dinsdag 15 november 2011

Kaseya biedt geïntegreerde netwerkbewaking voor managed service providers

Amsterdam – 15 november 2011 — Kaseya®, marktleider op het gebied van software voor het automatiseren van het beheer van ICT-systemen introduceert een vernieuwde versie van haar module voor netwerkmonitoring (Kaseya Network Monitor 4.1 - KNM). Gebruikers van deze module kunnen op systematische wijze ICT-problemen binnen netwerken detecteren en op proactieve wijze oplossen via het geïntegreerde Kaseya Framework. De nieuwe geïntegreerde en geautomatiseerde module KNM 4.1 stelt IT-beheerders in staat om hun service levels op efficiënte wijze te beheren en een maximale uptime en productiviteit van eindgebruikers te waarborgen.

KNM 4.1 is uitgerust met hoogwaardige bewakingsmogelijkheden van die Kaseya verkreeg door de recente overname van Intellipool. De module biedt uitgebreide mogelijkheden voor de monitoring van netwerkapparatuur van belangrijke leveranciers zoals Cisco, Juniper en HP en voor besturingssystemen zoals Windows, Linux, Mac en Unix. KNM biedt daarnaast SNMP-, WMI- en uitbreidbare Lua-scripting die de effectiviteit van de monitoring aanzienlijk vergroot. Gebruikers kunnen gebruikmaken van speciale monitoring-technologie, zoals de geïntegreerde mogelijkheden voor serverbeheer van HP.

Duizenden MSP-aanbieders met een onderhoudscontract in alle delen van de wereld ontvangen deze update. Om deze klanten te helpen met het verbeteren van hun serviceniveaus biedt Kaseya hen de Network Monitor-licentie aan waarmee ze een gelijkwaardig aantal objecten kunnen bewaken als in hun bestaande Kaseya-licentie.

“Kaseya levert al meer dan een decennium lang grootzakelijke beheeroplossingen voor ICT-systemen die dienstverleners van alle omvang in staat stellen om hun omzet uit managed services te vergroten”, aldus Gerald Blackie, de CEO van Kaseya. “Vandaag zetten wij onze managed service provider-klanten in het zonnetje door deze krachtige oplossing voor netwerkbewaking te integreren in onze kernoplossing voor MSP's. Met deze oplossing kunnen onze partners de effectiviteit van hun bewaking drastisch verbeteren, hun zakelijke kansen vergroten en hun dienstenaanbod uitbreiden.”

Meer informatie:
http://www.kaseya.com/solutions/free-tools.aspx

Communiceer met Kaseya via het weblog, Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube.
Weblog (http://blog.kaseya.com)
Twitter (http://twitter.com/KaseyaCorp)
Facebook (http://www.facebook.com/KaseyaFan)
LinkedIn (http://www.linkedin.com/companies/kaseya)
YouTube (http://www.youtube.com/user/kaseyacorp)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten