donderdag 10 november 2011

ReachLocal opent verkoopkantoor en Europees Hoofdkantoor in Amsterdam

REACHLOCAL OPENT VERKOOPKANTOOR EN EUROPEES HOOFDKANTOOR IN AMSTERDAM

ReachLocal helpt Nederlandse bedrijven in de transitie van offline naar online marketing

ReachLocal, Inc. (NASDAQ:RLOC), leider in lokale online marketingoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), betreedt de Nederlandse markt met de opening van een verkoopkantoor en Europees hoofdkantoor in Amsterdam.

Met meer dan 800 Internet Marketing Consultants (IMC's) die ondersteuning bieden aan ruim 18.000 adverteerders in Europa, de Verenigde Staten en Australië wil ReachLocal MKB bedrijven in Nederland voorzien van producten en diensten die speciaal zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en budget. Klanten kunnen voor elke marketingcampagne de return on investment bijhouden en optimaliseren. ReachSearch™ heeft ten doel om direct klantencontact met nieuwe klanten te genereren in plaats van clicks en verspreidt de marketingboodschappen van lokale adverteerders via advertenties in zoekmachines zoals Google en Yahoo. ReachDisplay™ biedt lokale bedrijven de mogelijkheid om klanten te bereiken via displayadvertenties op websites van belangrijke online pubslishers zoals Facebook. De IMC's, die worden bijgestaan door ReachLocal experts in online adverteren, voorzien bedrijven van ondersteuning tijdens elke stap van hun internetcampagne.

“Nederland is een van 's werelds sterkst digitaal verbonden landen . Desondanks vormt de complexiteit van online adverteren nog altijd een opstakel voor lokale bedrijven. Het doet ons een genoegen om vanuit ons nieuwe Nederlandse kantoor in Amsterdam het MKB te helpen om met onze marketingoplossingen de omzet uit hun online campagnes te vergroten”, aldus John Mazur, de CEO van ReachLocal Europe. “De opening van een Europees hoofdkantoor en service center in Amsterdam vormt een belangrijke mijlpaal in de Europese groeistrategie van ReachLocal, en sluit perfect aan op onze plannen voor internationale uitbreiding.”

De opening van het Nederlandse kantoor volgt nadat ReachLocal zeven maanden geleden een wereldwijde overeenkomst met Google tekende. Deze overeenkomst heeft ten doel om op internationaal niveau het gebruik van het Google’s AdWords™-advertentieprogramma door lokale bedrijven te bevorderen. ReachLocal werd recentelijk uitgeroepen tot Google AdWords™ Premier MKB Partner. Dit is het bewijs dat ReachLocal voldoet aan de hoogste normen van Google onderandere op het gebied van AdWords-expertise, full-service campagnebeheer, persoonlijke klantenondersteuning en product- en account management-training.

“De Nederlandse markt biedt volop kansen nu MKB bedrijven op zoek gaan naar nieuwe en innovatieve manieren om klanten te bereiken via internet”, aldus Dirk Bavelaar, Country Director bij ReachLocal Netherlands. “Het internet krijgt een steeds gefragmenteerder karakter, zodat het voor lokale bedrijven moeilijker wordt om de juiste doelgroep te bereiken. ReachLocal staat klaar om MKB-ers voor te lichten over en te helpen bij een probleemloze transitie van offline naar online marketing.”

Meer informatie over ReachLocal is beschikbaar op http://www.reachlocal.nl. Volg ons op http://www.reachlocal.com/social of e-mail ons via info@reachlocal.com.
# # #

Over ReachLocal

ReachLocal, Inc. (NASDAQ: RLOC) helpt kleine en middelgrote bedrijven (MKB) om via internet klanten te benaderen, overtuigen en behouden. ReachLocal biedt een uitgebreide reeks van oplossingen voor online marketing, waaronder zoekmachinemarketing (ReachSearch™), web presence (ReachCast™), displayadvertenties (ReachDisplay™) en remarketing, het aanbieden van promoties (ReachDeals™), online marketinganalyse (TotalTrack®) en chat-gebaseerde dienstverlening (TotalLiveChat™). Al deze oplossingen zijn speciaal gericht op de wensen en behoeften van het MKB. ReachLocal levert deze diensten via een combiantie van in eigen beheer ontwikkeld technologisch platform en zijn verkooporganisatie. Deze bestaat uit Internet Marketing Consultants die weten wat er binnen de markt speelt en een selecte groep van externe bureaus en resellers. Het hoofdkantoor van ReachLocal is gevestigd in Woodland Hills, Californië met vestigingen in de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland.

Mediacontact:

David Glaubke,
Director of Corporate Communications
ReachLocal, Inc.
(818) 936-9908
dglaubke@reachlocal.com
Dina-Perla Marciano

AxiCom Benelux
+31 (0) 20 7546986
Dina-perla.marciano@axicom.com

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten