maandag 25 oktober 2010

Quest vWorkspace Ready-programma vereenvoudigt de implementatie van thin clients voor desktopvirtualisatie

10ZiG, CLI en IGEL zijn medeoprichters van het programma

Quest Software, Inc. (Nasdaq: QSFT) introduceert het vWorkspace Ready™-programma. Het gaat om een initiatief van meerdere leveranciers dat ten doel heeft om bedrijven te helpen met het reduceren van de complexiteit en het versnellen van de implementatie van virtuele desktops. Voor het vWorkspace Ready-programma werkt Quest Software nauw samen met een select aantal hardwareleveranciers. Daarbij wordt gebruikgemaakt van de vWorkspace-oplossing om klanten vooraf geconfigureerde thin clients aan te bieden die het gebruik van virtuele desktops stroomlijnen. Medeoprichters van het vWorkspace Ready-programma zijn onder meer de thin client-fabrikanten 10ZiG, CLI en IGEL.

“Door nauw samen te werken met Quest is 10ZiG in staat om op snelle wijze thin clients aan te bieden waarop de laatste versie de vWorkspace Connector-software is geïnstalleerd,” aldus Martin Pladgeman, de president van 10ZiG Technology. “Het vWorkspace Ready-waarmeer geeft blijk van de toewijding van 10ZiG aan de gemeenschap van Quest-gebruikers en het leveren van uiterst geavanceerde technologie voor het beheer van virtuele desktopomgevingen.”

“Een belangrijk voordeel van de implementatie van desktopvirtualisatie is de snelle return on investment die bedrijven hiermee kunnen realiseren,” aldus Thomas Fei, de president van CLI Inc. “Door nauw samen te werken met Quest en onze hardware vooraf te configureren met vWorkspace kunnen we onze klanten kant-en-klare meerwaarde aanbieden.”

“Nu bedrijven uit het dal van de economische recessie omhoog beginnen te klimmen, zijn ze op zoek naar manieren om hun investeringen in virtualisatie uit te breiden met mogelijkheden voor een effectief beheer van hun virtuele desktops,” aldus Jeff Kalberg, de algemeen directeur van IGEL. “Dankzij de samenwerking met Quest is IGEL in staat om hen een vooraf geïnstalleerde oplossing te bieden die de implementatie van desktopvirtualisatie binnen de gehele onderneming versnelt.”

Certificering op basis van het vWorkspace Ready-programma geeft aan dat hardware met het “vWorkspace Ready”-logo is uitgerust met de software van Quest, volledig is geïntegreerd en vooraf is getest op een eenvoudige implementatie van virtuele desktops. Het vWorkspace Ready-waarmerk wordt exclusief verstrekt aan hardwarefabrikanten die systemen aanbieden die met succes een rigoureus testproces hebben doorstaan. Leveranciers die aan het programma deelnemen, zoals de medeoprichters 10ZiG, CLI en IGEL, bieden klantenondersteuning op basis van prioriteit en werken aan de gezamenlijke ontwikkeling van toekomstige verbeteringen van het vWorkspace Ready-programma.

“Het vWorkspace Ready-programma staat volledig in het teken van het versnellen van de time-to-value voor gezamenlijke klanten die virtuele desktops implementeren,” aldus Werner van Unen, country manager van Quest. “Samen met de andere oprichters van het programma bieden we een geoptimaliseerde oplossing voor bedrijven die op eenvoudige wijze willen overstappen op thin clients en desktopvirtualisatie”.

Over het vWorkspace Ready-programma

Het Quest vWorkspace Ready-programma is een initiatief van meerdere leveranciers dat bedrijven helpt om de complexiteit te vereenvoudigen en de implementatie van virtuele desktops te versnellen. Voor dit programma werkt Quest nauw samen met leveranciers van thin clients om oplossingen voor het beheer van virtuele desktops te bieden die met succes rigoureuze tests hebben doorstaan en aan de specificaties voldoen. De deelnemers aan het programma ontvangen het Quest vWorkspace Ready-waarmerk pas nadat hun systemen met succes functionele, implementatie- en integratietests binnen praktijkomgevingen hebben doorstaan. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar via vworkspaceready@quest.com.

Over Quest Software
Quest Software maakt het voor meer dan 100.000 klanten wereldwijd eenvoudiger en goedkoper om IT te beheren. Onze innovatieve oplossingen maken het makkelijker om de meest uitdagende IT-beheerproblemen op te lossen en ondersteunen zo onze klanten om tijd en geld te besparen bij het beheer van fysieke en virtuele omgevingen, alsook cloud-oplossingen. Bezoek www.quest.com voor meer informatie over applicatiemanagement, database management, Windows-management, virtualisatiemanagement, en IT management.

Quest, Quest Software, vWorkspace Ready and the Quest logo are trademarks or registered trademarks of Quest Software in the United States and certain other countries. All other names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Weblinks in deze release:
Quest Software, Inc: http://www.quest.com/
application management: http://www.quest.com/application-monitoring/
database management: http://www.quest.com/database-management/
Windows management: http://www.quest.com/windows-management/
virtualization management: http://www.quest.com/virtualization/
IT management: http://www.quest.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten