vrijdag 24 februari 2012

Mobile World Congress: AVM breidt de LTE productlijn uit met nieuwe LTE FRITZ!Box modellen voor datatransfers met hoge snelheid, thuisnetwerken en voice-over LTE

AVM breidt de LTE productlijn uit met nieuwe LTE FRITZ!Box modellen voor datatransfers met hoge snelheid, thuisnetwerken en voice-over LTE

FRITZ!Box concept nu beschikbaar voor LTE gebruikers
AVM voegt twee nieuwe modellen toe aan de LTE productlijn
Voice-over LTE vervangt de vaste verbinding


In navolging van het enorme succes van de eerste FRITZ!Box LTE, breidt AVM de LTE productlijn verder uit en worden er twee nieuwe FRITZ!Box modellen onthuld. Dit loopt parallel aan het Mobile World Congress in Barcelona. De FRITZ!Box 6842 LTE en de FRITZ!Box 6810 LTE beschikken beiden over een elegant en nieuw ontwerp, speciaal ontwikkeld voor LTE toepassingen. De FRITZ!Box modellen voor LTE brengen daarnaast alle belangrijkste toepassingen voor communicatie samen in enkel één apparaat: WLAN N, Ethernet-verbinding, netwerkopslag, NAS, telefoonsysteem en DECT-basisstation.

AVM past het succesvolle FRITZ!Box concept toe op LTE, omdat dit de enige manier is waar alle potentie volledig benut kan worden binnen thuisnetwerken. De LTE FRITZ!Box van AVM maakt het voor gebruikers mogelijk om af te zien van hun vaste lijn en in plaats daarvan kunnen zij praten via LTE.


Voordelen van de FRITZ!Box voor LTE gebruikers als integraal onderdeel

WLAN N, Ethernet-verbinding, netwerkopslag, NAS, mediaserver, telefoonsysteem en DECT-basisstation – AVM’s FRITZ!Box combineert alle belangrijke toepassingen voor communicatie en thuisnetwerken in slechts één apparaat. Als marktleider op het gebied van breedbandapparaten focust AVM zich ook op het succesvolle FRITZ!Box concept als het aankomt op LTE. Op die manier zijn alle toepassingen beschikbaar voor LTE gebruikers. De LTE cijfers van datatransfers zijn vergelijkbaar met die van kabel- en DSL-verbindingen. Dit betekent dat een downstream transfersnelheid op kan lopen tot 100 Mbit/s en upstream tot 50 Mbit/s. Alle FRITZ!Box LTE modellen ondersteunen voice-over LTE –zo kunnen vaste lijnen volledig vervangen worden.

Nieuwe LTE producten van AVM: FRITZ!Box 6842 LTE en 6810 LTE
De nieuwe FRITZ!Box 6842 LTE is een geschikt apparaat voor high-performace binnen het thuisnetwerk, voorzien van WLAN N, vier poorten voor gigabit Ethernet, usb-poort, telefoonsysteem en DECT-basisstation, functioneel met de LTE mobiele telefoon standaarden. Daarnaast zit er ook een analoge poort voor telefoons en faxapparaten bij. De kleine FRITZ!Box 6810 LTE met DECT, WLAN N en een Ethernet-verbinding is geschikt voor iedereen die aan de slag gaat met technologie. Alle FRITZ!Box LTE modellen zijn voorzien van een geïntegreerd DECT-basisstation voor maximaal zes draadloze telefoons.

AVM beschikt over uitgebreide ervaring met LTE
De ´geprobeerde en geteste´ FRITZ!Box 6840 LTE blijven beschikbaar in de LTE lijn van AVM en zijn een succes onder LTE providers en gebruikers sinds de lancering in de herfst van 2011. De eerste FRITZ!Box LTE kreeg positieve aandacht van de gespecialiseerde pers en ontving meerdere prijzen. De Initiative Mittelstand (Duits initiatief voor het middenbedrijf) reikte de innovatieprijs voor IT uit voor de FRITZ!Box 6840 LTE. De Duitse specialistische pers berichtte: “Een ding is zeker: AVM is een genie op het gebied van LTE en biedt uitstekende functionaliteiten aan. Prikkelend voor de nieuwsgierigheid van netwerkondernemers.”

Over AVM

Het in 1986 in Berlijn opgerichte AVM is een van de twee grootste fabrikanten van breedbandapparatuur van Europa. Met een marktaandeel van meer dan 50 procent is het de grootste fabrikant van Duitsland, de grootste markt van Europa. De in Berlijn gevestigde communicatiespecialist heeft tal van prijzen ontvangen voor zijn innovatieve productreeks FRITZ!Box, die in Duitsland wordt ontwikkeld en geproduceerd. De FRITZ!Box biedt snelle en eenvoudige internettoegang, gebruiksvriendelijke netwerktechnologie en telefonie en veelzijdige multimediatoepassingen. AVM heeft 400 werknemers in dienst en realiseerde in het boekjaar 2010 een omzet van meer dan 200 miljoen euro. Bezoek ook de Facebookpagina.

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten