vrijdag 8 januari 2010

Kender Thijssen wordt Enterprise Architecture Certified Partner Dell

Veenendaal, 6 januari 2010 - Solutions provider Kender Thijssen is toegetreden tot het PartnerDirect-programma van Dell en heeft de status Enterprise Architecture Certified Partner (EACP) toegekend gekregen. PartnerDirect is ontworpen om ICT-resellers en -dienstverleners gebruik te laten maken van Dell’s expertise, terwijl Dell haar dienstverlening verder kan verbeteren en uitbreiden via een netwerk van vakkundige business partners.

Kender Thijssen voldoet aan de voor de EAC-partnerstatus vereiste COMPTIA-certificatie in printers, werkstations, servers, enterprise technologie, storage en netwerkoplossingen. De waardering in de vorm van de huidige partnerstatus binnen het PartnerDirect-programma is voor Kender Thijssen dan ook een belangrijke bevestiging van haar specialisme in het adviseren, leveren en beheren van Dell-infrastructuren en werkplekken.

Dell werkt nauw samen met haar EAC-partners, hetgeen zich uit in een gemeenschappelijk ontwikkeld business plan inclusief doelstellingen, en stelt daarnaast een aantal opleidingen ter beschikking die zijn afgestemd op de behoeftes van de partner. Gecertificeerde Dell-partners profiteren bovendien van een aantrekkelijke prijsstelling en hebben toegang tot demonstratie-units, account management, financieringsopties, dealregistratie en ondersteuning.

Erik Preisser, Channel Director Benelux bij Dell: “Wij stellen de toewijding van Kender Thijssen aan het PartnerDirect-programma van Dell zeer op prijs. Dell speelt graag een actieve rol om samen met Kender Thijssen de markt verder te ontwikkelen. Wij zien in Kender Thijssen een betrouwbare partner met veel potentie. Met onze producten en diensten in samenwerking met Kender Thijssen zijn wij in staat ICT te vereenvoudigen en zo onze doelstellingen op het gebied van TCO en ROI voor onze eindgebruikers te realiseren.”

Marco Lesmeister, algemeen directeur Kender Thijssen: “We zijn blij met de partnerstatus van Enterprise Architecture Certified Partner die Dell ons heeft toegekend. Wij bieden onze klanten op een flexibele manier infrastructuren door ICT capaciteit te verkopen, verhuren of als service vanuit ons datacenter te leveren. Dit doen we nu ook al geruime tijd met Dell als partner. Deze officiële certificering geeft het wederzijdse commitment goed aan en daar hebben onze gezamenlijke klanten uiteindelijk profijt van.”

Over Kender Thijssen
Kender Thijssen is specialist in het ontwerpen, leveren, beheren en optimaliseren van flexibele ICT- en telefonie-infrastructuren in Nederland. Al 30 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties beter te presteren met ICT-beheer, onderhoud en professionele ICT-oplossingen. Kender Thijssen is onderdeel van de Detron ICT & Telecom Groep. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl en www.detron.nl.


Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar haar klanten en biedt hen innovatieve technologie en producten die ze vertrouwen en waarderen. Het Dell PartnerDirect-programma is ontwikkeld om partners meer winstgevend te maken en om hun toegevoegde waarde en keuze richting klanten te vergroten. Dell investeert op continue basis in haar partners.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten