donderdag 10 januari 2013

Dell Latitude 10; Windows 8-tablet van zakelijke kwaliteit

• Nieuwe configuratie Dell Latitude 10 biedt gebruikers de eerste Windows 8-tabletervaring van zakelijke kwaliteit tegen een prijs vanaf 499 euro

• De ideale tablet voor prijsbewuste scholen en kleine bedrijven door combinatie van gebruikseenvoud, beveiliging en beheermogelijkheden

Amsterdam, 10 januari 2013 – Naast de eerste Latitude 10 presenteert Dell nu de Latitude 10 essentials-configuratie. Deze tablet biedt prijsbewuste klanten beveiligings- en beheerfunctionaliteit in combinatie met een robuust ontwerp. De nieuwe configuratie van de Latitude 10 is bij uitstek geschikt voor organisaties zoals scholen en kleine bedrijven. Vanaf 499 euro beschikken zij over een tablet met essentiële productiviteits- en samenwerkingstoepassingen en een volledig functionele Windows 8-ervaring. Gebruikers kunnen genieten van films, boeken en games. Ook kunnen zij naadloos schakelen tussen werk en ontspanning dankzij de compatibiliteit met populaire toepassingen en accessoires.

“Dell voorziet klanten van effectieve maatoplossingen voor elke situatie — op kantoor, in het klaslokaal of op de werkvloer van instellingen zoals ziekenhuizen,” zegt Neil Hand, vice president End User Computing Products bij Dell. “Op deze manier kunnen ze de productiviteit van eindgebruikers vergroten zonder de grip op de ICT-apparatuur te verliezen.”De nieuwe tablet is op uiterst eenvoudige en veilige wijze te integreren met bestaande ICT-omgevingen. Het gebruik van de Latitude 10 vereist geen extra inspanningen op het gebied van mobiel beheer of aanvullende softwarelicenties. De tablet biedt ondersteuning voor zowel nieuwe als legacy Windows-toepassingen en is compatibel met Adobe Flash. Eindgebruikers kunnen bestaande randapparatuur moeiteloos met hun nieuwe tablet verbinden om te kunnen werken en ontspannen op de manier die ze gewend zijn. De Latitude 10 essentials-configuratie is ook probleemloos te delen door meerdere gebruikers.

Net als bij de andere configuraties van de Latitude 10 is het frame van de nieuwe tablet vervaardigd uit een magnesiumlegering en voorzien van een robuuste coating die zacht aanvoelt en een goede grip biedt. Het touch screen van Corning® Gorilla®-glas reageert uitstekend, biedt een levendige beeldweergave en is bestand tegen het meest intensieve gebruik. De batterij van de tablet biedt een lange werkduur om gebruikers tijdens hun hele school- of werkdag te bedienen. De optionele Dell ProSupport™ -dienst levert hen 24/7 telefonische of online toegang tot een vakkundige technicus die onverwachte hardware- of softwareproblemen op afstand kan oplossen. Op deze manier blijven eindgebruikers altijd en overal productief.

De Latitude 10 is verkrijgbaar met een optioneel dock waarop gemakkelijk randapparatuur zoals een monitor, toetsenbord of muis aan te sluiten is. De tablet beschikt over een full-size USB-poort en een SD-kaartlezer om op eenvoudige wijze bestanden over te zetten en back-ups te maken in situaties waarin geen internet beschikbaar is.

Een uitmuntende tablet voor onderwijsinstellingen
De nieuwe Latitude 10 essentials-configuratie is geknipt voor leerlingen en docenten. “We zijn als geen ander toegewijd aan innovatie in het onderwijs. De Latitude 10 essentials-configuratie biedt docenten, leerlingen en ouders de krachtige toegankelijkheidsfuncties en gepersonaliseerde leerervaring waar zij om vragen. Hierdoor wordt de productiviteit in het klaslokaal vergroot,” zegt Mark Horan, vice president Global Education bij Dell. “Als leverancier van totaaloplossingen voor de onderwijssector heeft Dell deze tablet ontwikkeld met scholen in gedachten. De Latitude 10 biedt hen een even betaalbare als efficiënte oplossing die op uiterst eenvoudige wijze te beheren is.”

De Latitude 10 is voorzien van Microsoft Windows 8 ter bevordering van de productiviteit en samenwerking binnen het onderwijs. De tablet vergroot de beschikbare lestijd door gebruikers directe toegang tot hun ICT-bronnen te bieden met de functie Instant-On with Connected Stand-By. De tablet is uitgerust met een Intel Atom-chip en biedt daarnaast ondersteuning voor de Snap Mode van Windows 8, waarmee gebruikers eenvoudig tussen twee applicaties kunnen schakelen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld via Skype op afstand communiceren met een docent en tegelijkertijd aantekeningen maken in Microsoft OneNote.

Prijzen en beschikbaarheid [1]
De 64 GB-versie van de Latitude 10 essentials-configuratie is per direct verkrijgbaar voor €549 exclusief btw. De 32 GB-versie is in de komende maanden verkrijgbaar voor €499 exclusief btw. Deze versies vormen een aanvulling op de Latitude 10-standaardconfiguratie die in oktober 2012 werd geïntroduceerd en verkrijgbaar is vanaf 654 euro exclusief btw.

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen optimale waarde bieden. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.

Dell en Latitude zijn merken van Dell Inc. Dell maakt geen aanspraak op het eigendom van de merken en namen van derden.

1 Aanbiedingen kunnen gewijzigd worden en zijn niet combineerbaar met andere aanbiedingen. Op de prijzen zijn BTW, verzend- en administratiekosten van toepassing. Aanbiedingen zijn alleen beschikbaar voor klanten die daarvoor in aanmerking komen. Deze beschikbaarheid wordt mogelijk beperkt door bepalingen in uw contract. Dell behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren die het gevolg zijn van fouten in prijsvermeldingen of andere fouten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Simone Versteeg Dell +31 (0)20-6744737 simone_versteeg@dell.com
Ingrid Hamers AxiCom +31 (0)20 75469 83 Ingrid.hamers@dell.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten