maandag 6 september 2010

Adyen levert veilige betalingsoplossing aan HotspotSystem.com

Amsterdam, Nederland - HotspotSystem.com, een toonaangevende wereldwijde leverancier van WiFi-hotspotsystemen, heeft Adyen geselecteerd als zijn belangrijkste leverancier van betalingsoplossingen. Het geavanceerde betalingsplatform van Adyen zal HotspotSystems.com in staat stellen om zijn internationale conversieratio’s te maximaliseren en het betalingsproces voor klanten in alle delen van de wereld te vereenvoudigen. In Nederland levert HotspotSystem.com voornamelijk WiFi-hotspotsystemen aan de gastronomie- en recreatiesector.

“Voor onze wereldwijde Wi-Fi-hotspot-oplossing is het nodig om betalingen in meerdere valuta te verwerken,” aldus Oliver Faludi, de directeur van HotspotSystem.com. “De dienst van Adyen biedt ons systeem flexibiliteit, stabiliteit en redundantie.”

Consumenten kunnen voor hun hotspot-toegang betalen in meer dan dertig verschillende valuta en kunnen hiervoor gebruikmaken van de volledige reeks van real-time lokale betalingsmethoden die Adyen te bieden heeft.

“We zijn zeer verheugd met deze samenwerking,” aldus Roelant Prins, de CCO van Adyen. “Vanwege de aard van zijn bedrijfsactiviteiten dient HotspotSystem over een wereldwijde partner te beschikken die in alle betalingsbehoeften van zijn klanten kan voorzien. Naar onze mening kunnen we HotspotSystem op basis van deze samenwerking tastbare voordelen bieden en hen helpen om de conversieratio’s te verbeteren tegen een uiterst aantrekkelijke prijs.”

Over HotspotSystem
HotspotSystem.com levert sinds zijn oprichting in 2006 gratis en ‘pay-per-use’ hotspot-oplossingen aan hotspot-exploitanten in alle delen van de wereld. Klanten zijn onder meer de Mexicaanse mobiele provider Iusacell, Irish Rail, de fast food-ketens Wendy’s- en Subway en tal van kleinere gelegenheden zoals cafés, hotels en campings. Met behulp van de hotspot-software van HotspotSystem.com kan iedereen op eenvoudige wijze een Wi-Fi-hotspot-dienst opzetten. Gebruikers van deze diensten kunnen betalen op basis van een abonnement, tegoedbonnen of een ‘pay per use’-model. Raadpleeg voor meer informatie www.hotspotsystem.com.

Over Adyen
Adyen is een vooraanstaande leverancier van wereldwijde oplossingen voor online betalingsverkeer en e-commerce. Ayden beschikt over vestigingen in Amsterdam (hoofdkantoor), Berlijn, Boston en Singapore. De revolutionaire oplossing van Adyen voor internetbetalingen biedt handelaars de mogelijkheid om op eenvoudige en veilige wijze e-commerce-transacties met klanten af te handelen. De oplossing zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de online conversie door het betalingsproces voor consumenten te optimaliseren. Deze totaaloplossing kan in een kwestie van dagen worden geïmplementeerd en brengt bedrijven nationale en wereldwijde klanten in contact. Klanten kunnen daarbij gebruikmaken van een groeiend aantal betalingsmethoden die relevant zijn voor hun specifieke markt. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met Adyen.
www.adyen.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten