dinsdag 14 december 2010

De Vries WFM breidt uit met Product Marketing Manager en Pre Sales Consultant

Eric Schoonderwoerd is als Product Marketing Manager en Stephan van Engelen is als Pre-sales Consultant bij De Vries Workforce Management Solutions in dienst getreden. Beide aanstellingen zijn in lijn met de ambitie van De Vries WFM om haar marktbereik in de detailhandel te vergroten en nieuwe markten te verkennen.

Eric zal het marketingbeleid strategisch vorm gaan geven en een actieve rol spelen bij de realisatie van de ‘internationale’ ambities van de Vries. Hij heeft 26 jaar ervaring in commerciële en marketingfuncties in de industriële elektronica en ICT-markt, waaronder 2e2. Door de opgedane kennis in de NIMA-C en MBA-opleidingen en ruime ervaring in zowel verkoop- als marketingfuncties, is Eric in staat om de verkoop en marketingprocessen optimaal op elkaar af te stemmen.

Stephan zal in zijn nieuwe functie samen met Commercieel Directeur Erik Veen en de Sales Executive invulling geven aan de nieuwe afdeling sales binnen de Vries. Stephan heeft ruim twintig jaar ervaring in de food retail waarvan acht jaar als zelfstandig ondernemer bij een van de grootste retailers in Nederland. Met zijn ruim opgedane kennis zowel in de retail alsmede in ICT-oplossingen is Stephan als geen ander in staat om de uitdagingen van de klant om te zetten in praktische oplossingen.

Jan-Dirk van de Geer, CEO van De Vries Workforce Management Solutions, is verheugd met de versterkingen van het team. “Met ons nieuwe product R&R Web 3.0, een nieuwe moederorganisatie en een nieuw pand willen we graag ons marktpotentieel nog beter gaan invullen. Met de aanstellingen van Eric en Stephan hebben we mensen aan boord die daarbij een belangrijke rol zullen spelen.”

Over De Vries WFM
De Vries Workforce Management Solutions biedt met haar R&R-Web een uitgebreide SaaS-oplossing om het gehele proces van personeelsplanning te vereenvoudigen. Gecombineerd met de kennis van de gebruikers maakt R&R-Web een taakgerichte planning mogelijk, die rekening houdt met de dynamiek van de dagelijkse praktijk.

Onze uitgebreide klantenkring bewijst dat we met onze oplossing op de goede weg zijn. Gemiddeld besparen zij meer dan tien procent op hun loonkosten en gaan de prestaties omhoog. Dat is ook het uitgangspunt van De Vries WFM. We willen onze klanten de mogelijkheid bieden om technologie en kennis te bundelen, zodat personeelsplanning op een slimmere manier gebeurt. De Vries WFM is onderdeel van Info Support International Group.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten