woensdag 12 juni 2013

Nieuwe Alienware-systemen verleggen grenzen voor veeleisende gamers


Amsterdam, 12 juni 2013 Alienware, gespecialiseerd in high-performance gaming systemen, introduceert de Alienware 14 en Alienware 17 in Nederland. De laptops zijn voorzien van een nieuw ontwerp en bevat de laatste technologie waarmee veeleisende gamers op hun wenken worden bediend. Beide nieuwe modellen zijn vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar. De Alienware 14 is te koop vanaf €1249 en de Alienware 17 is te koop vanaf €1499. Alienware heeft bovendien de Alienware X51 vernieuwd, die per direct verkrijgbaar is voor een prijs vanaf €849.

De twee laptops zijn voorzien van een nieuw ontwerp, geïnspireerd door straaljagers en “stealth”-technologie. Alienware gebruikt voor de behuizing geanodiseerd aluminium en voor de body een magnesiumlegering. Het toetsenbord wordt beschermd door een versterkte plaat. De indeling en responsetijd van het toetsenbord zijn specifiek ontworpen om gamers in staat te stellen het beste uit hun games te halen. De nieuwe Alienware 14 is voorzien van een anti-glare LCD-beeldscherm met een brede kijkhoek. Dit maakt het mogelijk om in vrijwel elke lichtomstandigheid zonder reflecties te gamen. De Alienware 14 is optioneel leverbaar met Full HD IPS-beeldscherm. Liefhebbers van 3D-games kunnen de Alienware 17 uitrusten met een Full HD 3D-beeldscherm.

De laptops zijn bovendien uitgerust met de laatste technologie, zoals vierde generatie quad-core Intel Core i7-processors en een grafische kaart uit de NVIDIA GeForce 700-reeks. Het DDR3L-geheugen combineert een hoge bandbreedte met een laag stroomverbruik, zodat de batterij langer meegaat. De Alienware 14 biedt ondersteuning voor maximaal drie storage-schijven en de Alienware 17 voor maximaal vier. Beide laptops zijn voorzien van de “Killer”-Ethernet-technologie van Qualcomm, Klipsch luidsprekers en Dolby Home Theater v4-audio.

De verbeterde Alienware Command Center-software biedt gebruikers snelle en eenvoudige toegang tot Alienware-applicaties via een centrale hub. Het AlienFX light control system is een onderdeel van dit Command Center. Hiermee kunnen gebruikers de verlichting van hun systeem aanpassen en ‘special effects’ creëren. Gebruikers van de nieuwe laptops kunnen kiezen uit 20 kleuren en 10 verlichtingszones. Alienware heeft nauw samengewerkt met ontwikkelaars van games om AlienFX te integreren in meer dan 60 games. De AlienFX-verlichtingseffecten maken de spelervaring nog intenser. Bijvoorbeeld bij het genezen van een karakter, het oplopen van schade of bij het volbrengen van missies. Het Alienware Command Center bevat daarnaast AlienAdrenaline, een tool voor het automatiseren van persoonlijke voorkeuren zodat games en applicaties deze na het opstarten direct weergeven. Ook bevat het Accelerator, een programma dat de prestaties van het systeem tijdens het gamen kan verbeteren door systeemprocessen en applicaties af te sluiten die niet nodig zijn voor het spelen van de game. Bij het afsluiten van de game wordt het systeem weer in oorspronkelijke staat hersteld. Verder is er nog een nieuwe tool voor performance monitoring, waarmee de prestaties van het systeem tijdens het spelen van een game te meten zijn.


Alienware X51 – vernieuwde gaming desktop
Naast de nieuwe laptops biedt Alienware ook een verbeterde versie aan van de Alienware X51. Deze gaming desktop neemt weinig ruimte in beslag en is aan te sluiten op elke HD-televisie. De compacte PC is zowel horizontaal als verticaal op te stellen. De X51 is uit te rusten met vierde generatie Intel Core i5 en i7-processors, krachtige grafische kaarten zoals de NVIDIA GeForce GTX 670 en een configuratie met twee harde schijven, bijvoorbeeld een solid state disk van 256 GB en een harde schijf met 1 TB aan opslagcapaciteit. Hierdoor start het systeem snel op en is het even snel uit de stand-by modus te halen.


Alienware Vindicator-laptoptassen – exclusief ontworpen voor Alienware
Gamers kunnen de nieuwe Alienware 14- en Alienware 17-laptops beschermen met een Vindicator-laptoptas. Deze reeks omvat een rugtas, schoudertas, draagkoffer, een aktetas en een laptophoes van neopreen. De laptoptassen zijn voorzien van verstevigde handgrepen en riemen. Daarnaast hebben ze een praktische indeling voor het makkelijk opbergen van laptop en toebehoren.


Beschikbaarheid
·       De Alienware 14 is verkrijgbaar vanaf €1249 inclusief btw
·       De Alienware 17 is verkrijgbaar vanaf €1499 inclusief btw
·       De Alienware x51 is verkrijgbaar vanaf €849 inclusief btw
bovenstaande prijzen zijn exclusief bezorgkosten
De Alienware 14- en Alienware 17-laptops, Alienware X51-PC en de Alienware Vindicator-laptoptassen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op de Alienware-website.
Kijk voor het laatste nieuws en streams op de Alienware facebookpagina.
 
Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen in staat stellen om meer te doen. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl

Dell en Alienware zijn merken van Dell Inc. Dell maakt geen aanspraak op het eigendom van de merken en namen van derden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg
Dell
+31 (0)20-6744737
Ingrid Hamers
AxiCom
+31 (0)20-7546983


Geen opmerkingen:

Een reactie posten