vrijdag 2 september 2011

Dell introduceert de Inspiron 14z – de nieuwste in de reeks dunne en krachtig presterende laptops

Dell introduceert de Inspiron 14z – de nieuwste in de reeks dunne en krachtig presterende laptops

• Stijlvolle laptop biedt gebruikers met één muisklik toegang tot hun favoriete muziek, video’s en foto’s via Dell Stage
• De Inspiron 14z vormt een aanvulling op Dell’s reeks van dunne en krachtig presterende laptops

Tweet dit: Stijlvolle laptops nu voor iedereen beschikbaar dankzij de introductie van de nieuwe Inspiron 14z van Dell. #DellInspiron

Tijdens de IFA Berlijn heeft Dell de nieuwe Inspiron 14z-laptop geïntroduceerd. Hiermee voegt Dell de ultramobiele “z”-kracht aan zijn reeks dunne en krachtig presterende laptops. De Inspiron is de best verkochte consumentenlaptop van Dell. Dankzij de combinatie van sterke rekenkracht, rijke functionaliteit en een chique ontwerp vormt de Inspiron 14z de perfecte mobiele partner. Of het nu gaat om het maken van aantekeningen op school of het communiceren met familieleden[i], de Inspiron 14z biedt alles wat gebruikers nodig hebben, verpakt in een fris en opvallend ontwerp.

Welke taak gebruikers ook uitvoeren, de Inspiron 14z-laptop is uitgerust met de allerlaatste technologie en daarmee in staat om de klus te klaren. De laptop combineert tweede generatie Intel® CoreTM i-processors, een HD-beeldscherm (720p) en een uiterst lange batterijwerkduur. Dit maakt de Inspiron 14z bij uitstek geschikt voor het maken van huiswerk, het opstellen van zakelijke rapporten, mobiele entertainment, het in contact blijven met vrienden en het naleven van passies.

De Inspiron 14z maakt deel uit van een serie dunne en krachtig presterende mobiele producten die Dell tegen het einde van het jaar zal introduceren. Volgend op de introductie van de XPS 15z, de ultieme combinatie van rekenkracht en stijl, maakt de Inspiron 14z dit compromisloze concept voor iedereen toegankelijk.

“De Inspiron 14z is een van de krachtigste ultradunne laptops binnen ons aanbod”, aldus Aongus Hegarty, vicepresident en directeur Consumer, Small & Medium Business-divisie van EMEA. “De mobiele levensstijl van moderne gebruikers vraagt om draagbaarheid en prestatievermogen, zodat ze op elk moment en elke locatie verbonden en productief kunnen zijn.”

In stijl onderweg
Als het tijd is om alle beslommeringen te laten voor wat ze zijn en te relaxen, vormt de Inspiron 14z een perfecte bron van draagbare entertainment dankzij een kraakhelder HD-display en ingebouwde SRS Premium Sound HD. Voor een bioscoopkwaliteitservaring kunnen gebruikers volledige HD-films draadloos streamen met behulp van de Intel Wireless Display-technologie[ii] of door een HDMI-kabel aansluiten op een compatibele breedbeeld HDTV.

Alle functionaliteiten gaan schuil achter een stijlvol, dun en lichtgewicht ontwerp dat beschikbaar is in de standaardkleur Diamond Black of de optionele kleur Fire Red LCD. De laptop is verder uitgerust met een polssteun, minitoetsenbord in volledig formaat en een HD-webcam.

De Inspiron 14z wordt geleverd met ultrasnelle tweede generatie Intel Core i-processors, Microsoft® Windows 7 en hoogwaardige grafische functionaliteit die in de processor is geïntegreerd om een lange batterijwerkduur mogelijk te maken. Een ingebouwde mediakaartlezer, WiFi, Bluetooth 3.0 en de laatste USB 3.0-technologie voor een snellere overdracht van content zijn eveneens standaard beschikbaar.

Met een 14 inch breedbeeld HD-display (1366-768dpi), optionele geheugencapaciteit van tot 8 GB[iii], harde schijf met een opslagcapaciteit van 500 GB, 640 GB of 750 GB[iv] en een intern DVD-combostation met schijfsleuf voor het afspelen van cd’s en dvd’s is de Inspiron 14z de oplossing bij uitstek voor gezinsentertainment, of het nu gaat om het bekijken van video’s of het afspelen van muziek.

De Dell Inspiron-laptops zijn daarnaast uitgerust met de Dell Stage, een toepassing die gebruikers met een simpele muisklik toegang biedt tot hun favoriete content, zoals muziek, foto’s en video’s. Het door Dell en Nero gezamenlijk ontwikkelde SyncUP stelt gebruikers in staat om hun content en persoonlijke gegevens te synchroniseren met andere PC’s en mobiele computers van Dell binnen hun draadloze thuisnetwerk die met Stage zijn uitgerust.

Beschikbaarheid
De Inspiron 14z is later deze maand verkrijgbaar in een select aantal Best Buy winkels in de Verenigde Staten en later dit jaar ook in Nederland. Links:

Over Dell
Mensen in alle delen van de wereld kunnen de producten van Dell online, telefonisch en in meer dan 50.000 winkels aanschaffen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg Dell +31 (0)20-6744737 simone_versteeg@dell.com

Dina-Perla Marciano AxiCom +31 (0)20 75469 83 Dina-perla.marciano@axicom-benelux.com
_______________________________________

[i] Op locaties waar draadloze toegang beschikbaar is. In sommige regio's worden aanvullende mobiele tarieven in rekening gebracht.
[ii] Intel Wireless Display vereist een laptop die is geconfigureerd met een Intel Core i3- of i5-processor, een draadloze Intel® Centrino® Wireless-N 1000- Centrino® AdvancedN 6200-kaart, een Netgear PTV1000 Push2TV Media Adapter (los verkrijgbaar) en een HDMI-beeldscherm of beeldscherm met ondersteuning voor composite AV.
[iii] Eén GB vertegenwoordigt 1 miljard bytes, en 1 TB komt overeen met 1 triljoen bytes; de werkelijke capaciteit varieert al naar gelang het vooraf geïnstalleerde materiaal en de werkomgeving en zal lager uitvallen.
[iv] Een GB vertegenwoordigt 1 miljard bytes, en 1 TB komt overeen met 1 triljoen bytes; de werkelijke capaciteit varieert al naar gelang het vooraf geïnstalleerde materiaal en de werkomgeving en zal lager uitvallen.

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom-benelux.com |www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten