maandag 31 mei 2010

Quest Software stelt Werner van Unen aan als nieuwe country manager

Werner van Unen is benoemd tot Country Manager bij Quest Software. Hij is afkomstig van Citrix, waar hij verschillende management functies vervulde. Meest recent was hij Manager Virtualization and Management Division.

Voordien werkte Van Unen voor onder andere Philips, Buitenlandse Zaken en Shell, waar hij een aantal marketing- en sales-functies binnen de business to businesstak bekleedde. Binnen Quest Software zal de topman zijn expertise en netwerk inzetten om de verkopen en het kanaal voor vWorkspace verder te ontwikkelen én om het gehele portfolio onder de aandacht van de Nederlandse markt te brengen.

“Veel mensen kennen Quest Software wel, maar weinig mensen weten echt wat allemaal doen. En dat is begrijpelijk”, Aldus Van Unen. “We leveren een breed scala aan produkten voor verschillende deelgebieden op het vlak van Windows-management, applicatie- en databasemanagement en virtualisatie. Het is zaak een spil te vinden, die de mogelijkheid biedt om andere oplossingen aan te verbinden. Die spil is vWorkspace. Ik ben ervan overtuigd dat deze oplossing voor desktopvirtualisatie ons gaat helpen de positionering van Quest naar een hoger niveau te tillen.”

Met de komst van Van Unen is de scheiding tussen de verschillende business units verdwenen bij Quest. Dat is de eerste stap om Quest als één organisatie met een centraal profiel aan de buitenwereld te presenteren en meer vanuit een oplossing de markt benaderen dan vanuit de verschillende losse producten.

Over Quest Software, Inc.
Organisaties moeten nu meer dan ooit slim werken en hun efficiëntie vergroten. Quest Software bouwt en ondersteunt slimme systeemmanagement-producten—om onze klanten te helpen hun alledaagse IT-kwesties sneller en eenvoudiger op te lossen. Onze innovatieve oplossingen voor applicatiemonitoring, databasemanagement, Windows-management en virtualisatiemanagement helpen klanten betere resultaten te halen, sneller. Bezoek www.quest.com voor meer informatie.
# # #

Quest, Quest Software and the Quest logo are trademarks or registered trademarks of Quest Software in the United States and certain other countries. All other trademarks and registered trademarks are property of their respective owners.

Weblinks in deze release:
Quest Software, Inc.: www.quest.com
Quest vWorkspace: www.quest.com/vworkspace

Geen opmerkingen:

Een reactie posten