donderdag 28 juli 2011

IT creation behaalt Dell Premier Partner status

IT creation behaalt Dell Premier Partner status

Amsterdam, 28 juli 2011 - Sinds Dell in mei 2011 het nieuwste partnerprogramma heeft geïntroduceerd, behoort IT creation direct tot het hoogst haalbare partnerniveau genaamd "Premier partner". De IT automatiseerder kreeg deze titel door de behaalde resultaten op het gebied van Enterprise product expertise, kennisuitwisseling en uitstekend contact met een hoge diversiteit aan afnemers. Dit niveau is slechts voor een aantal bedrijven binnen Nederland weggelegd en geeft een exclusief onderscheid aan.

Dell geeft de titels aan partners om het onderscheidend vermogen te benadrukken. IT creation loopt al vele jaren voorop in het channel programma en heeft vanaf het begin altijd al op het hoogst mogelijk haalbare niveau binnen het programma. Dit kan alleen door succesvolle business in Dell oplossingen te leiden en door altijd gecertificeerd te zijn en te blijven in Dell’s Enterprise & Storage producten. De hoge kwaliteit die een dergelijke partnerstatus rechtvaardigt, blijft gewaarborgd.

IT creation richt zich op IT Management en Full Service concepten voor midden- en klein bedrijf. Dit succesvolle concept sluit erg goed aan op de wensen van de klanten van vandaag en morgen. Een partij met bedrijfs- en managementkwaliteiten waarbij het overzicht per klant of branche niet uit het oog wordt verloren. De toegevoegde waarde van IT creation uit zich in heldere communicatie en bewaking van planning en processen op zowel organisatorisch als technisch uitvoerend vlak.

Erik Preisser, Channel Director Benelux Dell:
“IT creation is een Dell partner van het eerste uur en de betrouwbaarheid en ambitie van IT creation is voor ons een voorbeeld hoe Dell partnership voor ogen heeft.
Het Premier Partnership dat IT creation heeft behaald biedt garanties voor de eindgebruiker waarbij de continuïteit en het optimale gebruik van de producten gewaarborgd blijft.
Naast de groeiende doelgroep van het midden- en kleinbedrijf, bediend IT creation ook landelijk georiënteerde bedrijven en multinationals waardoor Dell haar netwerk verder kan uitbreiden. Wij hopen de samenwerking met de professionals van IT creation in de komende jaren steeds verder te kunnen verstevigen.”

Hans de Jongh, Directeur IT creation:
“Op hardwaregebied zijn we 100% gefocust op Dell producten en oplossingen. Het behalen van de “Premier Partner” status bevestigt dat we de bundeling van praktische kennis en productkennis op de juiste manier in kunnen zetten. De onderscheiding van Dell is de kers op de taart. Wij zijn er trots op en breiden de aankomende jaren het netwerk graag samen met Dell uit.”


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg Dell +31 (0)20-6744737 simone_versteeg@dell.com

Dina-Perla Marciano AxiCom +31 (0)20/7546988 dina-perla.marciano@axicom-benelux.com

Gido Mulder IT creation +31 (0)85/1110750 gido.mulder@itcreation.nl


Dell is een merk van Dell Inc. Dell maakt geen aanspraak op het eigendom van de merken en namen van anderen.


Links:

Dell PartnerDirect

Dell MKB Oplossingen

Dell Printer

Dell LED Printing Technology

IT creation

IT clouded hosting

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano


global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom-benelux.com |www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten