woensdag 27 oktober 2010

Kaseya zoekt het hogerop in Spaces Amsterdam Zuidas

Verhuizing ingegeven door groei IT Automation vendor

Kaseya, ’s werelds grootste leverancier van software voor het automatiseren van het beheer van IT-systemen, heeft een nieuwe kantoorruimte betrokken in Spaces aan de Zuidas van Amsterdam. Vanwege de groei die het bedrijf doormaakt is ervoor gekozen een etage in het voormalige pand van Ernst & Young aan de Barbara Strozzilaan 201 te betrekken, dat momenteel geheel opnieuw ingericht wordt.

Terwijl aan de binnenkant van het gebouw nog hard gewerkt wordt aan de details, heeft Kaseya inmiddels de dozen al uitgepakt en is de IT Automation-leverancier volledig operationeel. Buiten de mensen die vanuit Hoofddorp overgekomen zijn, hebben ook Rose Mensink en Marc Stenders hun betrekking genomen in het pand in Amsterdam Zuid.

Met de aanstelling van Marc Stenders als Advisor voor de PPS-divisie (public and private sector) en Rose Mensink als verantwoordelijke voor de Corporate Communications & PR zet Kaseya haar ambities kracht bij. Marc Stenders heeft een achtergrond als zelfstandig ondernemer. Als adviseur is het zijn ambitie om te bouwen aan new business in de PPS-markt.“Kaseya is de volgende stap in IT-beheer en er is niets leuker dan bedrijven en instanties te helpen om minder te doen en meer voor elkaar te krijgen.”

Rose Mensink was een aantal jaren werkzaam als Marketing Manager bij softwareleverancier Infor en was daar verantwoordelijk voor onder andere ERP, CRM en Professional Services in de Benelux. Bij Kaseya richt zij zich specifiek op de vertaling en de content van de website en is daarnaast bij Kaseya eindverantwoordelijk voor de PR.

Kaseya heeft de verhuizing aangegrepen om aansluiting te zoeken bij het wereldwijde telefoniesysteem. Via een VoIP centrale en software van Shoretel is elke collega waar dan ook ter wereld slechts vier cijfers weg. Bovendien worden telefoontjes automatisch doorgeschakeld wanneer iemand niet achter zijn bureau zit, waardoor een beller altijd snel iemand aan de lijn krijgt.

George van Brugge, country manager Benelux bij Kaseya, vindt dat de verhuizing meer dan een nieuw kantoor is. “We luiden er een nieuwe fase voor Kaseya mee in. Nieuwe mensen, nieuwe producten, een nieuwe bedrijfsstructuur, daar hoort een nieuw, fris kantoor bij. Het symboliseert onze groei en ambitie. De filosofie van Spaces met betrekking op kwaliteit, flexibiliteit en prijs sluit ook nog eens uitstekend aan bij ons profiel. Net zoals wij blijven zij tijdens de verbouwing gewoon open.”

Over Kaseya
Kaseya is leverancier van beheersoftware voor IT-systemen. Kaseya levert een volledige integratie van beheerfunctionaliteiten binnen één interface en biedt uitgebreide mogelijkheden tot het automatiseren van IT-taken. Hierdoor wordt IT-beheer pas echt proactief en SLA- gedreven. Kaseya wordt onder andere gebruikt binnen financiële instellingen, banken, onderwijs, overheid , gezondheidszorg en de detailhandel. Kaseya heeft 32 kantoren in 18 landen. Wereldwijd wordt Kaseya op meer dan vijf miljoen computers gebruikt. In Nederland maken circa 250 organisaties gebruik van Kaseya en beheren zij samen duizenden systemen, tot grote tevredenheid van computergebruikers.

Om gratis dertig dagen de proefversie van Kaseya te gebruiken, kan het product gedownload worden via http://www.kaseya.nl/get-started/trial1.aspx.

©2010 Kaseya. Alle rechten voorbehouden. Kaseya, het Kaseya-beeldmerk, Our Automation. Your Liberation. behoren tot de handelsmerken of geregistreerde handelsmerken in het bezit van of gelicenseerd door Kaseya International Limited. Alle andere merken zijn het eigendom van de respectievelijke rechthebbenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten