dinsdag 12 oktober 2010

Quest toont leiderschapspositie binnen virtualisatiebranche tijdens VMworld Europe

Experts van Quest geven lezingen en demonstreren innovatieve server- en desktop-oplossingen

Quest Software, Inc. (Nasdaq: QSFT) brengt zijn virtualisatiestrategie en producten naar een breed publiek tijdens de VMworld Europe, die van 12 tot en met 14 oktober in Kopenhagen zal worden gehouden. Vooraanstaande experts van Quest zullen tijdens deze beurs ingaan op trends op het gebied van server- en desktopvirtualisatie. VMworld Europe zal naar verwachting meer dan 4.000 bezoekers uit alle delen van Europa trekken. Tijdens de beurs zullen senior managers van Quest uiteenzetten welke initiatieven het bedrijf ontplooit ter ondersteuning van zijn virtualisatiestrategie. Op stand 21 en 22 zullen experts van Quest daarnaast innovatieve virtuele server-, virtuele desktop- en private cloud computing-oplossingen demonstreren.

Met de toevoeging van het Quest® Cloud Automation Platform aan zijn omvangrijke portfolio van oplossingen voor virtualisatiebeheer is Quest zeer goed gepositioneerd om uitgebreide beheermogelijkheden te bieden voor virtuele, fysieke en cloud computing-infrastructuren. Carl Eberling, de vicepresident en algemeen directeur Virtualization Management, zal tijdens de beurs de visie van Quest uiteenzetten.

“Quest zet zijn belangrijkste troeven in om de beste beheertechnologieën voor fysieke, virtuele en cloud computing-oplossingen aan te bieden en platformonafhankelijke oplossingen voor heterogene omgevingen te leveren,” aldus Eberling. “Quest blijft de toon zetten wat betreft gebruikseenvoud. Dankzij ons grondige inzicht in de behoeften van onze klanten zijn wij in staat om oplossingen te ontwikkelen die hen maximale waarde bieden. Daarnaast zijn wij bezig om een verbeterd wereldwijd partnernetwerk op te bouwen.”

Twee andere experts van Quest zullen ingaan op de belangrijkste problemen en trends die momenteel binnen de virtualisatiebranche spelen. Scott Herold, directeur Virtualisation Strategy, zal de lezing “Shortening the Distance Between Applications, End Users and IT across Physical, Virtual and Cloud Infrastructures” verzorgen. Michel Roth, eerste productarchitect van de Desktop Virtualization Group van Quest, zal tijdens zijn voordracht “VDWhy?” of “Virtual Desktop, Why?” ingaan op de vele voordelen die met desktopvirtualisatie kunnen worden gerealiseerd.

Producten en oplossingen
Tijdens de beurs zal Quest® vRanger Standard Edition 5.0 worden geïntroduceerd als nieuwste onderdeel van Quests populaire reeks van beheeroplossingen voor virtuele servers. Deze oplossing is bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. vRanger Standard biedt essentiële back-up- en herstelmogelijkheden in de vorm van een geïntegreerde oplossing die eenvoudiger, sneller en betaalbaarder is dan concurrerende producten.

De nieuwe vWorkspace Community die vorige week officieel werd geïntroduceerd, zal dienen als platform voor het downloaden van bètaproducten en nieuwe oplossingen. De Community is ontwikkeld ter ondersteuning van het groeiende aantal vWorkspace-beheerders, -partners en –gebruikers en biedt onder meer bètasoftware, productdownloads, connectors voor besturingssystemen, zelfstudiemogelijkheden en trainingmateriaal. Tijdens VMworld Europe zal Quest daarnaast de algehele beschikbaarheid van vWorkspace 7.2 bèta release 2 en uitgebreidere ondersteuning voor vWorkspace aankondigen. Al deze producten zullen eind oktober kunnen worden gedownload via de vWorkspace Community.

# # #

Quest, Quest Software and the Quest logo are trademarks or registered trademarks of Quest Software in the United States and certain other countries. All other trademarks and registered trademarks are property of their respective owners.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten