dinsdag 28 september 2010

BETERE PRINTERS VOOR MKB EN THUISKANTOREN: DELL LANCEERT NIEUWE GENERATIE LED KLEURENPRINTERSNegen nieuwe LED-kleurenprinters en kleurenlaserprinters in compact formaat met professionele afdrukkwaliteit tegen aantrekkelijke prijsAmsterdam, 28 september 2010 – Dell introduceert vandaag negen nieuwe LED-kleurenprinters en laserkleurenprinters. De nieuwe modellen maken de nieuwste druktechnologie beschikbaar voor middelgrote bedrijven en thuiskantoren. Met zijn LED-druktechnologie, waaronder ’s werelds kleinste zakelijke A4 laserkleurenprinter , completeert Dell haar printeraanbod, dat bedrijven van alle omvang als ook thuiskantoren een optimale prestatie en energiezuinigheid biedt.“De afgelopen jaren heeft Dell belangrijke, tastbare verbeteringen geïntroduceerd binnen haar aanbod van kleuren-, zwart/wit-, monofunctionele en multifunctionele printers”, aldus Keith Kmetz, vicepresident Hardcopy Peripherals Solutions & Services bij IDC. “Met de introductie van deze negen nieuwe printers blijft Dell hoge ooien gooien met hoogwaardige kleurenprinters die ook voor kleine bedrijven betaalbaar zijn."

Compromisloze kleurendruk met nieuwe LED-printers
De nieuwe A4 LED-kleurenprinters van Dell voldoen perfect aan de vereisten van thuiskantoren, kleine ondernemingen en verspreide werkgroepen. Bij de ontwikkeling is onder meer rekening gehouden met de behoefte aan werkplekefficiëntie, ondersteuning voor het onderhoud van de toestellen en de vraag om snelle en hoogwaardig drukken betaalbaar te maken.

Door gebruik te maken van de Dell Clear View LED-printtechnologie vormen de printers uit de Dell 1000-reeks een perfecte eenheid van design en technologie. De printers zijn speciaal gebouwd op compactheid om ruimte bij klanten te besparen. Ondanks hun compacte formaat bieden ze een betere afdrukkwaliteit en een hogere prestatie dan vergelijkbare laserprinters in dezelfde klasse en zijn ze makkelijker te onderhouden. De afdrukkwaliteit met hoge resolutie stelt klanten in staat om zelf professioneel uitziend marketingmateriaal te produceren. Het geringe aantal bewegende onderdelen en de combinatie van een drum en tonerkatalysator staan garant voor eenvoudig onderhoud en betrouwbaar afdrukken.

“Dell wil kleine bedrijven en werkgroepen helpen om al hun ICT-bronnen optimaal te benutten in hun streven naar zakelijke groei”, aldus Tim Griffin, vicepresident Consumer, Small and Medium Business Services and Solutions bij Dell. “Met onze brancheleidende LED-kleurenprinters hoeven klanten niet in te leveren op afdruktechnologie en zijn ze verzekerd van een krachtige combinatie van snelheid, kwaliteit, energiezuinigheid en compactheid. Dit vertaalt zich in een hogere productiviteit en uitmuntende zakelijke waarde.”

1250c – Als ’ s werelds kleinste zakelijke A4 kleurenlaserprinter is de 1250c bij uitstek geschikt voor thuiskantoren. De printer is in staat om tot 12/10 pagina’s (zwart-wit / kleur) per minuut af te drukken.

1350cnw – Deze netwerkprinter met ondersteuning voor draadloze netwerken is in staat om tot 15/12 (pagina’s (zwart-wit / kleur) per minuut af te drukken.

1355cnw – Dit is ’s werelds kleinste 4-in-1 multifunctionele kleurenlaserprinter voor netwerken. De Dell 1355cnw kan afdrukken, kopiëren, scannen en faxen. Gebruikers profiteren van hoge afdruksnelheden (15/12 voor zwart-wit / kleur) en ingebouwde ondersteuning voor vaste en draadloze netwerken.

Hoogwaardige kleurendruk – De nieuwe laserprinters van Dell bieden middelgrote bedrijven en werkgroepen snelle kleurendruk van professionele kwaliteit. Beide printers kenmerken zich door betrouwbaarheid, duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Klanten kunnen gebruikmaken van uitbreidingsopties om ervoor te zorgen dat hun printers met hun bedrijf kunnen meegroeien.

De snelle en hoogwaardige 2150cn/cdn-netwerkprinters zijn bij uitstek geschikt voor kleine werkgroepen die over duplex-mogelijkheden willen beschikken. De 2155cn/cdn is een multifunctionele 4-in-1 netwerkoplossing die een snelle kleurendruk van professionele kwaliteit en optionele duplex-mogelijkheden biedt.

Voor het afdrukken van middelgrote tot grote volumes binnen vrijwel elke netwerkomgeving heeft Dell standaard duplex-mogelijkheden ingebouwd in zijn populaire en hoogwaardige 3130cn netwerkkleurenprinter, die kleine en middelgrote bedrijven en grotere werkgroepen efficiëntere en betaalbare kleurendruk biedt.

Brancheleidende service en ondersteuning
Dell maakt een einde aan giswerk op ICT-gebied door uitstekende garantie- en ondersteuningsmogelijkheden aan te bieden voor zijn volledig printeraanbod. De Dell 1250c, 1350cnw en 1355cn/cnw, 2150cn/cdn, 215cn/cdn en 3130cn duplex gaan standaard vergezeld van een garantie van 1 jaar, inclusief onderhoud op locatie op de volgende werkdag na uitvoering van een diagnose op afstand.

Bedrijven kunnen hun hardwaregarantie optioneel uitbreiden met een periode van maximaal 5 jaar. Daarnaast zijn er ondersteuningsopties beschikbaar voor de installatie en het beheer van asset-tags kunnen klanten gebruikmaken van op maat toegesneden Dell ProSupport -diensten. De volledige reeks van printers van Dell is rechtstreeks beschikbaar via Dell alsmede via erkende lokale resellers.

Prijzen en beschikbaarheid
De 1250c en 1350cnw zijn met directe ingang verkrijgbaar tegen een prijs van respectievelijk €169 en €239. De 1355cnw zijn beschikbaar vanaf 16 november tegen een prijs van €339 of €369 inclusief Wi-Fi-ondersteuning. De 2150cn/cdn en 2155cn/cdn zijn met directe ingang verkrijgbaar tegen een prijs van respectievelijk €299 en €369 (cdn), €489 en €549 (cdn). De 3130cn duplex is eveneens met directe ingang verkrijgbaar, en wel tegen een prijs van €529.

NB: Alle prijzen zijn exclusief BTW, verzendkosten en eventuele belastingen.

Gerelateerde links:
• Dell Small and Medium Business Solutions Center
• Printerproducten van Dell
Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar haar klanten en voorziet hen overal ter wereld van innovatieve technologie en bedrijfsoplossingen waarop zij kunnen bouwen en die hen toegevoegde waarde bieden. De printers van Dell zijn rechtstreeks via Dell verkrijgbaar of via de meer dan 50.000 wereldwijde partners van Dell. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg Dell +31 (0)20-6744737 simone_versteeg@dell.com

Gijs Toxopeus AxiCom +31 (0)20 626 3991 gijs.toxopeus@axicom-benelux.com


Dell is een merk van Dell Inc.
# # #

1 opmerking: