen en diensten ooit aan,” zegt Erik Dithmer, Global VP, End User Computing Go-to-market Organisation bij Dell.

Dell Latitude E-reeks en Dell OptiPlex
De nieuwe zakelijke producten van Dell bieden dynamische, flexibele en intuïtieve interfaces, een stijlvol en geavanceerd ontwerp en ongekende beheereenvoud. Daarmee voorzien ze zowel in de behoeften van de ICT-afdeling als van de eindgebruiker. Het nieuwe aanbod van desktops tot ultradraagbare en uiterst robuuste laptops. Kenmerken zijn onder meer:
·         Duurzaamheid: een schokabsorberende StrikeZone™-technologie, Fast Response Free-Fall Sensor en rubberen isolatie van de vaste schijf, beschermen data tegen vallen en trillingen.
·         Productiviteit: Een lange werkduur van 32,7 uur kan behaald worden met een optionele 9-cell batterij, in combinatie met een slice- en bay-batterij, , 2GB* geheugen, geïntegreerde grafische kaart, Derde Generatie Intel® Core™ processor-technologie en  optioneel 128GB* SSD*.   Daarnaast biedtExpressCharge™, op geselecteerde configuraties, een oplossing waarmee de batterij in één uur tijd voor 80 procent kan worden opgeladen. 
·         Industrieleidende beheereenvoud: dankzij de Intel™ vPro iAMT 8.x-technologie voor systeembeheer en vPro-uitbreidingen van Dell kan de ICT-afdeling op afstand de BIOS beheren of de vaste schijf wissen. Gebruiksvriendelijk ‘out of band’-beheer behoort eveneens tot de mogelijkheden.
·         Optimale databeveiliging: Dell Data Protection | Encryption biedt databescherming en kan worden gecombineerd met de optionele en exclusieve Hardware Encryption Accelerator van Dell.
·         USB 3.0: biedt een 10 keer snellere gegevensoverdracht voor lokale opslag en synchronisatie dan USB 2.0. Dankzij de USB Powershare-technologie kan alle USB 3.0-apparatuur in de slaapstand worden opgeladen. Inclusief docking station  die inmiddels 3.0 USB-poorten ondersteunen.
·         Verbeterde connectiviteit: leverbaar met LTE Mobile Broadband- en Bluetooth 4.0-opties.
·         Krachtige prestaties: een keuze uit derde generatie Intel® Core™-processors, extra geheugencapaciteit en optionele discrete grafische kaarten.
Dell heeft het alom geprezen aanbod van zakelijke clients qua omvang, afwerking en ontwerp op meer dan 100 punten verbeterd. Daarmee wordt het leiderschapspositie uitgebreid met onder meer de volgende verbeteringen: 
·         Nieuwe Latitude E6430s biedt met een uiterst licht 13,3 inch chassis en een breder 14 inch beeldscherm de perfecte balans tussen draagbaarheid en productiviteit.
·         De Latitude-laptops E6230, E6330, E6430 en E6530 met een beeldscherm van respectievelijk 12,5 inch, 13,3 inch, 14 inch en 15,6 inch bieden optimale duurzaamheid en mobiele productiviteit. De modellen kenmerken zich door een lange batterijwerkduur en probleemloze connectiviteit dankzij hun krachtige antenne en geavanceerde draadloze en mobiele breedbandopties.
·         De Latitude-laptops E5430 en E5530 met beeldschermen van respectievelijk 14 inch en 15,6 inch zijn bij uitstek geschikt voor professionals die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke combinatie van mobiliteit en kantoorproductiviteit. De laptops uit de Dell Latitude E5-serie worden nu ook geleverd met Intel™ VPro-technologie voor systeembeheer.
·         De uiterst robuuste laptop Latitude E6430 ATG is bestand tegen trillingen, stof en extreme temperaturen en hoogten. De laptop vergroot de productiviteit van werknemers en kan dankzij het verstevigde 14 inch beeldscherm in elke locatie en omgeving worden gebruikt. De laptop is optioneel leverbaar met een makkelijk draagbaar handvat.
·         De Dell OptiPlex-reeks biedt gebruikers optimale ondersteuning tijdens hun dagelijkse, bedrijfskritische werkzaamheden. De desktops zijn de meest veilige, flexibele en beheerbare in hun soort. De opgewaardeerde reeks omvat onder meer de nieuwe desktops OptiPlex 3010, 7010 en 9010 en de OptiPlex 9010 All-in-One desktop. Al deze modellen zijn geoptimaliseerd voor goede samenwerking en hoge productiviteit, met draadloze connectiviteitsopties, mini-aansluitingen voor microfoons en koptelefoons ter ondersteuning van voice-over-IP en Microsoft Unified Communications-certificering voor kwalitatief hoogwaardige videoconferencing. De desktops bieden ook ondersteuning voor drie monitors en tot vier USB-poorten aan de voor- of zijkant.
·         De OptiPlex 9010 XL is verkrijgbaar via Dell OEM Solutions, wordt ondersteund via Prosupport en kent minder componentwijzigingen tijdens de levensduur. Fabrikanten worden proactief op de hoogte gesteld van potentiële wijzigingen van componenten. Een beheerd ‘end of life’-overgangsproces waarborgt optimale stabiliteit en minimaliseert de noodzaak van kostbare hercertificeringen.
·         De OptiPlex 9010 All-in-One desktop kenmerkt zich door een vlot, modern ontwerp. Het model verbetert de productiviteit van gebruikers en bespaart waardevolle bureauruimte dankzij een geïntegreerde voeding, VESA-montage en een optionele draadloze muis en draadloos toetsenbord.

De Dell Precision-reeks
Dell heeft informatie onthuld over de nieuwe Dell Precision T1650. Dit tower-workstation op instapniveau biedt een krachtig prestatievermogen voor klanten met een beperkt budget. De T1650 biedt ondersteuning voor veeleisende professionele toepassingen en workloads zoals 2D- en middelzware 3D-modellering, fotobewerking, CAD-tekeningen en webdevelopment die een standaard desktop niet kan bieden. De T1650 kenmerkt zich door een modern industrieel ontwerp met gereedschapsloze functies. Het tower-workstation biedt een ruime keuze uit Intel Core- en Xeon-processors, een hoge geheugensnelheid van 1600 MHz, vier USB 3.0-poorten en Intel Smart Response Technology.
Geïntegreerde oplossingen van Dell
Met zijn zakelijke automatiseringsaanbod en de ervaringen die zijn opgedaan tijdens meer dan twee miljard jaarlijkse interacties met klanten, is Dell goed in staat om klanten te voorzien van maatoplossingen voor kostenefficiënte beveiliging, beheereenvoud en productiviteit van eindgebruikers. Dit aanbod omvat onder meer Dell Data Protection | Encryption, Dell Data Protection | Access, Dell Desktop Virtualization Solutions, de Dell KACE-reeks van appliances voor systeembeheer, Dell Cloud Solutions en Dell Pro Support Services.

Prijzen en beschikbaarheid
De beschikbaarheid en prijzen van de Latitude- en OptiPlex-systemen worden in de komende weken bekend gemaakt.
De Dell Precision T1650 en de Dell Precision T3600, T5600 en T7600 tower-workstations zijn overal ter wereld verkrijgbaar. 
Aanvullende informatie

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen in staat stellen om meer te doen. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.Dell, Latitude, OptiPlex en Dell Precision zijn merken van Dell Inc. Dell maakt geen aanspraak op het eigendom van de merken en namen van derden.
·         ¹ De geheel nieuwe Dell Precision T3600, T5600, T7600 tower-workstations kenmerken zich door een optimaal chassisontwerp en een bekroond productontwerp
·         ²1 GB vertegenwoordigt 1 miljard bytes. 1 TB vertegenwoordigt 1 triljoen bytes. Voor de ondersteuning van de grafische kaart kan een aanzienlijke hoeveelheid systeemgeheugen worden gebruikt. Dit is afhankelijk van de omvang van het systeemgeheugen en andere factoren.
·          ³De beschikbaarheid en algemene voorwaarden van Dell Services verschillen per regio. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.com/servicedescriptions


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg
Dell
+31 (0)20-6744737
Dina-Perla Marciano
AxiCom
+31 (0)20 75469 83


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten