vrijdag 12 april 2013

Dell vereenvoudigt levering aan OEM-klanten door nieuwe licentieovereenkomst met Microsoft

Amsterdam —12 April 2013 – Dell OEM Solutions wordt wereldwijd distributeur en integrator van Windows Embedded producten. Hiervoor hebben Dell en Microsoft een nieuwe licentieovereenkomst gesloten.


De overeenkomst, geldig vanaf 1 april 2013, stelt Dell in staat Windows Embedded productlicenties (Certificates of Authenticity, ofwel COAs) te leveren bij Dell-oplossingen. Dat maakt het voor klanten van Dell OEM Solutions makkelijker om producten en oplossingen op de markt brengen:

• Kortere processen vanwege COAs op voorraad

• Gestroomlijnde aankoopprocessen door het schrappen van klantspecifieke fabricage en service, bekend als custom factory integration (CFI) en custom factory service (CFS)

• Door wereldwijde implementatie niet langer meerdere lokale leveranciers nodig

“We zijn blij de eerste tier-one fabrikant te zijn met deze integratiemogelijkheden voor Windows Embedded-producten”, zegt Joyce Mullen, vice president and general manager, OEM Solutions, Dell. “Met gestroomlijnde processen, minder te beheren leveranciers en een wereldwijd bereik kunnen we onze klanten helpen sneller en eenvoudiger eindgebruikers te bereiken met behulp van Dell’s hardware, diensten en supply chain-capaciteiten.”

“Het vereenvoudigen van IT voor bedrijven is al 30 jaar het hoofddoel van onze samenwerking met Dell”, vertelt John Doyle, director product management voor Windows Embedded bij Microsoft. “Deze licentieovereenkomst met Dell is hier een goed voorbeeld van. Het stroomlijnen van de supply chain zorgt ervoor dat OEM-klanten eenvoudiger en sneller producten en oplossingen op de markt kunnen brengen.”

Deze overeenkomst is een volgende stap in de ontwikkeling van een sterk ecosysteem voor de klanten van Dell OEM Solutions. Door samen te werken met marktleiders als Microsoft kunnen OEM-klanten van Dell efficiënter oplossingen ontwikkelen en leveren en de markt sneller bereiken. Dit ecosysteem biedt oplossingen voor de unieke wensen van OEM-klanten door gebruik te maken van de technologie van derde partijen en de processen, diensten en producten van Dell.


Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen de kracht geven om meer te doen. Dell OEM Solutions helpt klanten balans te vinden tussen uitvoering en innovatie met toegewijde OEM resources, concurrerende hardware en wereldwijde service en support. Dell helpt OEM-klanten sneller omzet te boeken en processen efficiënter in te richten om hun concurrentiepositie te verbeteren. Raadpleeg voor meer informatie http://www.dell.nl/.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Simone Versteeg
Dell
+31 (0)20-6744737
simone_versteeg@dell.com

Jeff Ronge
AxiCom
+31 (0)20 75469 84
jeff.ronge@axicom.com


Dell is een merk van Dell Inc. Dell maakt geen aanspraak op het eigendom van de merken en namen van derden.

1 – Landen waarop de wereldwijde implementatie geen betrekking heeft zijn: Zuid-Korea, Taiwan en de Verenigde Arabische Emiraten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten