donderdag 21 juli 2011

Gratis firmware upgrade voor FRITZ!Box Fon WLAN 7390 en 7270

Gratis firmware upgrade voor FRITZ!Box Fon WLAN 7390 en 7270

FRITZ!Box vernieuwd voor de zomer


• Kinderbeveiliging met nieuwe functies
• Klaar voor de toekomst door IPv6-compatibiliteit
• FRITZ!App Fon automatisch instellen en DECT-bereik uitbreiden via repeater-functie
• Makkelijker overstappen naar andere FRITZ!Box-modellen

BERLIJN - De Berlijnse communicatiespecialist AVM luidt de zomer in met nieuwe firmware-versies voor de FRITZ!Box-modellen 7390 en 7270. Begonnen met een uitgebreide kinderbeveiliging en de nieuwe DECT repeater-functie die IPv6 volledig ondersteunt, bouwt de kostenloze upgrade de functieveelvoud van de FRITZ!Box uit. Informatie over alle nieuwe mogelijkheden is te vinden op www.avm.de. De upgrade voor de FRITZ!Box 7270 is nu per download beschikbaar; de upgrade voor de FRITZ!Box 7390 volgt binnenkort.

Kinderbeveiliging met nieuwe filterfuncties
Tot nu toe hielp de kinderbeveiliging bij het instellen en controleren van de tijd die online werd besteed. De zomer-upgrade maakt het ook mogelijk om poorten tot internettoepassingen af te sluiten of bepaalde websites door middel van een black list te blokkeren. Bovendien kunnen veilige internetpagina’s in een white list worden opgeslagen, om ervoor te zorgen dat alleen deze pagina’s bezocht worden. Omdat de kinderbeveiliging direct op de FRITZ!Box werkt, worden alle toestellen beveiligd die via de FRITZ!Box toegang krijgen naar het internet. Daar horen ook speelconsoles bij, set top boxen en smartphones binnen het thuisnetwerk. De filterinstellingen kunnen echter ook individueel voor elk toestel ingesteld worden.

Klaar voor de toekomst door IPv6-compatibiliteit
Door de upgrade biedt de FRITZ!Box volledige ondersteuning voor het nieuwe internetprotocool IPv6. Door gebruik te maken van IPv6 profiteren klanten van een aantal technische voordelen. De gebruiker ontvangt van zijn provider niet alleen maar één internetadres voor het hele netwerk maar een compleet subnetwerk met vele openbare IP-adressen. Bekende diensten zoals P2P, VPN of videoconferenties worden prettiger om mee te werken en nieuwe toepassingen zoals smart grids zijn met IPv6 veel makkelijker uit te voeren. Dual Stack Lite (DS Lite) zorgt voor een vlekkeloze overgang naar IPv6: IP4-adressen blijven zo ook vanaf een pure IPv6 aansluiting verder bereikbaar.

Uitbreiding DECT-bereik met repeater-functie
De actieradius van draadloze telefoons kan significant door de DECT repeater functie worden verhoogd. Met maar één click kunnen de FRITZ!Box-modellen 7390 en 7270 (v3) gebruikt worden als DECT repeater. Anders dan gebruikelijke DECT-repeater biedt de FRITZ!Box veilig gecodeerde gespreksverbindingen. Bovendien staan ook bij gebruik van de FRITZ!Box als repeater alle toegevoegde functies zoals HD-telefoneren, web radio, e-mail en podcast ter beschikking.

FRITZ!App Fon – smartphones moeiteloos integreren in het thuisnetwerk
Met FRITZ!App Fon worden iPhones en Android smartphones eenvoudig in het thuisnetwerk geïntegreerd, dus gebruikers kunnen thuis met hun smartphone via de vaste lijn telefoneren. FRITZ!App Fon zorgt automatisch voor de noodzakelijke IP-telefoon-registratie in de FRITZ!Box en de gebruiker kan zo meteen aan de slag. De FRITZ!App Fon is zelfs met FRITZ!Box-toestellen op verschillende locaties te gebruiken.

Comfortabel overstappen naar een ander FRITZ!Box-model
De wisseling van ene FRITZ!Box naar de andere wordt bijzonder eenvoudig. De FRITZ!Box stelt alle benodigde instellingen zoals internettoegangsgegevens voor overname automatisch samen. Aanvullende instellingen kunnen ook handmatig worden geselecteerd. Denk aan het telefoonboek of informatie over de push service en het vrijgeven van poorten.

De snelste weg naar de zomer-upgrade
De upgrade voor de FRITZ!Box 7270 is nu per download beschikbaar; de upgrade voor de FRITZ!Box 7390 volgt binnenkort. Upgrade snel door automatische te zoeken via de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

Over AVM
Het in 1986 in Berlijn opgerichte AVM is een van de twee grootste fabrikanten van breedbandapparatuur van Europa. Met een marktaandeel van meer dan 50 procent is het de grootste fabrikant van Duitsland, de grootste markt van Europa. De in Berlijn gevestigde communicatiespecialist heeft tal van prijzen ontvangen voor zijn innovatieve productreeks FRITZ!Box, die in Duitsland wordt ontwikkeld en geproduceerd. De FRITZ!Box biedt snelle en eenvoudige internettoegang, gebruiksvriendelijke netwerktechnologie en telefonie en veelzijdige multimediatoepassingen. AVM heeft 400 werknemers in dienst en realiseerde in het boekjaar 2010 een omzet van meer dan 200 miljoen euro.

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom-benelux.com |www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten