dinsdag 22 mei 2012

ABBYY: Papieren documenten scannen naar SharePoint


Papieren documenten scannen naar SharePoint

München, 22 mei 2012 - ABBYY Europe, een toonaangevende leverancier van technologieën voor documentherkenning, vastlegging van gegevens, taalkundige technologieën en diensten, introduceert een nieuwe oplossing voor gegevensvastlegging voor organisaties die Microsoft® SharePoint® gebruiken als documentbeheersysteem.

De softwareoplossing Paper to SharePoint biedt SharePoint-gebruikers de mogelijkheid om bedrijfsdocumenten op efficiënte wijze te scannen, handmatig metadata op te halen en deze gegevens en documenten rechtstreeks onder te brengen in de juiste documentbibliotheken in Microsoft SharePoint. Bedrijven die SharePoint gebruiken voor kennisuitwisseling en samenwerking kunnen het vastleggingsproces voor papieren documenten nu stroomlijnen door gedigitaliseerde documenten direct beschikbaar te maken. Op deze manier kunnen zij SharePoint transformeren tot een volledig functioneel Document Management System.

“Om een werkelijk efficiënt werkend documentbeheer mogelijk te maken, moeten organisaties papiergebaseerde gegevens in hun kritische bedrijfsprocessen integreren”, aldus Jupp Stoepetie, CEO van ABBYY Europe GmbH. “Alleen wanneer contracten, HR-bestanden of correspondentie gedigitaliseerd worden zodat ze elektronisch kunnen worden doorzocht en opgevraagd, kunnen organisaties de cruciale informatie in deze documenten optimaal benutten.

De oplossing van ABBYY voor Microsoft SharePoint stelt organisaties in staat om te waarborgen dat alle interne afdelingen en werkgroepen gebruikmaken van een gestandaardiseerd proces voor het vastleggen van gegevens. De nauwe integratie zorgt voor een optimale communicatie tussen beide systemen. Dat betekent dat de documentatiestructuur van Microsoft SharePoint naadloos wordt gerepliceerd in capture front-end en vice versa. De digitale opslag van papieren documenten op basis van een gestroomlijnd vastleggingsproces zoals dat van Paper to SharePoint resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen en maakt een einde aan de noodzaak om documenten handmatig te verwerken en over te typen.

Paper to SharePoint is bestemd voor middelgrote tot grote ondernemingen en afdelingen binnen grote organisaties die Microsoft SharePoint Server 2010 gebruiken voor het opslaan, opvragen en uitwisselen van documenten. De oplossing van ABBYY is gebruiksvriendelijk en kan snel worden geïmplementeerd. Een groot voordeel is dat er geen training voor deze oplossing is vereist. Beheerders kunnen Paper to SharePoint direct inzetten binnen hun vertrouwde SharePoint-omgeving. De uiterst schaalbare servergebaseerde oplossing is bij uitstek geschikt voor het verwerken van grote documentvolumes en biedt ondersteuning voor een breed scala aan opslagformaten, waaronder doorzoekbare PDF-bestanden, PDF/A-, TIFF-, Microsoft Word- en Excel®-bestanden.

De oplossing is met directe ingang verkrijgbaar in West-Europa. Raadpleeg voor meer informatie http://www.abbyyeu.com/paper-to-sharepoint/.

Over ABBYY Europe
ABBYY Europe GmbH is onderdeel van de ABBYY Group die sales en marketingactiviteiten in Western Europa ondersteund. ABBYY is een toonaangevende aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguïstische technologieën. Tot de producten behoren de ABBYY FineReader-serie met toepassingen voor optische tekenherkenning (OCR), de ABBYY FlexiCapture-serie met oplossingen voor gegevensvastlegging, ABBYY Lingvo woordenboekapplicatie en ontwikkelingsgereedschappen. ABBYY biedt professionele diensten aan om klanten te helpen bij hun business oplossing, gebaseerd op ABBYY’s producten. Overal ter wereld in organisaties waar veel papier wordt gebruikt, worden ABBYY-oplossingen toegepast om tijdrovende en arbeidsintensieve werkzaamheden te automatiseren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. ABBYY’s producten worden gebruikt in grootschalige overheidsprojecten, onder andere door de Australische belastingdienst, de belastinginspectie van Litouwen, het Ministerie van Onderwijs van Rusland, het Ministerie van Onderwijs van Oekraïne en door het bestuur van Montgomery County, USA. Onder andere de bedrijven BancTec, Canon, EMC/Captiva, Hewlett-Packard, KnowledgeLake, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions en Samsung Electronics maken gebruik van ABBYY-technologie. ABBYY OCR-toepassingen worden verscheept met de apparatuur van 's werelds beste fabrikanten, zoals Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Toshiba en Xerox. Het hoofdkantoor van ABBYY is gevestigd in Moskou, Rusland, met kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oekraïne, Cyprus, Australië, Japan en Taiwan. Bezoek www.abbyy.com voor meer informatie. 


ABBYY, het ABBYY-logo, FineReader, ADRT, Lingvo, FlexiCapture, Recognition Server en PDF Transformer zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van ABBYY Software Ltd. Microsoft, Excel en SharePoint zijn geregistreerde trademarks of Microsoft Corporation trademarks in de Verenigde Staten en / of andere landen. Andere vermelde productnamen zijn mogelijk handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaren en worden erkend.


Contacten:
Xavier Sauvan
ABBYY Europe
+49 89 51 11 59 0

Dina-Perla Marciano
Axicom
+31 20 7546986

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten