dinsdag 28 februari 2012

Nieuwe FRITZ!Box 3270 per direct in de handel verkrijgbaar


Nieuwe FRITZ!Box 3270 per direct in de handel verkrijgbaar

optimaal voor alle breedbandtoepassingen en het thuisnetwerk

•FRITZ!Box 3270 is per direct in de handel verkrijgbaar
•WLAN-N-router met geïntegreerd DSL-modem
•Overdrachtssnelheden van wel 300MBit/s
•Mediaserver en USB 2.0-aansluiting voor netwerkapparatuur


Berlijn. Nieuw verkrijgbaar: Met de FRITZ!Box 3270 kunnen gebruikers hun DSL-aansluiting optimaal benutten. De WLAN N-router met geïntegreerd DSL-modem en overdrachtssnelheden van wel 300MBit/s verbindt computers en andere netwerkapparatuur snel en veilig met internet. Via de USB 2.0-aansluiting kunnen apparaten zoals printers en vaste schijven in het hele netwerk worden gebruikt. Door de geïntegreerde mediaserver is het mogelijk om muziek en films in het netwerk af te spelen, zelfs als de computer is uitgeschakeld. Andere kenmerken, zoals de internetbeveiliging voor kinderen, de veilige externe netwerktoegang of de WLAN-gasttoegang maken de FRITZ!Box 3270 ideaal voor het basisnetwerk thuis of op kantoor. De FRITZ!Box 3270 is vanaf nu in de handel verkrijgbaar.


FRITZ!Box 3270 – ideaal voor alle breedbandtoepassingen

De FRITZ!Box 3270 is bij uitstek geschikt voor een optimale benutting van ADSL- en ADSL 2+-aansluitingen tot 24 MBit/s. Het apparaat biedt als WLAN-N-router met geïntegreerd DSL-modem veel netwerkmogelijkheden. Via WLAN en vier LAN-aansluitingen worden computers en andere netwerkapparatuur veilig en snel verbonden met internet. Of het nu gaat om internettoepassingen zoals surfen, mediastreaming, video-on-demand of IPTV: met de FRITZ!Box 3270 wordt alles uit de DSL-aansluiting gehaald.

Vele extra's voor het thuisnetwerk – ook voor smartphones
De USB 2.0-aansluiting biedt veel mogelijkheden om USB-apparatuur zoals printers en vaste schijven voor het hele netwerk te gebruiken. En de uitgebreide NAS-fuctionaliteit met mediaserver en geïntegreerde online-opslag bieden nog meer mogelijkheden in het thuisnetwerk. In het hele netwerk kunnen gebruikers muziek, foto's en films gebruiken, ook als de computer is uitgeschakeld. De uitgebreide software, die regelmatig en gratis wordt bijgewerkt door middel van firmware-updates, biedt handige functies zoals een firewall, internetbeveiliging voor kinderen, WLAN-nachtschakeling of WLAN-gasttoegang. Android-smartphones en iPhones kunnen via WLAN in het thuisnetwerk worden opgenomen, zo is bellen via internet mogelijk.

Snelle en veilige WLAN-N-verbinding op de frequenties 2,4 en 5 GHz
De WLAN-N-standaard en de MIMO-techniek, waarbij meerdere antennes worden gebruikt, zorgen voor een snelle gegevensoverdracht tot wel 300 Mbit/s en hebben bovendien een groot bereik. De FRITZ!Box 3270 ondersteunt WLAN N op een frequentie van 2,4 GHz of 5 GHz, waarbij de laatste een lager storingsrisico heeft. De WLAN-aansluiting is al af fabriek veilig dankzij de vooraf ingestelde WPA2-versleuteling.


Laag energieverbruik – veilige externe toegang

De WLAN-zender kan naar keuze handmatig via de WLAN-toets of automatisch via de nachtschakeling worden in- en uitgeschakeld. Der WLAN eco-modus past de noodzakelijke zendcapaciteit aan de individuele situatie aan. Ongebruikte interfaces worden automatisch uitgeschakeld en de capaciteit van de processor van de FRITZ!Box wordt in de ruststand gezet. Verder biedt de FRITZ!Box 3270 een veilige externe toegang. Via een VPN-verbinding (Virtual Private Network) kunnen gebruikers via een internetverbinding op een veilig manier verbinding maken met het netwerk en alle aangesloten apparatuur.


FRITZ!Box 3270 - per direct in de handel verkrijgbaar.

De FRITZ!Box 3270 is per direct in de handel verkrijgbaar. AVM verleent vijf jaar garantie. Bij het AVM-serviceaanbod horen naast een uitgebreide ondersteuning ook gratis updates, die regelmatig worden verstrekt. Voor meer informatie over de nieuwe FRITZ!Box 3270 en de andere producten van de FRITZ!-familie, zoals de FRITZ!Fon en de FRITZ!WLAN Repeater kunnen gebruikers terecht op www.fritzbox.eu.


Over AVM

Het in 1986 in Berlijn opgerichte AVM is een van de twee grootste fabrikanten van breedbandapparatuur van Europa. Met een marktaandeel van meer dan 50 procent is het de grootste fabrikant van Duitsland, de grootste markt van Europa. De in Berlijn gevestigde communicatiespecialist heeft tal van prijzen ontvangen voor zijn innovatieve productreeks FRITZ!Box. De FRITZ!Box biedt snelle en eenvoudige internettoegang, gebruiksvriendelijke netwerktechnologie en telefonie en veelzijdige multimediatoepassingen. AVM heeft 400 werknemers in dienst en behaalde in het boekjaar 2011 een omzet van 220 miljoen euro. Meer persinformatie en beeldmateriaal is te vinden in het persgedeelte van AVM: www.avm.de/en/press. Bezoek ook de Facebookpagina.

AVM GmbH
Communicatie
Alt-Moabit 95, D-10559 Berlijn
www.avm.de, presse@avm.de
PR
Samira Jordan
Telefoon +49 30 39976645
s.jordan@avm.de


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten