dinsdag 12 januari 2010

Kaseya verdubbelt de inzet in 2010

Zes jaar na start-up breidt Kaseya uit om verdere wasdom te realiseren

Hoofddorp, Nederland - 12 januari 2010 - Kaseya, marktleider in automated systems management software voor IT service providers en corporate IT afdelingen, ziet 2010 als het jaar voor de dubbele cijfers. De inzet is om de leidende marktpositie te vergroten. De combinatie van een succesvol 2009 en een nieuw product vormen de aanleiding om 2010 ambitieus tegemoet te treden. Er zal flink worden geïnvesteerd in nieuw personeel, waarbij voor Nederland een verdubbeling van het aantal werknemers op de agenda staat.

In 2009 verdubbelde de omzet en heeft Kaseya een sterke toename van het aantal afgenomen licenties gezien. In tegenstelling tot andere bedrijven, voor wie 2009 het jaar van afwachten was, investeerde Kaseya. Er kwamen veel nieuwe klanten bij vanuit de IT-dienstverlening sector die ervoor kozen met het Kaseya platform hun serviceniveau te verhogen, evenals hun winstgevendheid. “Met Kaseya bereiken wij nu een score van tachtig procent op ons Today Not Tomorrow (TNT)-beleid voor probleemoplossing bij onze klanten”, aldus Jeroen Baak, sales consultant bij dienstverlener Compello uit Zwolle.

Om de ambities voor 2010 te kunnen realiseren wil Kaseya haar huidige professionele team uitbreiden met talentvolle sales- en marketingprofessionals om samen haar ambities te realiseren. “Wij zijn dit jaar voor de schermen bezig geweest met onze Revolution Sessions om onze boodschap van geautomatiseerde IT-dienstverlening verder in de markt te zetten. Achter de schermen hebben we hard gewerkt om ons nieuwe product volledig aan te passen aan de eisen van de tijd. Dit zal zich in 2010 ongetwijfeld uiten in een verdere adoptie van ons platform. Wij kijken met vertrouwen vooruit en beginnen dit jaar met de gedachte dat we met zijn allen op weg zijn naar nieuwe pieken”, stelt George van Brugge, Senior Vice President Europe en Country manager Benelux bij Kaseya.

Over Kaseya
Kaseya is wereldwijd leverancier van IT Automation-software voor IT-dienstverleners en IT-afdelingen bij grote organisaties, die veel voordelen behalen dankzij de inzet van Kaseya’s mogelijkheden voor systeembeheer. Kaseya stelt organisaties in staat om een gedistribueerde IT-infrastructuur eenvoudig en efficiënt te beheren met één geïntegreerd webgebaseerd platform. De technologie van Kaseya wordt wereldwijd op meer dan drie miljoen IT-apparaten gebruikt. Om gratis 30 dagen de proefversie van Kaseya te gebruiken, kan het product gedownload worden via http://www.kaseya.com/forms/download.php

Geen opmerkingen:

Een reactie posten