vrijdag 15 januari 2010

ABBYY introduceert FineReader 10 Corporate Edition

München, 12 januari 2010 — ABBYY, een toonaangevende leverancier van technologieën voor documentherkenning, het vastleggen van gegevens en taalkundige oplossingen, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van ABBYY FineReader 10 Corporate Edition, de laatste versie van zijn optical character recognition (OCR)-software voor kleine en middelgrote bedrijven. Naast alle functies en technologie die in ABBYY FineReader 10 Professional Edition beschikbaar zijn biedt deze zakelijke versie een reeks van werkgroep- en netwerkmogelijkheden. De oplossing stelt bedrijven in staat om op eenvoudige wijze OCR-functionaliteit toe te voegen aan elke computer op kantoor, zodat werknemers tijdens het werken met documenten minder tijd kwijt zijn aan arbeidsintensieve taken. Daarnaast stroomlijnt de software het documentconversie-, digitalisering- en archiveringsproces.
ABBYY FineReader 10 Corporate Edition wordt geleverd met gelijktijdige licenties die door gebruikers kunnen worden gedeeld, zodat zakelijke klanten aanzienlijk op licentiekosten kunnen besparen. De oplossing zorgt voor een geautomatiseerde installatie van de server naar verschillende of alle werkstations op het lokale netwerk en biedt ondersteuning voor meerdere netwerkprinters. De nieuwe versie biedt daarnaast een speciale Hot Folder-tool die automatisch mappen, submappen en mailmappen binnen het netwerk bewaakt en de daar aangetroffen documenten op basis van vooraf gedefinieerde regels ter verwerking verzendt. Klanten kunnen voor elke taak de gewenste verwerkingstijd instellen om efficiënt gebruik te maken van hun hardwarebronnen. Zo kunnen ze de meest intensieve verwerkingstaken inplannen voor verwerking tijdens de avonduren of weekends. De Corporate Edition biedt daarnaast de mogelijkheid om verschillende stappen binnen het OCR-proces te delen tussen werkstations om tijdens de conversie van grote aantallen documenten de werkbelasting tussen verschillende gebruikers te verdelen.
FineReader 10 Corporate Edition is gebaseerd op de laatste herkenningstechnologie van ABBYY, die OCR tot een niveau ver boven traditionele tekstherkenning uittilt. Door het gebruik van de tweede generatie van ABBYY ADRT® (Adaptive Document Recognition Technology) is de software in staat om op intelligente wijze de logische structuur van documenten met meerdere pagina’s opnieuw te creëren en zelfs de meest complexe opmaakattributen — zoals hiërarchische heading-structuren en inhoudsopgaven — op nauwkeurige wijze te reproduceren. De uitgevoerde bestanden met meerdere pagina’s worden hiermee net zo eenvoudig bewerkbaar als Microsoft® Office-bestanden. Dankzij de sterk verbeterde ABBYY Camera OCR-technologie breidt de software traditionele beeldherkenning op basis van scanners en digitale camera’s nu uit naar camera’s van mobiele telefoons. Om documenten op efficiëntere wijze te delen en waardevolle opslagruimte te besparen optimaliseert de geavanceerde MCR-compressietechnologie van FineReader de omvang van uitgevoerde PDF-bestanden. Deze technologie is in staat om de bestandsomvang tot een factor 10 reduceren met behoud van de beeldkwaliteit. FineReader 10 Corporate Edition maakt het daarnaast mogelijk om geconverteerde documenten rechtstreeks op te slaan in Microsoft SharePoint®-bibliotheken in alle ondersteunde elektronische formaten.

De combinatie van innovatieve technologie, krachtige werkgroepfunctionaliteit en een gebruiksvriendelijke, taakgerichte interface staat garant voor grotere efficiëntie binnen alle mogelijke documentverwerkingsscenario’s en maakt ABBYY FineReader 10 Corporate Edition tot de oplossing bij uitstek voor moderne kantooromgevingen.

ABBYY FineReader 10 Corporate Edition is beschikbaar via de online winkel van ABBYY en wereldwijde winkelketens van partners. Raadpleeg voor meer productinformatie http://finereader.abbyy.com.

Over ABBYY
ABBYY is een leidende aanbieder van documentherkenning, data capture en linguïstische software. Haar producten zijn onder andere de ABBYY Finereader lijn van ‘optical character recognition’ (OCR) applicaties, ABBYY Flexicapture lijn van data capture oplossingen, ABBYY Lingvo woordenboek software, en development tools. Papier-intensieve organisaties overal ter wereld gebruiken ABBYY software om tijd- en arbeidsintensieve taken te automatiseren en om bedrijfsprocessen te optimaliseren. ABBYY producten worden gebruikt in groot-schalige regerings projecten zoals die van de Australische Belastingdienst, Letse Belastingdienst, Ministerie van Onderwijs in Rusland, Ministerie van Onderwijs in de Oekraïne, en de Montgomery County Government in de Verenigde Staten. Bedrijven die ABBYY technologieën licenseren zijn onder andere BancTec, Canon, EMC/Captiva, Hewlett-Packard, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions, Samsung Electronics en meer. ABBYY OCR applicaties worden verscheept met apparatuur van de ‘s werelds beste fabrikanten zoals BenQ, Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Toshiba, en Xerox. ABBYY heeft haar hoofdkwartier in Moskou, Rusland, en heeft kantoren in Duitsland, de Verenigde Staten, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, Taiwan en Japan. Voor meer informatie, bezoek www.abbyy.com.


ABBYY, the ABBYY Logo, FineReader, ADRT, Lingvo, FlexiCapture and PDF Transformer are either registered trademarks or trademarks of ABBYY Software Ltd. Other product names mentioned herein may be trademarks and/or registered trademarks of their respective owners and are hereby recognized.

Perscontacten
Xavier Sauvan
ABBYY Europe GmbH
+49 89 51 11 59 28
sauvan@abbyy.com

Gijs Toxopeus
AxiCom Cohn&Wolfe
+31 20 626 3991
gijs.toxopeus@axicom-benelux.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten