dinsdag 13 december 2011

Dell’s nieuwe Alienware Aurora zorgt voor extreem krachtige spelprestaties

Dell’s nieuwe Alienware Aurora zorgt voor extreem krachtige spelprestaties

• Nieuwe pc biedt een spelervaring zoals die door de ontwikkelaars van games is bedoeld
• Alienware Aurora brengt games tot leven met hoogwaardige driedimensionale HD-beelden en biedt ondersteuning voor het gebruik van meerdere beeldschermen
• Dell helpt op concurrentie ingestelde spelers om de grenzen van gaming te verleggen

Tweet dit: Dell introduceert de Alienware Aurora: de meest geavanceerde gaming-pc van Alienware tot nu toe: http://dell.to/shjGJk #Alienware

Dell introduceert de Alienware Aurora, zijn meest geavanceerde games-pc tot nu toe. De Alienware Aurora biedt extreem hoogwaardige prestaties voor gamers die naar de perfecte spelervaring op zoek zijn. Dankzij een combinatie van geavanceerde technologie, een intelligent ontwerp, snelle prestaties en overtuigende graphics kunnen gebruikers volledig opgaan in hun spel.

• De Aurora-pc biedt de brute kracht waar gamers naar snakken. De computers zijn uitgerust met nieuwe tweede-generatie Core i7 CPU's van Intel met zes cores die in de fabriek zijn overgeklokt en vloeistofgekoeld, een X79 Express Chipset (dit is de eerste consumenten-pc van Dell die met deze chipset is uitgerust), Quad Channel DDR3-geheugen en uiterst geavanceerde SATA-technologie. Al deze kracht is letterlijk zichtbaar voor de gebruiker.

• Twee grafische kaarten, een resolutie van meer dan 1.080 pixels, de mogelijkheid om meerdere beeldschermen te gebruiken en driedimensionale HD-beelden stellen gamers in staat om elke game te ervaren zoals die door de ontwikkelaars bedoeld is.

• Het intelligente ontwerp van de computers maakt een ongekend niveau van personalisatie mogelijk. Naast robuuste rekenkracht bieden het innovatieve chassisontwerp en de intuïtieve indeling van componenten de mogelijkheid van gebruiksvriendelijke upgrades en geoptimaliseerd warmtebeheer.


Een koel ontwerp

Het chassis van de Alienware Aurora is ontwikkeld om krachtige prestaties en een optimale werking te kunnen bieden, met daarnaast aantrekkelijk uiterlijk. Het chassis kenmerkt zich door een slimme indeling en een fris, compact en oogstrelend ontwerp.

De onderhoudsarme, hoogwaardige vloeistofkoeling van de CPU vervangt de standaard warmteafleider en ventilator waarmee de meeste pc's zijn uitgerust. Het actieve ventilatiesysteem zorgt voor extra warmteafleiding tijdens intensief gamen. Dankzij dit unieke ontwerp gaan de interne componenten langer mee, en brengt de Aurora bijna twee keer minder geluid voort als concurrerende pc's met traditionele warmteafleiders en ventilators. Alle belangrijke onderdelen binnen het chassis zijn op slimme wijze ondergebracht in compartimenten. Het chassis biedt daarmee vrije en gereedschapsloze toegang voor opwaarderingen, onderhoudswerkzaamheden of trotste eigenaars die willen laten zien wat er 'onder de motorkap' zit.

De Alienware Aurora biedt ondersteuning voor AMD CrossFireX-technologie en kan worden uitgerust met twee grafische kaarten voor optimale prestaties en extreme grafische slagkracht. Alle grafische kaarten van de Aurora maken gebruik van GDDR5, het meest geavanceerde grafische geheugen dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. De grafische API van Microsofts DirectX 11 zorgt ervoor dat complete virtuele werelden tot leven komen.

“De markt voor pc's voor gamers blijft groeien. Klanten vragen om computers die ondersteuning bieden voor de meest grafisch intensieve games die op dit moment verkrijgbaar zijn”, aldus Arthur Lewis vicepresident Alienware en Product Management voor de Consumer, Small and Medium Business-divisie. “Alienware Aurora is onze meest geavanceerde games-pc tot nu toe en biedt een spelervaring die de stoutste verwachtingen van elke serieuze gamer overtreffen.”

Volledige controle

Alle laptops en pc's van Alienware zijn uitgerust met Alienware Command Center, een programma dat eenvoudige toegang biedt tot exclusieve toepassingen en bedieningsmechanismen, zoals de AlienFX-verlichtingseffecten, het warmtebeheersysteem Thermal Controls en het energiebeheersysteem AlienFusion. AlienFX biedt gebruikers de mogelijkheid om de verlichtingszones binnen het chassis aan te passen. Met een keuze uit 25 miljard kleurcombinaties kunnen ze hun chassis van een uniek gepersonaliseerd uiterlijk voorzien. Nieuwe updates en versies van het Command Center worden automatisch gedownload, zodat de aanpassings- en personaliseringsmogelijkheden van gebruikers voortdurend worden verbeterd.

Een superieure spelervaring

De producten van Alienware worden onthaald op lovende reacties van branchespelers en klanten vanwege hun hoogwaardige prestaties, functionaliteit en ontwerp. De Alienware M17x gaming-laptop met Intel Sandy Bridge-processors won recentelijk de “Performance Award” van Hardware Heaven, terwijl de Alienware M11x R3-laptop de “Gold Award” in de wacht sleepte. Zodra er nieuwe technologie wordt geïntroduceerd, is de kans groot dat deze haar weg vindt in de computers van Alienware. Dell werkt namelijk voortdurend samen met andere spelers binnen de technologiebranche om gebruikers een geoptimaliseerde spelervaring te kunnen bieden.

Gedetailleerde informatie:
• Keuze uit tweede-generatie 3000-serie Intel Core i7 Six Core-processors
• Nieuwe Intel X79 Express Chipset met onvergrendelde BIOS voor overklokken
• Keuze tussen een of twee grafische kaarten:
o 1 GB GDDR5 AMD Radeon HD 68701
o 2 GB GDDR5 AMD Radeon HD 69501
o 1,25 GB GDDR5 NVIDIA GeForce GTX 560 Ti1
o 1,5 GB GDDR5 NVIDIA GeForce GTX 5801
o Dubbele 1GB GDDR5 AMD Radeon HD 6870 - AMD CrossFireX1
o Dubbele 2GB GDDR5 AMD Radeon HD 6950 - AMD CrossFireX1
• 8GB of 16GB Quad Channel 1600MHz DDR3 geheugenopties1
• Keuze uit snelle harde schijven met 7.200 omw/min. met opslagcapaciteit tot 2 TB; 256 GB of 512 GB SSD2
• Keuze uit een of twee optische schijven, inclusief Blu-ray-schijflezer en brander
• Hoogwaardige audiomogelijkheden:
o Interne HD 7.1 Performance Audio-geluidskaart met Waves MAXX Audio Software (standaard)
o Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio (optioneel)
o Creative Sound Blaster X-Fi Titanium (optioneel)
• Afmetingen systeem: hoogte 426 mm (16,77 inch), diepte 645 mm (25,39 inch), breedte 250 mm (9,85 inch), gewicht vanaf 20,41 kilo.3
Beschikbaarheid en prijzen:
De Alienware Aurora is met directe ingang verkrijgbaar via Dell.nl vanaf een prijs van €2.199,00, inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Belangrijke links:
Alienware Aurora op Dell.nl
Afbeeldingen van de Alienware Aurora
Alienware Arena

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen in staat stellen om meer te doen. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl

Dell is een merk van Dell Inc. Dell maakt geen aanspraak op het eigendom van de merken en namen van derden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg Dell +31 (0)20-6744737 simone_versteeg@dell.com

Dina-Perla Marciano AxiCom +31 (0)20 75469 83 Dina-perla.marciano@axicom-benelux.com


1 Grafisch en systeemgeheugen: 1 GB vertegenwoordigt 1 miljard bytes. 1 TB vertegenwoordigt 1 triljoen bytes. Afhankelijk van het beschikbare systeemgeheugen en andere factoren kan er een aanzienlijke hoeveelheid geheugen in beslag worden genomen.
2 Vaste schijf: 1 GB vertegenwoordigt 1 miljard bytes. 1 TB vertegenwoordigt 1 triljoen bytes. De werkelijke opslagcapaciteit is afhankelijk van de vooraf geïnstalleerde programmatuur en het besturingssysteem, en zal in de praktijk lager uitvallen.
3 Het gewicht varieert al naar gelang de configuratie en productievariabiliteit.

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano


global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten